Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(-Vėja- @ 2012 06 03, 11:14)
sorry, bet man kažkaip čia jau išpindėjimas ar poniškumas (kaip norit taip vadinkit) aukščiausiam lygyje...
nuomotis taures ir samdyt kokius padavėjus, kad prie CMB 10min kažkas tavo taurę palaikytų... tai ką aš žinau..  doh.gif
nu džiugu kad šiais laikais žmonės taip gerai gyvena kad mėto pinigėlius tokiems nereikšmingiems dalykams...  ax.gif  4u.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 06 03, 09:14)
sorry, bet man kažkaip čia jau išpindėjimas ar poniškumas (kaip norit taip vadinkit) aukščiausiam lygyje...
nuomotis taures ir samdyt kokius padavėjus, kad prie CMB 10min kažkas tavo taurę palaikytų... tai ką aš žinau..  doh.gif
nu džiugu kad šiais laikais žmonės taip gerai gyvena kad mėto pinigėlius tokiems nereikšmingiems dalykams...  ax.gif  4u.gif

Jums gal tai nereiksmingas dalykas, o kitam gal labai reiksmingas...ne visi zmones vienodi, kiekvienam savo dalykai yra reiksmingi smile.gif
Kur nori zmones ten ir meto savo pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 06 03, 01:56)
Is Klaipedos.  mirksiukas.gif Bet atsiunte man taures i Vilniu be problemu.Siandien jas gavom ir labai patenkinti esam.  wub.gif

Tai tada paprasysiu kontakteliu 4u.gif Aciu Jums, kad ikelet ir pasidalinot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 03, 12:38)
Tai tada paprasysiu kontakteliu  4u.gif  Aciu Jums, kad ikelet ir pasidalinot ax.gif

Ner uz ka.Imesiu jums tos nares i az nicka ir susiraskit ja per paieska. mirksiukas.gif
Atsakyti

Tikrai super tos taurytės raudonos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaskare: 03 birželio 2012 - 13:41
QUOTE(zaliaskare @ 2012 06 03, 14:40)
Tikrai super tos taurytės raudonos wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Laba vakariuką 4u.gif

Na, o mes taures pirkome Kauno bazėje ir mokėjom po 9,90lt už vieną. Jos jau yra papuoštos ant kojeles baltas kaspinukas su sidabriniu tinkliuku tokiu, o ant pačios taurės du žiedukai priklijuoti. Ir atrodo super thumbup.gif
Atsakyti

Visiskai sutinku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom sias taures uz 25 lt tik galvoju gal dar kaspiniuka ant kojeles uzrist .. g.gif o gal ir ne..
user posted image
Atsakyti

o jei pusvalandzio fursetukas prie baznycios atejusiems sveciams? doh.gif
negi pirksit 50 vnt akcijiniu maksimos tauriu ir paskui kur jas det.... apsistatyt senovines sekcijas ir kas tris menesius keiktis valant dulkes?
Daugeliui zmoniu svarbi estetika ir nesinori pigiai ir greitai mirksiukas.gif bet teisingai, kiek zmoniu - tiek poreikiu ir tiek nuomoniu ax.gif

idesiu vienas pacios dekoruotas taures, gal patiks kam smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 04, 21:12)
o jei pusvalandzio fursetukas prie baznycios atejusiems sveciams?  doh.gif
negi pirksit 50 vnt akcijiniu maksimos tauriu ir paskui kur jas det.... apsistatyt senovines sekcijas ir kas tris menesius keiktis valant dulkes?
Daugeliui zmoniu svarbi estetika ir nesinori pigiai ir greitai  mirksiukas.gif  bet teisingai, kiek zmoniu - tiek poreikiu ir tiek nuomoniu  ax.gif

idesiu vienas pacios dekoruotas taures, gal patiks kam smile.gif

tiesiog kai kuriems svarbu visos smulkmenos, te fursetai kad ne duok dieve kas nor sblogai pagalvos bet gi ne tai svarbiausia ne tuose bokaluose ar stikliniai ar plastmasiniai o svarbiausia tai ziureti i tas laimingas mylinciuju akis kokie jie laimingi ne del tu tauriu ir t.t o del savo meiles ir del to kad jie nuo siol kaip viena dalele. wub.gif
Atsakyti
...tik ziuret i mylincias akis....bla bla bla...bet kazkodel visos puosiates ruosiates ir suteiket daug reiksmes smulkmenoms biggrin.gif
Atsakyti