Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(XAlinaX @ 2012 12 02, 22:20)
tai vat, man miela tai kad ir jis rodo iniciatyva, o ideja kaip papuosti jau turiu as, tik reikia gauti reikiamas medziagas  blush2.gif

nu va ir super tada thumbup.gif tik nepamirsk mums pasirodyti, idomu labai bigsmile.gif
Atsakyti
As dariusi pas sia mergina http://www.facebook....1...1487&type=3 , taures nupirko, dariausi su kristalais ir raudonom spalvom (zvaigzdutes, inicialai, ir ant tauriu dugno uzrasyta musu vestuviu data) Dar dariausi pakvietimus 1vnt kaina - 2lt berds ar 2.50lt nebepamenu biggrin.gif ir kaip pakvietimai tokias pacias stalo korteles 1vnt - 1lt (uzsakymas is mano puses sugalvotas).
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 12 03, 11:17)
nu va ir super tada thumbup.gif tik nepamirsk mums pasirodyti, idomu labai bigsmile.gif

Bandysiu, bet tai bus tik pries pat vestuves, nes taures LT like mirksiukas.gif
Atsakyti
cia mano apnertos taures seses vestuvems
user posted image
user posted image

ir drauges vestuvems
user posted image
user posted image
Atsakyti
Priimsite i si bureli,as ziurinejuos idejas tauriu puosimui,turiu nusipirkusi kristolines,tai ideju reikia puosimui:) biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Vilniaus Akropoly 1200,- biggrin.gif cia net nzn ar viena tiek ar dvi doh.gif Bet ebay yra kopiju..Man labai grazu ir subtilu tokios,nepatinka apraisiotos kaspinais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukliukas: 09 sausio 2013 - 15:00
ziurekit kad nebutu kaip su vestuvinem suknelem is ebay - kai ideda foto is katalogu, o gauna is pogios organzos mergaites pasiutus baisuoklius. bet ko noret jei tikisi uz 200 lt nusipirkt kazka SUPER kokybisko... Taip ir su taurem - gali but atbulom rankom padaryta, jei kokybiska kopija tai ok. Plius... as bijociau pastu siustis toki dalyka - gausit suskilusias dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2013 01 09, 14:01)
ziurekit kad nebutu kaip su vestuvinem suknelem is ebay - kai ideda foto is katalogu, o gauna is pogios organzos mergaites pasiutus baisuoklius. bet ko noret jei tikisi uz 200 lt nusipirkt kazka SUPER kokybisko... Taip ir su taurem - gali but atbulom rankom padaryta, jei kokybiska kopija tai ok. Plius... as bijociau pastu siustis toki dalyka - gausit suskilusias dar smile.gif

drinks_cheers.gif jau turejom patirties su blizguciais is ebay... Viena mergyte vestuvem papuosalus siuntesi, foto buvo tookie grazu, o kai atsiunte tai atrode kaip plastikiniai nupurksti sidabriniais dazais doh.gif tai manau ir su taurem gali but, ideda foto nuostabiai grazu, o kai atsiuncia, vos ne plasmasiukais apklijuota viskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XAlinaX: 09 sausio 2013 - 15:05
etsy

Jei galvojat siustis, siulau paziureti cia. Daug rimtesnis puslapis uz ebay ir nerealiu darbu ir ideju yra.
Atsakyti
mergaites, akda iteikiate jauniesiems taures?
as klausiu kaip svocia
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 11, 22:04)
mergaites, akda iteikiate jauniesiems taures?
as klausiu kaip svocia

Tiesą pasakius niekad nemačiau ir nežinau kada jas teikti, bet.. jau po bažnyčios jaunieji geria šampaną iš savų taurių.
Tai tikriausiai prieš bažnyčios/CMB ceremoniją? Nenustebčiau jei namuose išlydint unsure.gif
Atsakyti
tai taip, bet jei reikia vaziuoti dar toliau, tai man nesaugiai tos taures atrodo, o tevams uzkrauti , kad nuveztu, nesinori, tikriausiai grize, kai kelsim taures ir iteiksim
Atsakyti