Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

Visokiausių ir stiklinių ir krištolinių ir pasidabruotų yra Bohemijos pasaulyje, Dorado, puodų parduotuvėse pvz Berghoff. Pereik per Maximas tikrai rasi.
Kitas variantas paimi 2 paprasčiausias tares iš komplekto, išgraviruoji inicialus visaip padekoruoji ir gaunasi jaunųjų taurės, kurių nerasi nei vienoje parduotuvėje. Daugiau idėjų rasi atskiroje temoje "kaip dekoruoti jaunųjų taures" ar kažkaip panašiai ax.gif . Šita tema yra sekančiame puslapyje labai liuks idėjų prisigaudysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui visems uz patarimus. Tikrai jais pasinaudosiu. Dar gal kas turit pasiulymu? Esu kazkur skaites, kad Kaune, senamiestyje buna tokiu tauriu. Jei kas zinote, ar esate ju mate, gal galite pasakyti kurioje parduotuveje?

Tiesa, radau taures, kurios man labiausiai patiko, tik nezinau ar spesiu parsisiusti, nes vestuves - 2007 07 14. Stai jos
http://weddingshop.t...e...cId=&cTypF=
Atsakyti
jei dar kam reiks tauriu tai maciau gariunuose
Atsakyti
Sena tema čia
Atsakyti
O cia kaip man gavosi papuosti taures

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2007 08 24, 09:26)
O cia kaip man gavosi papuosti taures
Čia vienas orginaliausių ir gražiausių mano matytų puošimų thumbup.gif , Šaunuolė (iš didžiosios raidės) esi. (Man tik truputėlį tų kaspiniukų per daug, kiek pamažinus jų ar visai atsisakius gautųsi tobulai)
Nu negaliu atsigrožėt, tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Stai ir mūsų krištolinės taures wub.gif
Sirdutes iš svarovskio kristalu -specialiai nešiau kad papuoštu jais:D
O puose tai www.kristel.lt mirksiukas.gif
Aisku biski sumoekjau bet labai graziai spindejo thumbup.gif
Atsakyti
Mes savaigali pagaliau nusipirkom taures thumbup.gif
Kristolines, paauksotu krasteliu, gan aukstos, grazia kojyte, israizytos smile.gif
Manau nereikes ju net graviruot, nes paprasciausiai vietos nera blush2.gif
siaip labai grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 31, 13:25)
kaip grazu  wub.gif  kiek kainavo?  blush2.gif

Cia pas mumis kristolines taures tai kainavo lygtais 80lt o svarovskio sirdutes 60lt ai dar floristes papuosimas 20lt tai zodziu "auksines taures" 4u.gif
uztat dabar stovi jos lentynoj pas mane nenupuostos ir stoves ilgai ilgai wub.gif
Atsakyti
Aš tai planuoju nusipirkti tokias labai ilgom kojelėm taures ir nunešti floristei kuri man darys ir vestuvinę puokštę kad papuošų taures tokiais pat žiedais kaip ir mano puokštė ir jaunikio gėlytė biggrin.gif dar man labai gražu kai taurės išgraviruotos wub.gif
Atsakyti
Ir man grazu graviruotos wub.gif bet kadangi rinkomes dar kad taure butu ir "tvirtai stovinti ant kojos" tai pasirinkom jau israizytas kristolines taures ir jas nebegraviruosim, butu paprasciausiai perdaug smile.gif
O kojyte papuosiu pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2007 09 04, 09:19)
Aš tai planuoju nusipirkti tokias labai ilgom kojelėm taures ir nunešti floristei kuri man darys ir vestuvinę puokštę kad papuošų taures tokiais pat žiedais kaip ir mano puokštė ir jaunikio gėlytė biggrin.gif  dar man labai gražu kai taurės išgraviruotos wub.gif

Man irgi grazu isgraviruotos... Ir as irgi mastau taip kaip tu, speju tai butu orchidejos wub.gif
Atsakyti