Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 05 31, 13:38)
neuzpykit, bet atrodo tikrai pigiai  doh.gif

Man gal ir nelabai tos spalvotos kojelės cool.gif na atrodo perkrauta visko cool.gif bet tikrai nepigiai cool.gif
Bet tie balti bantukai wub.gif wub.gif wub.gif
Na taip kiek žmonių tiek ir nuomonių thumbup.gif
Atsakyti
Cia skonio reikalas ir tikrai visi renkasi sau priimtinesnius variantus. Bet mano nuosirdus patarimas - paaukokite 100 LT, issinuomokite stiklines sampano taures sveciams, o savo taures bent siek tiek padekoruokite. Bus ir grazu, ir elegantiska, ir skoninga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 06 01, 08:07)
Cia skonio reikalas ir tikrai visi renkasi sau priimtinesnius variantus. Bet mano nuosirdus patarimas - paaukokite 100 LT, issinuomokite stiklines sampano taures sveciams, o savo taures bent siek tiek padekoruokite. Bus ir grazu, ir elegantiska, ir skoninga wink.gif

tai uz 100 Lt jau galima ir nupirkti tauriu stikliniu..
as uzsimusdama ieskau tauriu mums..bet noriu tokiu kur forma buna pailga ir sampe pilasi ir i koteli..gal kazkas uzmatet kazka panasaus kur nors?

http://www.alfa.lt/s...008-03-24_17-12
Atsakyti
Musu vestuvines taures. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 06 01, 17:24)
Musu vestuvines taures.  4u.gif
user posted image

OOO kaip grazu wub.gif Gal išduosite paslapti kaip tos raideles padarytos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 02, 10:41)
OOO kaip grazu  wub.gif Gal išduosite paslapti kaip tos raideles padarytos? 4u.gif

Aciu. wub.gif Tos raides su dazais israsytos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 06 02, 10:59)
Aciu.  wub.gif Tos raides su dazais israsytos.  mirksiukas.gif

O Jus cia pati taip padaret? Ar neset kazkur?
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 02, 14:29)
O Jus cia pati taip padaret? Ar neset kazkur?

As uzsakinejau,per viena nare is SM. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 06 02, 14:35)
As uzsakinejau,per viena nare is SM.  mirksiukas.gif

O ta nare is kokio miesto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 02, 22:29)
O ta nare is kokio miesto?  smile.gif

Is Klaipedos. mirksiukas.gif Bet atsiunte man taures i Vilniu be problemu.Siandien jas gavom ir labai patenkinti esam. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2012 06 01, 08:11)
tai uz 100 Lt jau galima ir nupirkti tauriu stikliniu..
as uzsimusdama ieskau tauriu mums..bet noriu tokiu kur forma buna pailga ir sampe pilasi ir i koteli..gal kazkas uzmatet kazka panasaus kur nors?

http://www.alfa.lt/s...008-03-24_17-12

Kiek stikliniu tauriu nusipikrsit uz 100 Lt? Ir kur gausit padeklus, staliukus kur pasideti taures ir t.t. Tiesiog sakau kad kartais paparsciau issinuomoti taures su padaveju, nei lakstyti patiem su norfos maiseliais, plastmasinem taurem ir rinkti nukritusias kojeles nuo zemes smile.gif Tiesiog info pamastymui mielos nuotakos doh.gif
Atsakyti
sorry, bet man kažkaip čia jau išpindėjimas ar poniškumas (kaip norit taip vadinkit) aukščiausiam lygyje...
nuomotis taures ir samdyt kokius padavėjus, kad prie CMB 10min kažkas tavo taurę palaikytų... tai ką aš žinau.. doh.gif
nu džiugu kad šiais laikais žmonės taip gerai gyvena kad mėto pinigėlius tokiems nereikšmingiems dalykams... ax.gif 4u.gif
Atsakyti