Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

man mama paskabino ir sake kad mums nupirko, sake grazios su ziedais, tikiu pasitikiu mama 4u.gif
o pvz pries beveik 4 metus buvau pusbrolio vestuvese, tai jie po ceremonijos kai isgere sapana is savo tauriu, pirsliene pasieme sluota is masinos ir sako, o dabar jaunieji tegu meta taures i zeme...ir sudauze, ta greitai suslave suslave ir i kelione isvarem, o tokios grazios kristolines buvo doh.gif
Atsakyti
man patiko si ideja :
user posted image
as noreciau tokiu :
user posted image

Atsakyti
KAŽI KUR TOKIAS GALĖČIAU RASTI?
g.gif
Atsakyti
Cia yra graziu ideju: http://www.lightinth...ing-flutes_4882 . Man asmeniskai labai grazios Personalized Toasting Flutes - Love Birds
Atsakyti
smile.gif+2012 11 03, 14:14-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 03, 14:14)
man patiko si ideja :
user posted image
as noreciau tokiu :
user posted image

lygiai tokias pat ziuejau, bet realybej jos man nepatiko kai pamaciau blush2.gif
Atsakyti
lebukas, na as ieskau kaip papuosti taures, aciu uz Astii uz nuoroda, galvoju pati papuosti nes labai megstu tokius dalykus, nes dirbu floriste smile.gif gal kas dar turit ideju aciu uz bet koki patarima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(XAlinaX @ 2012 11 22, 00:56)
lygiai tokias pat ziuejau, bet realybej jos man nepatiko kai pamaciau  blush2.gif

Aš nebuvau dar tokių macius, foto tai tikrai gražiai atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 12 02, 14:58)
Aš nebuvau dar tokių macius, foto tai tikrai gražiai atrodo. bigsmile.gif

man irgi foto jos graziai atrode, bet kai realiai tai jos biski man tokios griozdiskos pasirode blush2.gif aisku kiekvieno skonis skirtingas ir galbut jos tau bus tos graziausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nenoriu o kaip jums apnertos taures g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 12 02, 18:06)
Aš tai nenoriu o kaip jums apnertos taures g.gif

siap grazu, bet man MB poksta iskrete, nupirko paprastas labai grazias taures ir sako cia musu taures sakau o kas jas papuos? Sako tu, juk tu ta puikiai sugebi, tai vat teks viska man paciai pasipuost blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XAlinaX: 02 gruodžio 2012 - 20:05
QUOTE(XAlinaX @ 2012 12 02, 21:05)
siap grazu, bet man MB poksta iskrete, nupirko paprastas labai grazias taures ir sako cia musu taures sakau o kas jas papuos? Sako tu, juk tu ta puikiai sugebi, tai vat teks viska man paciai pasipuost  blush2.gif

Yra daug būdu tikrai papuosti g.gif o kai vyras nuperka tai išvis super, žymiai mielesnes jos tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 12 02, 20:10)
Yra daug būdu tikrai papuosti g.gif o kai vyras nuperka tai išvis super, žymiai mielesnes jos tada bigsmile.gif

tai vat, man miela tai kad ir jis rodo iniciatyva, o ideja kaip papuosti jau turiu as, tik reikia gauti reikiamas medziagas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo XAlinaX: 02 gruodžio 2012 - 21:21