Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

mes nepirksim ipatingu jokiu tauriu, tvarkat MB mamos sekcija uzmaciau labai grazias taures ant juodos kojeles ir su raudona dekoracija, tai paprasysim ju ir manau bus pats tas ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <LaPeLis>: 09 liepos 2013 - 11:15
Sveikos wink.gif
Man tai visai gražu, kai papuošta būna, bet pinigų tam tikrai neleisiu - jeigu sugalvosiu, pasidarysiu ką pati, jei ne, tai nebėda smile.gif
Man tokie variantai gražūs visai, gražiau nei visokios paauksuotos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man pirmas variantas grazus, na ir gal trecias, bet cia jau pagal visa vestuviu tematika reikia derinti smile.gif
Atsakyti
O mes turėsim dvejas poras taurių... biggrin.gif Viena pora paprastesnė su iš svarowski sudėliotomis širdelėmis ir baltu kaspinėliu ant kotelio- šios bus kelionei ir vėliau bus sudaužytos, todėl jas puošdama neskyriau daug pinigėlių, o ir pačias taures pasiėmiau iš seniai turėto komplekto (buvo 6, liko 3 biggrin.gif )... Kitos taurės- jau vakarinei daliai ir ateičiai... smile.gif Jas pirkau krištolines ir graviravau savo sumaketuotą paveiksliuką su inicialais bei datą... Jos ilgalaikės, liks kaip dar vienas vestuvių atminimas...
Atsakyti
Mes ir turėsim dvi poras, vienas užsisakėm gražias, su graviruotais rašteliais, tos taurės bus sodyboje vakarinėje dalyje, o kitos taurės paprastos, pačios paprasčiausios, iš jų gersim važinėdami fotografuotis, jos bus tiesiog papuoštos kaspinukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menulyje @ 2013 07 10, 17:49)
Sveikos wink.gif
Man tai visai gražu, kai papuošta būna, bet pinigų tam tikrai neleisiu - jeigu sugalvosiu, pasidarysiu ką pati, jei ne, tai nebėda smile.gif
Man tokie variantai gražūs visai, gražiau nei visokios paauksuotos smile.gif

user posted image

http://daily-pins.co...gne-glasses.jpg

Labai grazu 1 ir 2 variantas, bet ar galima paciai tai pasidaryti, kokiu budu priklijuoti/ pritvirtinti tvarkingai tas juosteles kitus papuosimus ir tuos pacius "svarovskiukus"? g.gif

i 
Draudžiama cituoti daugaiu nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 29 liepos 2013 - 09:28
O man toks klausimelis iskilo. O ne svocia su pirsliu turi rupintis tauremis o patys jaunieji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingerlina @ 2013 08 06, 20:31)
O man toks klausimelis iskilo. O ne svocia su pirsliu turi rupintis tauremis o patys jaunieji? smile.gif

Kaip susitarsite,as kaip svocia iskart perspejau jaunaja ,kad taures perku as
Atsakyti
QUOTE(ingerlina @ 2013 08 06, 18:31)

mes stengiames patys kuo daugiau viskuo rupintis, nes ir taip dziaugiames, musiskiai prisliai sutiko eiti sias pareigas, nes kaip bebutu gaila, patys artimiausi zmones - atsisake verysad.gif
Atsakyti
o gal kur užmatėt spalvotų taurių?
domintų va tokios:
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Ieskausi savo vestuvems tauriu, galvoju apie naturalu akmeni - oniksa. Ka manote? Prasau pagelbekite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GraniRa @ 2014 09 10, 14:48)
Sveikos,

Ieskausi savo vestuvems tauriu, galvoju apie naturalu akmeni - oniksa. Ka manote? Prasau pagelbekite smile.gif

Čia tik mano nuomonė, bet ar neatrodys akmuo per grubiai ant stalo? Pati turiu iš onikso kelias vazas tai nerealu tvirtos gražios, bet taurės? Serviruojant stalą man šios vazos nelabai žiūrisi prie stiklinių taurių ir kitų indų, na nebent dar kokios žvakidės būtų iš šio akmens. Labai neblogu taurių yra Kaune senamiestyje netoli požeminės perėjos kur yra nuo seno indų parduotuvė. Pagrinde viskas iš krištolo tačiau yra ką pasirinkti. Vitrinoje krito į akį labai paprastai kukliai svarofskiais dekoruotos taurės mačiau buvo su auksinėmis akutėmis ir paprastomis skaidriomis.
Atsakyti