Cia nera lietuviska tradicija ji yra perejusi is Italu jie ten ir vazas ir lekstes dauzo:)
QUOTE(Sirenaa @ 2012 06 11, 22:59)
Jo daukas dauzo bet mes jauciu nedauzysim kazkaip gaila
Man irgi gaila taurių pasidarė kai pagalvojau.
Nors nupirkau visai paprastas...
QUOTE(ataka26 @ 2012 06 12, 06:46)
Cia nera lietuviska tradicija ji yra perejusi is Italu jie ten ir vazas ir lekstes dauzo:)
Mes,tai dauzymui nusipirksim paprastas. Kazkaip gaila butu dauzyti grazias taures.
QUOTE(mergyte1990 @ 2012 06 13, 11:17)
Papuosim kokiu kaspineliu ir manau uzteks. Jeigu daug pripuosim ir velgi gaila bus dauzyti.
manau graziausios yra paprastos stiklo,kristolo taures papuostos minimaliai,ar su kaspinukais,ar gyvom gelytem
QUOTE(Jurguras @ 2012 06 27, 15:26)
manau graziausios yra paprastos stiklo,kristolo taures papuostos minimaliai,ar su kaspinukais,ar gyvom gelytem
Man irgi garzu, kai neperkrauta, o tik kazkokia nedidele detale ant tauriu Radau stai tokias dekoracijas tauriu, tik neisivaizduoju is ko cia padaryti tie burbuliukai
QUOTE(Snaily @ 2012 06 27, 14:54)
Radau stai tokias dekoracijas tauriu, tik neisivaizduoju is ko cia padaryti tie burbuliukai
Cia gal tokie burbuliukai kaip buna telefonu pakabukai,tik nesu macius pirkt.
as planuoju pagaminti tauriu ziedus ir papuosi kokiu kaspineliu. Taip pat nemegstu, kai buna perkrauta. Tauriu ziedu ideja
Man gražu kai neperkrauta
QUOTE(jegele @ 2012 07 04, 12:08)
Labai grazios idejos
Ačiū. Kartais tikrai norisi viską padaryti tobulai ir, kad būtų gražu. Pametu galvą, nes ir kaspinėlio norisi, ir gėlytės. O po to pagalvoju - juk po kažkiek laiko vartant nuotraukas tie paraukimai/suraukimai/gėlytės/perkrovimai atrodys nelabai gražiai. Todėl, dažniausia renkuosi paprastą variantą Kuo mažiau - tuo gražiau
O vat tokios mūsų taurės My Webpage