Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(vaidoska @ 2007 09 13, 11:10)
taip taip skoningai...ir jos graziai issilaike, bet jei po valandos nuvysta  doh.gif ????? del ko niekas nera apsaugotas........ tai net nezinau ka geriau rinktis g.gif , man irgi gyvos graziau, bet jei jos bus nuleipe, tai......po vestuviu ikelsiu svao, nes bijau, kad gali pamatyti dabar  mirksiukas.gif

zinok geriau su gyvom daryk, diena tikrai atlaikys, o kita diena jau idek kitu geliu, bus idomiau, vis kazkas naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
stai mano taures ax.gif
Atsakyti
Labai grazios...O kur pirkai taures, nes man taures pacios labai patiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 14, 20:55)
Labai grazios...O kur pirkai taures, nes man taures pacios labai patiko... 4u.gif

Maxsimoj mirksiukas.gif , buna 2 taures ir zvakide. labai puikiai atrode ant stalo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 17 rugsėjo 2007 - 11:11
Bandau rodyti musu (pirsliu) papuostas taures jauniesiems mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos mergaites, kazkuri rasete, kad kristolines taures pirkote, jau graviruotas. o kur pirkote?aciu
Atsakyti
o musu taures puostos is svarowskiu padarytais musu inicialais ax.gif
Atsakyti
Per savo vestuves taures puosem gelytemis (nors ne taip prasiau floristes,kad padarytu papuosimus).... bet vistiek parodysiu kas gavosi:

user posted image

O kadangi ta diena buvo labai karsta,tai viskas labai labai greitai nuvyto....
Atsakyti
Zilyte, kokios grazioooooooooosss!
labai skyciau elegantiskos, neperkrautos, stilingos ir tuo paciu tikrai atrodo prabangiai thumbup.gif
o jei nepaslaptis kur graviravaisi?
Atsakyti
Mūsų buvo paprasti smile.gif

user posted image
Atsakyti
O as apie tauriu puosima buvau visai pamirsusi... blush2.gif tad gereme is paprastu tauriu biggrin.gif
jokios bedos nebuvo thumbup.gif

Papildyta:
P.S. Blue rose ir zilyte, jusu taures buvo labai grazios thumb_yello.gif
Atsakyti
Mes puosem sitaip, nes labai megstu kalijas, puokste irgi buvo is kaliju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 21 gruodžio 2007 - 17:21