Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

Man jos taip pat lb lb, tik dar nežinau tiksliai ar gautus pigiau jas darytis pačiai (pirktis taures ir kad siuvėja pasiūtų gėlytes), ar parsisiųsti. Šias taures radau čia smile.gif
http://www.ebay.com/...=item3f0dda0de2
Atsakyti
kiek perziurejau cia tauriu. tai sablonas visu labai panasus. kaspinukai, svarovskiai, geles. as manau kad visai graziai turetu atrodyti dekupazuotos taures. kiekvienas velgi gali pasirinkti ka atvaizduoti. kas tai moka daryti, ir pigiau gautusi. gal kam patiks si ideja. 4u.gif
Atsakyti
As dekoravau pati taures,siuvau kaspinelius ir klijavau pirmasias vardu raides.Jaunieji liko labai patenkinti:)
user posted image
Atsakyti
man atrodo per daug tų lapelių g.gif taurės pačios vos matosi g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
aciu uz jusu nuomones, kiekviena turime ja savo. O mano manymu, taure matosi tiek, kiek ir norejosi mums, o plunksneles buvo idetos pacios dekoruotojos tik fotografavimui, ziedukai - irgi minimalizmas, o ant stalo - argi per daug perkrautos? smile.gif

user posted image

QUOTE(Juoduke` @ 2011 09 22, 15:27)
As buciau dejus arba vien plunksneles, arba tik ziedlapius, nes dabar labai perkrautos atrodo..

Atsakyti
o man norisi mažiuko akcento su ružava spalva jog budo priderinta prie puokštės ir makiažo wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 11:24)
labukas, stai musu taures, kurias pati puosiau, raideles klijavau is akuciu, ivertinkit:-)Jaunuju taures

nuostabios taurės,visko daug bet neatrodo perkrautai thumbup.gif
Atsakyti
echmeja grazios taures, tik gal tu sirdeliu kiek kitokiu noretusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 10:24)
labukas, stai musu taures, kurias pati puosiau, raideles klijavau is akuciu, ivertinkit:-)Jaunuju taures

thumbup.gif su kuo klijavai raideles? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute435: 06 lapkričio 2011 - 22:41
Aš iš pradžių buvau labai užsidegusi dėl tų taurių puošimo - galvojau ir apie klijuojamus svarovskius ir apie graviravimą ir apie krištolines taures, bet... paskui tik stop - kam iš tikrųjų to reikia? Kaip ir niekam... Čia daugiau įtaka matytų nuotraukų, ir kad visi taip daro - mada kažkokia, bet ne būtinybė g.gif Tai ir viskas užsibaigė tuo smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai pacios graziausios ir siaip ir nuotraukose paprastos be prikleckinimu taures arba gero krikstolo
Atsakyti
Mes tai ieskomes au graziu skristoliniu tauriu wink.gif manau, jos ir bus akcentas, o ne papuosimai.. smile.gif
Atsakyti
Kadangi vestuvėms naudojom mano vyro tėvų raižytas taures, tai praktiškai jokių papuošimų joms nebereikėjo blush2.gif Tik užrišau po porą kaspinėlių ir pačios iš savęs labai puošniai atrodė wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 13 sausio 2012 - 02:14