Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 23:27)
Na, jeigu turėčiau didelį vestuvinį biudžetą, aš pirkčiau irgi specialų komplektą ir taurių, ir stalo įrankių, ir didžiulį stovą pyragaičiams, ir jūrą gėlių, ir iš viso pasistatyčiau atskirus rūmus tokiams įvykiui smile.gif Gerai, jeigu lėšos leidžia. Bet apie taurių papuošimus kažkaip kalbama lyg apie kokią būtinybę, o tas man keista - juk, jeigu mato tik jaunieji, puošia arba nepuošia tik dėl savęs smile.gif

oj ne Jus ka,as irgi nepirkau spec.irankiu stalui smile.gif as cia abstrakciai sakau 4u.gif
o del tauriu sutinku nereikia ju taip sureiksminti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 23:33)
oj ne Jus ka,as irgi nepirkau spec.irankiu stalui smile.gif as cia abstrakciai sakau 4u.gif
o del tauriu sutinku nereikia ju taip sureiksminti wink.gif

Aš puikiai suprantu, nes ir pati šiuo metu jau susirgau ta "vestuvių liga", ir mintyse prasuku įvairias smulkmenas, mąstau, ką, kur ir kaip daryti, kaip kas atrodys ir kaip išreikalauti iš paslaugų tiekėjų būtent tai, ko reikia. smile.gif Ir net taurių momentą mintyse prasukau - irgi, ir pasukiojusi nutariau, kad šitą punktą jau praleidžiu, einam prie kitų biggrin.gif
Atsakyti
Bet tokius dalykus turi zmogus is kazkur zinoti.As tekejau visiskai ''zalia'',vestuves organizavomes patys nuo svarbiausiu dalyku iki smulkmenu,niekas nepadejo,anksciau net nebuvau buvus vestuvese ir net neisivaizdavau kokios jaunuju pareigos,apie taures net mintis nesove pamastyti.Gerai kad turejom labai saunius pirsliukus tai ko truko is musu puses viskuo jie pasirupino,o ir krikstolines taures padovanojo thumbup.gif .Man tos taures dabar yra labai brangios ir svarbios,mielesnes uz visas gautas dovanas(kurios buvo vien vokeliai),pinigelius isleidai ir viskas,o taures turesim ir dziaugsimes visa gyvenima,paskui gal perleisim savo vaikui thumbup.gif
Atsakyti
mums vyro mociute padovanojo sidabrines su isgraviruota vestuviu data thumbup.gif
Atsakyti
Aš neprisirišu prie daiktų, todėl užsiiminėti tokia butaforija, puošiant jaunavedžių taures, man atrodo beprasmiška.
Todėl arba mes gersime iš tokių pačių taurių, kaip ir svečiai, arba nusipirksime paprastas krištolines taures ir visai nesuksime sau galvos: duš - neduš, pamesim - nepamesim, liks amžiams ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2010 11 15, 15:23)
cia pirkau dirbtinus geles ziedus juos isardem ir suklijavom su karstais klijais ,pirkau keliu dydziu gelytes kad lapeliu dydziai skirtusi..apacia papuosem kaspineliu kad klijavimu nesimatytu ir ant lapuku priklijavom geltonu svarofski kokiu buvo pas mane ant puokstes

labaaai originalu ir tikrai grazu ir skoninga thumbup.gif tikrai ideju geru turit, as ko gero sia ideja is jusu pasiskolinsiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mislingoji @ 2010 10 30, 20:11)
as tai nupirkau dvi krikstolines taures ir isgraviravau musu su vyru vardus ir vestuviu data ax.gif  daugiau papuosimu nedejau, nes nenorejau per daug perkrauti blush2.gif  rolleyes.gif

as girdejau kad graviravimas ant tauriu kainuoja 50 lt ania? g.gif
Atsakyti
As uz tauriu isgraviravima mokejau 25LT
Atsakyti
mes nusipirkom kristolines taures, isgraviruosim savo inicialus, vestuviu data ir viskas. Dagiau jokiu papuosimu nedesim. Kuo paprasciau, tuo man graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigiote @ 2011 05 31, 21:11)
mes nusipirkom kristolines taures, isgraviruosim savo inicialus, vestuviu data ir viskas. Dagiau jokiu papuosimu nedesim. Kuo paprasciau, tuo man graziau smile.gif

pritariu, kuo paprasciau, tuo graziau... as savo jaunavedziams isgraviruosiu data ir vardus ir netyciom uzmaciau Kaune esancia studija/parduotuve kristel... labai graziai paprastai dekoruoja su swarovski kristalais. tai mane jie suzavejo, taip pametyti... laaabai grazu... jauciu neatsilaikysiu ir juos imsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif gal galite padeti iskilo man toks klausimelis kadangi tuokiuosi pirma karta tikiuosi ir paskutiny biggrin.gif noreciau suzinoti gal kuri is jusu zinote kas perka jauniesiems taures ar vyr.pamerge ar tevai o gal patys jaunieji?
Atsakyti
Bent jau pas mus, tai mes patys pirksime sau taures unsure.gif
Atsakyti
mes pays sau nusipirkom smile.gif
Atsakyti