Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(rimvydele @ 2011 07 13, 23:56)
o kur jus isidesite savo taures, kad jos nesuduztu, gal i kokia dezute? ax.gif

mūsų taurės buvo specialiai tam paruoštame, papuoštame krepšelyje smile.gif visur su juo ir vežiojomės smile.gif
Atsakyti
Na truputis temos paivairinimui 4u.gif ax.gif
Papildyta:
....
Papildyta:
....
Papildyta:
...
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
Na mes tai puosem taures geliu salone LINAZIEDIS Kaune. Jas pirkome paprastas. Tikrai likome labai patenkinti Loretos (savininkes )darbu. Taures priderino prie mano puokstes. Puose su tom paciom gelem kaip buvo mano plaukuose ir puoksteje. Tikrai labai super. Zmogus dirba ir matai kad megaujasi savo darbu. Visa puosyba, kad liecia gyvas geles atliko nepriekaistingai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nusivylusios @ 2011 07 29, 09:29)
Na mes tai puosem taures geliu salone LINAZIEDIS Kaune. Jas pirkome paprastas. Tikrai likome labai patenkinti Loretos (savininkes )darbu. Taures priderino prie mano puokstes. Puose su tom paciom gelem kaip buvo mano plaukuose ir puoksteje. Tikrai labai super. Zmogus dirba ir matai kad megaujasi savo darbu. Visa puosyba, kad liecia gyvas geles atliko nepriekaistingai.  thumbup.gif

Man irgi siūlė Linažiedį, kaip ten kainos? Jūs gal ir puokštę ten darėtės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 06 22, 13:18)
o pas mus jau taip nutiko, jog turim viska patys daryt, nes liudininkams nieko neidomu...... verysad.gif

na mes irgi patys sau pasidareme taures, tokias kokias norejome, ir neimu as i galva tongue.gif o islydint mus miegoti, liudininkai padovanojo nuo saves taures papuostas ir sampana, bei naktinukus ir t.t. bigsmile.gif
bet mes liudininkus kvietem, o ne pirslius, tai daug ka dariausi as pati biggrin.gif bet man patiko visa ta darymo ceremonija ax.gif
Atsakyti
Mes jokiu sau tauriu nedarem, gal tiesiog mes esam gana griezti tokiems dalykams ir mums nereikejo jokiu ten papuosimu taurems, mums puikiai tipo irpatiko restorano taures,kurios buvo prabangios ir labai graziai atrode
Atsakyti
QUOTE(nusivylusios @ 2011 07 29, 11:29)
Na mes tai puosem taures geliu salone LINAZIEDIS Kaune. Jas pirkome paprastas. Tikrai likome labai patenkinti Loretos (savininkes )darbu. Taures priderino prie mano puokstes. Puose su tom paciom gelem kaip buvo mano plaukuose ir puoksteje. Tikrai labai super. Zmogus dirba ir matai kad megaujasi savo darbu. Visa puosyba, kad liecia gyvas geles atliko nepriekaistingai.  thumbup.gif

Kazkaip pirma gera atsiliepima skaitau apie Linaziedi rolleyes.gif
Jis salia mano namu,bet labai daug neigiamo girdejau,tad nerizikavau ten eit,bet ,kad Jums pasiseke-saunu 4u.gif
Atsakyti
Kaip puosti jaunuju taures ir mes sukom galva.
user posted image

tokias dovanojom kai buvom pirsliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 rugsėjo 2011 - 00:00
Cia buvo aptarinejamos vienkartines stiklines, ajsku kiekvienam savo, bet man tragiskai atrodo kai tarkim: nuotrauka prie baznycios, jaunoji su puosniausia suknele, sveciai grazus, visi laimingi, o rankose spalvotos plastikines stiklines doh.gif schmoll.gif man jau zymiai geriau atrodo vienkartines bet permatomos, ant kojytes... o sau noreciau stikliuniu, man ir miela ir grazu.
Nepriimkit asmeniskai, nieko nenorejau izeisti,tiesiog parasiau savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
musu taures papuose floriste musu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa7: 05 rugsėjo 2011 - 18:57
Musu taures:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas visoms. Aš planuoju darytis tokias taures smile.gif
[URL=http://public.fotki.com/-magnolia-/my-first-album/taures.html]
Papildyta:
http://public.fotki....bum/taures.html