Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

galiu pasiulyt labai gera graveri
http://i185.photobuc.../untitled-3.jpg
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 04, 10:57)

o jis ir juvelyras ne tik graviruotojas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 04, 17:58)
o jis ir juvelyras ne tik graviruotojas? ax.gif

kaip supratau ir tas ir anas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 09 04, 08:19)
Aš tai planuoju nusipirkti tokias labai ilgom kojelėm taures ir nunešti floristei kuri man darys ir vestuvinę puokštę kad papuošų taures tokiais pat žiedais kaip ir mano puokštė ir jaunikio gėlytė biggrin.gif  dar man labai gražu kai taurės išgraviruotos wub.gif

As irgi savo taures puosiau gelemis,kaip ir puokste.... Floriste padare is ziedeliu tokia mini kompozicija... BET antra karta nepuosciau gelemis tauriu schmoll.gif - nes pas mus buvo gana karsta diena - tai viskas nuvyto labai greitai ir istikro ne kaip atrode verysad.gif liko tik vielute ant taures
O va maciau pas kitas papuosta kaspineliu (tarkim ji priderint prie puokstes spalvo) -tai ar lietus ar saule - nieko jam neatsitiks... galu gale ar i krepsi imesi taures, nenukris joks ziedelis...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 09:26)
As irgi savo taures puosiau gelemis,kaip ir puokste.... Floriste padare is ziedeliu tokia mini kompozicija... BET antra karta nepuosciau gelemis tauriu  schmoll.gif  - nes pas mus buvo gana karsta diena - tai viskas nuvyto labai greitai ir istikro ne kaip atrode  verysad.gif liko tik vielute ant taures
O va maciau pas kitas papuosta kaspineliu (tarkim ji priderint prie puokstes spalvo) -tai ar lietus ar saule - nieko jam neatsitiks... galu gale ar i krepsi imesi taures, nenukris joks ziedelis...

o tau bent iki vakaro atsilaikė tas papuošimas iš gėlių ar jau nuvyto nesulaukęs net popietės ax.gif man tai svarbu kad atlaikytų bent iki vakaro biggrin.gif o paskui jau nesvarbu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 09 07, 14:37)
o tau bent iki vakaro atsilaikė tas papuošimas iš gėlių ar jau nuvyto nesulaukęs net popietės  ax.gif  man tai svarbu kad atlaikytų bent iki vakaro  biggrin.gif  o paskui jau nesvarbu rolleyes.gif

as irgi galvojau puosti is gyvu gelyciu, bet salone man pasiule , mazytes dirbtines, jos atrodo kaip gyvos. Jau pirmadieni paimsiu ir nereikes ta pacia diena sukti galvos ir begioti mirksiukas.gif butinai ideisu nuotraukyte.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 08:26)
As irgi savo taures puosiau gelemis,kaip ir puokste.... Floriste padare is ziedeliu tokia mini kompozicija... BET antra karta nepuosciau gelemis tauriu  schmoll.gif  - nes pas mus buvo gana karsta diena - tai viskas nuvyto labai greitai ir istikro ne kaip atrode  verysad.gif liko tik vielute ant taures

Drįsčiau manyti, kad kažkas nekokybiškai nuvo atlikta, taurių puošimui geras floristas parinktų tokias gėles kurios išlaikytų net karštą dieną, o apie nukritimą tai išvis negali būti kalbos, išskyrus tą atvejį, jei gėlytės sumaigomos.
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 09 07, 13:37)
o tau bent iki vakaro atsilaikė tas papuošimas iš gėlių ar jau nuvyto nesulaukęs net popietės  ax.gif  man tai svarbu kad atlaikytų bent iki vakaro  biggrin.gif  o paskui jau nesvarbu rolleyes.gif

Kokio vakaro... doh.gif apie 15h jau buvo nuvyte...
Gal cia man tik taip nepasiseke....

QUOTE(Pukute6 @ 2007 09 07, 14:15)
Drįsčiau manyti, kad kažkas nekokybiškai nuvo atlikta, taurių puošimui geras floristas parinktų tokias gėles kurios išlaikytų net karštą dieną, o apie nukritimą tai išvis negali būti kalbos, išskyrus tą atvejį, jei gėlytės sumaigomos.

Man padare is hortenziju ziedeliu (nors as prasiau,kad butu su tokiom baltom smulkiom gelytem pamaisyta-jos pusiau sausos tokios)...
TIkrai niekas nemaige musu gelyciu.... buvo saugoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 15:52)
Man padare is hortenziju ziedeliu (nors as prasiau,kad butu su tokiom baltom smulkiom gelytem pamaisyta-jos pusiau sausos tokios)...
TIkrai niekas nemaige musu gelyciu.... buvo saugoma 
Tikrai tau nepasisekė, su hortenzijom yra toks vienas niuansas, šiaip jos labai gerai laikosi ir net sudžiūsta beveik nepakitę (dažnai žmonės net nepastebi, kad džiovintos), tačiau jas reikia naudoti tik subrendusias, o ne ką tik pražydusias. O kad iškrito, tai akivaizdu, jog floristas nemokėjo jų tvirtinti, nes teisingai pritvirtinus hortenzijos žiedelio net nenuimtum nesudrąskius. Tai va.
Atsakyti
o pas mus tai su taurem buvo kuriozas doh.gif mes nupirkom grazias 2 taurias, jas papuosiau paprasciausiai baltu kaspineliu nes jis labai graziai derejo wub.gif papraem uosvienes kad atvestu doh.gif o ji pamirso namuose doh.gif lotuliukas.gif bet tai nieko tokio irnesakyk.gif kadangi ir patys buvom labai grazus,nelabai kas butu atkreipe demesi i tas taures hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 13, 11:02)
ir man baisu, labai graziai atrodo kai skoningai papuosta su gyvom gelem bigsmile.gif

taip taip skoningai...ir jos graziai issilaike, bet jei po valandos nuvysta doh.gif ????? del ko niekas nera apsaugotas........ tai net nezinau ka geriau rinktis g.gif , man irgi gyvos graziau, bet jei jos bus nuleipe, tai......po vestuviu ikelsiu svao, nes bijau, kad gali pamatyti dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazu kaip taures puose gyvos gelem,musu taures buvo nepapuostos,mes pirkom taures ,kaip suglaudi gaunasi viena didele sirdis .ir geles butu tikrai netikusios. g.gif o gal.... g.gif
Atsakyti