Kaip jums tokios?
QUOTE(acte @ 2012 07 04, 12:43)
Man kalijos ten nelabai Keisčiau į kitokias gėles Pati idėja - šauni!
Labai grazios BA idetos graviruotos taures. Daugiau nieko ir nereiktu,tik kur tokias idejas igyvendina?
QUOTE(Jurguras @ 2012 07 09, 12:50)
Labai grazios BA idetos graviruotos taures. Daugiau nieko ir nereiktu,tik kur tokias idejas igyvendina?
graveriai graviruoja, pvz vilniuj pylimo g. labai fainas yra. Arba jei kazka labai tikslaus norit - ieskokit graviravimas lazeriu - pilnas google kontaktu
QUOTE(Jurguras @ 2012 06 28, 22:56)
Cia gal tokie burbuliukai kaip buna telefonu pakabukai,tik nesu macius pirkt.
Man tai jie panasus i mazas kempineles
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 04, 21:12)
Kuo jos dekoruotos? neiziuriu bet grazu
QUOTE(Ambra* @ 2012 07 19, 14:49)
Oj, jau radau, kad stiklo dazais
teisingai - stiklo dažai. Subtilumo suteikia dar keli swarovskio kristalai uzklijuoti - sublizga kur nekur, su šampano purslais labai tinka
QUOTE(acte @ 2012 07 04, 13:13)
šios taurės skirtos mano sesės vestuvėm rinkomės kalijas, nes jaunosios puokštė iš kalijų buvo ir papuošimai stalo iš kalijų. Pvz ėmėm iš čia, tik išgraviravo mums jaunųjų vardų raides vietoj tų žiedų
Mes vestumėm naudojom savo paprastas stiklines taures. Jas perrišom kaspinėliu su maža medžiagine gėlyte. Atrodė štai taip:
QUOTE(vaida L @ 2012 07 19, 17:58)
o kur radote tokius dailius kalijų žiedukus pirkti? ar patys gaminotės?
QUOTE(katydid @ 2012 07 23, 15:43)
Mes vestumėm naudojom savo paprastas stiklines taures. Jas perrišom kaspinėliu su maža medžiagine gėlyte. Atrodė štai taip:
O kas Jums dare sias gelytes?
QUOTE(Snaily @ 2012 07 23, 20:36)
O kas Jums dare sias gelytes?
Aš pati vakare prieš vestuves dariau Tokia pati buvo užrišta ant krepšelio su samanomis, kuriame buvo žiedai. Panašios, tik didesnės puošė suolus bažnyčioje ir automobilio veidrodėlius