Man jos taip pat lb lb, tik dar nežinau tiksliai ar gautus pigiau jas darytis pačiai (pirktis taures ir kad siuvėja pasiūtų gėlytes), ar parsisiųsti. Šias taures radau čia
http://www.ebay.com/...=item3f0dda0de2
kiek perziurejau cia tauriu. tai sablonas visu labai panasus. kaspinukai, svarovskiai, geles. as manau kad visai graziai turetu atrodyti dekupazuotos taures. kiekvienas velgi gali pasirinkti ka atvaizduoti. kas tai moka daryti, ir pigiau gautusi. gal kam patiks si ideja.
man atrodo per daug tų lapelių taurės pačios vos matosi
Sveikos, mergaites,
aciu uz jusu nuomones, kiekviena turime ja savo. O mano manymu, taure matosi tiek, kiek ir norejosi mums, o plunksneles buvo idetos pacios dekoruotojos tik fotografavimui, ziedukai - irgi minimalizmas, o ant stalo - argi per daug perkrautos?
aciu uz jusu nuomones, kiekviena turime ja savo. O mano manymu, taure matosi tiek, kiek ir norejosi mums, o plunksneles buvo idetos pacios dekoruotojos tik fotografavimui, ziedukai - irgi minimalizmas, o ant stalo - argi per daug perkrautos?
QUOTE(Juoduke` @ 2011 09 22, 15:27)
As buciau dejus arba vien plunksneles, arba tik ziedlapius, nes dabar labai perkrautos atrodo..
o man norisi mažiuko akcento su ružava spalva jog budo priderinta prie puokštės ir makiažo
Papildyta:
nuostabios taurės,visko daug bet neatrodo perkrautai
Papildyta:
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 11:24)
labukas, stai musu taures, kurias pati puosiau, raideles klijavau is akuciu, ivertinkit:-)Jaunuju taures
nuostabios taurės,visko daug bet neatrodo perkrautai
echmeja grazios taures, tik gal tu sirdeliu kiek kitokiu noretusi
QUOTE(Tomnia @ 2011 06 22, 10:24)
labukas, stai musu taures, kurias pati puosiau, raideles klijavau is akuciu, ivertinkit:-)Jaunuju taures
su kuo klijavai raideles?
Aš iš pradžių buvau labai užsidegusi dėl tų taurių puošimo - galvojau ir apie klijuojamus svarovskius ir apie graviravimą ir apie krištolines taures, bet... paskui tik stop - kam iš tikrųjų to reikia? Kaip ir niekam... Čia daugiau įtaka matytų nuotraukų, ir kad visi taip daro - mada kažkokia, bet ne būtinybė Tai ir viskas užsibaigė tuo
Mes tai ieskomes au graziu skristoliniu tauriu manau, jos ir bus akcentas, o ne papuosimai..