galiu pasiulyt labai gera graveri
http://i185.photobuc.../untitled-3.jpg
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 04, 10:57)
o jis ir juvelyras ne tik graviruotojas?
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 04, 17:58)
o jis ir juvelyras ne tik graviruotojas?
kaip supratau ir tas ir anas
QUOTE(Natėja @ 2007 09 04, 08:19)
Aš tai planuoju nusipirkti tokias labai ilgom kojelėm taures ir nunešti floristei kuri man darys ir vestuvinę puokštę kad papuošų taures tokiais pat žiedais kaip ir mano puokštė ir jaunikio gėlytė dar man labai gražu kai taurės išgraviruotos
As irgi savo taures puosiau gelemis,kaip ir puokste.... Floriste padare is ziedeliu tokia mini kompozicija... BET antra karta nepuosciau gelemis tauriu - nes pas mus buvo gana karsta diena - tai viskas nuvyto labai greitai ir istikro ne kaip atrode liko tik vielute ant taures
O va maciau pas kitas papuosta kaspineliu (tarkim ji priderint prie puokstes spalvo) -tai ar lietus ar saule - nieko jam neatsitiks... galu gale ar i krepsi imesi taures, nenukris joks ziedelis...
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 09:26)
As irgi savo taures puosiau gelemis,kaip ir puokste.... Floriste padare is ziedeliu tokia mini kompozicija... BET antra karta nepuosciau gelemis tauriu - nes pas mus buvo gana karsta diena - tai viskas nuvyto labai greitai ir istikro ne kaip atrode liko tik vielute ant taures
O va maciau pas kitas papuosta kaspineliu (tarkim ji priderint prie puokstes spalvo) -tai ar lietus ar saule - nieko jam neatsitiks... galu gale ar i krepsi imesi taures, nenukris joks ziedelis...
o tau bent iki vakaro atsilaikė tas papuošimas iš gėlių ar jau nuvyto nesulaukęs net popietės man tai svarbu kad atlaikytų bent iki vakaro o paskui jau nesvarbu
QUOTE(Natėja @ 2007 09 07, 14:37)
o tau bent iki vakaro atsilaikė tas papuošimas iš gėlių ar jau nuvyto nesulaukęs net popietės man tai svarbu kad atlaikytų bent iki vakaro o paskui jau nesvarbu
as irgi galvojau puosti is gyvu gelyciu, bet salone man pasiule , mazytes dirbtines, jos atrodo kaip gyvos. Jau pirmadieni paimsiu ir nereikes ta pacia diena sukti galvos ir begioti butinai ideisu nuotraukyte.
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 08:26)
Drįsčiau manyti, kad kažkas nekokybiškai nuvo atlikta, taurių puošimui geras floristas parinktų tokias gėles kurios išlaikytų net karštą dieną, o apie nukritimą tai išvis negali būti kalbos, išskyrus tą atvejį, jei gėlytės sumaigomos.
QUOTE(Natėja @ 2007 09 07, 13:37)
Kokio vakaro... apie 15h jau buvo nuvyte...
Gal cia man tik taip nepasiseke....
QUOTE(Pukute6 @ 2007 09 07, 14:15)
Drįsčiau manyti, kad kažkas nekokybiškai nuvo atlikta, taurių puošimui geras floristas parinktų tokias gėles kurios išlaikytų net karštą dieną, o apie nukritimą tai išvis negali būti kalbos, išskyrus tą atvejį, jei gėlytės sumaigomos.
Man padare is hortenziju ziedeliu (nors as prasiau,kad butu su tokiom baltom smulkiom gelytem pamaisyta-jos pusiau sausos tokios)...
TIkrai niekas nemaige musu gelyciu.... buvo saugoma
QUOTE(Blue_rose @ 2007 09 07, 15:52)
Man padare is hortenziju ziedeliu (nors as prasiau,kad butu su tokiom baltom smulkiom gelytem pamaisyta-jos pusiau sausos tokios)...
TIkrai niekas nemaige musu gelyciu.... buvo saugoma
Tikrai tau nepasisekė, su hortenzijom yra toks vienas niuansas, šiaip jos labai gerai laikosi ir net sudžiūsta beveik nepakitę (dažnai žmonės net nepastebi, kad džiovintos), tačiau jas reikia naudoti tik subrendusias, o ne ką tik pražydusias. O kad iškrito, tai akivaizdu, jog floristas nemokėjo jų tvirtinti, nes teisingai pritvirtinus hortenzijos žiedelio net nenuimtum nesudrąskius. Tai va.TIkrai niekas nemaige musu gelyciu.... buvo saugoma
o pas mus tai su taurem buvo kuriozas mes nupirkom grazias 2 taurias, jas papuosiau paprasciausiai baltu kaspineliu nes jis labai graziai derejo papraem uosvienes kad atvestu o ji pamirso namuose bet tai nieko tokio kadangi ir patys buvom labai grazus,nelabai kas butu atkreipe demesi i tas taures
QUOTE(welkom1 @ 2007 09 13, 11:02)
ir man baisu, labai graziai atrodo kai skoningai papuosta su gyvom gelem
taip taip skoningai...ir jos graziai issilaike, bet jei po valandos nuvysta ????? del ko niekas nera apsaugotas........ tai net nezinau ka geriau rinktis , man irgi gyvos graziau, bet jei jos bus nuleipe, tai......po vestuviu ikelsiu svao, nes bijau, kad gali pamatyti dabar
labai grazu kaip taures puose gyvos gelem,musu taures buvo nepapuostos,mes pirkom taures ,kaip suglaudi gaunasi viena didele sirdis .ir geles butu tikrai netikusios. o gal....