Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(Echmėja @ 2012 05 11, 11:03)
svarstem ir mes kokias taure rinktis ,plasmasines ar stiklines ir apsistojom ties stiklinem,kurias bus galima panaudoti visada ir nuoraukose atrodys graziau smile.gif
gal zinot kur butu galima rasti pigesniu variantu sampano tauriu kurios butu visos juodos ar bent kojele butu juoda? nes dbr kiek randu tai 6 vnt apie 40lt kainuoja,gal kas mate kur pigiau?aktualiau but kaune,bet manau pasireiksti gali visos juk ne as viena tokiu ieskau. beja gal kaune euro parduotuvese tokiu yra? nes pas mus  yra visokiu tik ne sampnao  schmoll.gif

Pati turiu su juodom kejelem ir vyno ir šampano taures, tai siūlau aplankyti ermitažą jos 6 vnt. maždaug visur apie 35 lt kainuoja. Ermitaže jeigu turite galit pinigelius panaudot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 14, 20:56)
Pati turiu su juodom kejelem ir vyno ir šampano taures, tai siūlau aplankyti ermitažą jos 6 vnt. maždaug visur apie 35 lt kainuoja. Ermitaže jeigu turite galit pinigelius panaudot thumbup.gif

uz toke kaina bet kur nusipirkti galima 4u.gif
Atsakyti
Aš ir sakau, kad jos maždaug visur kainuoja tiek smile.gif tik ermitaže galite panaudot pinigėlius ir gausis pigiau kažkur 10 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 14, 11:35)
Taurėmis gal pasirūpins liudininkai smile.gif

O man idomu kodel turetu? Is kur cia tokia "tradicija" atejo? Ka reiskia? g.gif Mes busim liudininkais neuzilgo, tai kazkaip neplanuoju as dar ir tauremis apsikrauti doh.gif Per savo vestuves t.p. patys pirkomes kokiu norejom. Nesuprantu kodel dabar yra priimta, kad siuo reikalu ludininkai rupinasi blush2.gif
Atsakyti
man ir keista kodel liudininkai turi kazkuo rupintis smile.gif cia yra naglumas, as savo vestuvem susipirkau viska pati smile.gif jug man ju reikia ne kazkam kitam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 15, 08:20)
O man idomu kodel turetu? Is kur cia tokia "tradicija" atejo? Ka reiskia?  g.gif Mes busim liudininkais neuzilgo, tai kazkaip neplanuoju as dar ir tauremis apsikrauti  doh.gif Per savo vestuves t.p. patys pirkomes kokiu norejom. Nesuprantu kodel dabar yra priimta, kad siuo reikalu ludininkai rupinasi  blush2.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Visiškai pritariu, kad jaunųjų taurės jau tikrai ne liudininkų reikalas.
Kaip jūs įsivaizduojat kada liudininkai turėtų jas ištraukti ir padovanoti? Ar kaip?
Be to, ar liudininkai žino kokia spalva, kokia tema vestuvių, kokia puokštė ir kitos smulkmenos? Jei taip, tai dar gal ir perleisčiau liudininkam šią problemėlę...
Jei tai būtų mano vestuvės norėčiau pati tvarkytis tokias smulkmenėles, kad derėtų su visais kitais dalykais: kvietimais, stalo papuošimu, puokšte, mašinų papuošimu ir t.t.

Aišku, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Beje, gal žinot kur Kaune gerai ir greit graviruoja? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acte: 15 gegužės 2012 - 07:40
Sveikos visos,
kvieciu pasizvalgyti mano puslapyje, gal atrasite ka nors tinkancio savo sventei wink.gif

http://www.facebook....100002841677846
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga.Inga: 15 gegužės 2012 - 17:09
tai va kad tu litu turejau bet ismeciau visus doh.gif nes neringdavau
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2012 05 15, 07:39)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Visiškai pritariu, kad jaunųjų taurės jau tikrai ne liudininkų reikalas.
Kaip jūs įsivaizduojat kada liudininkai turėtų jas ištraukti ir padovanoti? Ar kaip?
Be to, ar liudininkai žino kokia spalva, kokia tema vestuvių, kokia puokštė ir kitos smulkmenos? Jei taip, tai dar gal ir perleisčiau liudininkam šią problemėlę...
Jei tai būtų mano vestuvės norėčiau pati tvarkytis tokias smulkmenėles, kad derėtų su  visais kitais dalykais: kvietimais, stalo papuošimu, puokšte, mašinų papuošimu ir t.t.

Aišku, čia tik mano nuomonė  4u.gif
Beje, gal žinot kur Kaune gerai ir greit graviruoja?  ax.gif

Graviruoja gerai ir kokybiškai Karaliaus Mindaugo g. prie Statoil degalines, kai i Laisves al. eini. Kiek graviravausi dar nenusivyliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErnestaKaunas: 25 gegužės 2012 - 09:09
Pats paprasciausias ir pigiausias variantas bokalai pirkti maximoje vnt 8lt cia su akcija nes tai vienas bokalas kainavo 15lt, plius bantukai smile.gif pigia ir greitai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo espirit81: 31 gegužės 2012 - 12:21
QUOTE(espirit81 @ 2012 05 31, 13:21)
Pats paprasciausias ir pigiausias variantas bokalai pirkti maximoje vnt 8lt cia su akcija nes tai vienas bokalas kainavo 15lt, plius bantukai  smile.gif pigia ir greitai  smile.gif
user posted image

neuzpykit, bet atrodo tikrai pigiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 05 31, 14:38)
neuzpykit, bet atrodo tikrai pigiai  doh.gif

Kiek zmoniu tiek nuomoniu biggrin.gif man jos pacios graziausios nes neverta taurems leisti daug pinigu nes tikrai i jas niekas nekreipia jokio demesio biggrin.gif bent kiek kartu buvau vestuvese tikrai niekur neprisimenu kaip atrode taures biggrin.gif
Atsakyti