Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

as vis nesugalvoju kaip cia papuosus,kad butu kuklios,neperkrautos,bet siek tiek isiskirtu is kitu tauriu.... blush2.gif gal tik isgraviruoti ir viskas...? g.gif as atsimenu kadaise mano broliene taip labai graziai ir kukliai jaunuju stikliukus su rutom papuose... wub.gif kilo klausimas dabar ar tik sampano taures jus puosiate ir ir stikliukus....?as pvz nesiruosiu jokio gerimo gerti apart sampano,bet galvoju kai serviruosiu tai vistiek visiem stikliukus statysiu tai ir sau reikes,tai gal pasipuosti juos...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 23:28)
galiu papuost paprastai svarovskiukais - taip subtiliai ir nepricackintai smile.gif
ant kojutes inicialai pvz. jei idomu - i AZ

agnera_jewellery o kokia kaina butu? blush2.gif galvoju ar verta paciai daryt g.gif nes as irgi galvojau taures svarovskiukais apklijuot...kazkur nuotrauka maciau tai labai patiko ax.gif
o gal zinot is kur ju gaut? blush2.gif su kokiais klijais klijuoti kad ju nesimatytu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skiedralka: 18 kovo 2011 - 13:20
dabar rodys 4u.gif mes jau jas turime.My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridute88: 18 kovo 2011 - 15:59
QUOTE(ingridute88 @ 2011 03 18, 16:51)
dabar rodys 4u.gif mes jau jas turime.My Webpage

oooo...kokios idomios blink.gif is kur tokias pirkot? unsure.gif
labai grazios...nuotraukose turetu gerai atrodyt ax.gif
Atsakyti
siuntemes is ebay,man jos iskart krito i aki,nereikes nei puosti,gatavai grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridute88 @ 2011 03 18, 18:41)
siuntemes is ebay,man jos iskart krito i aki,nereikes nei puosti,gatavai grazios 4u.gif

labai geras pasirinkimas... blush2.gif o jei ne paslaptis, ar daug kainavo? blush2.gif
Atsakyti
na teko nemazai sumoketi,apie 90Lt,bet pasiliksim atsiminimui,graziems dalykams pinigeliu negaila,tuo labiau vestuvems...
Atsakyti
Ar galite pasakyti,kas turetu pasirupinti tomis tauremis?Ar patys jaunieji ar pirsliai-liudininkai?
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 22, 21:08)
Ar galite pasakyti,kas turetu pasirupinti tomis tauremis?Ar patys jaunieji ar pirsliai-liudininkai?

Tai savaime aisku,kad jaunieji wink.gif bet kartais ir pirsliai padowanoja...
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 21:40)
Tai savaime aisku,kad jaunieji wink.gif bet  kartais ir pirsliai padowanoja...

Na, tada tikrai keista: tas taures temato, faktiškai, vien jaunieji. Niekas ten nepripuola prie pat jaunųjų ir nežiūri, kokios jų taurės.
Tiesa, mačiau šioje temoje tikrai išskirtinių taurių, kurios, ko gero, būtent patiems jaunavedžiams tiesiog būtų malonios ir liktų kaip suvenyrai po vestuvių. Tačiau tokias reikia specialiai pirkti, o dar reikia priderinti prie kavinės ar sodybos indų... Mes gersime iš tokių pat, kaip ir kitų svečių, ir galvos sau tuo klausimu nesukam.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 22:45)
Na, tada tikrai keista: tas taures temato, faktiškai, vien jaunieji. Niekas ten nepripuola prie pat jaunųjų ir nežiūri, kokios jų taurės.
Tiesa, mačiau šioje temoje tikrai išskirtinių taurių, kurios, ko gero, būtent patiems jaunavedžiams tiesiog būtų malonios ir liktų kaip suvenyrai po vestuvių. Tačiau tokias reikia specialiai pirkti, o dar reikia priderinti prie kavinės ar sodybos indų... Mes gersime iš tokių pat, kaip ir kitų svečių, ir galvos sau tuo klausimu nesukam.

as savo vestuves apgalvojau nuo sakutes iki b atraisciu lotuliukas.gif gal paliginimas aisku ir netikes,bet apgalvojau VISAS imanomas smulkmenas,nes esu jau toks zmogus,ir man patyinka sukti galva tokiais bniekuciais,ne tik del kitu bet pirmoje vietoje del saves mirksiukas.gif ir man visiskai nesvarbu ar kas i tas taures ar sakutes atkreips demesi ar ne smile.gif tiesiog as busiu savim patenkinta bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 22:58)
as savo vestuves apgalvojau  nuo sakutes iki b atraisciu lotuliukas.gif  gal paliginimas aisku ir netikes,bet apgalvojau VISAS imanomas smulkmenas,nes esu jau toks zmogus,ir man patyinka sukti galva tokiais bniekuciais,ne tik del kitu bet pirmoje vietoje del saves mirksiukas.gif  ir man visiskai nesvarbu ar kas i tas taures ar sakutes atkreips demesi ar ne smile.gif tiesiog as busiu savim patenkinta bigsmile.gif  wub.gif

Na, jeigu turėčiau didelį vestuvinį biudžetą, aš pirkčiau irgi specialų komplektą ir taurių, ir stalo įrankių, ir didžiulį stovą pyragaičiams, ir jūrą gėlių, ir iš viso pasistatyčiau atskirus rūmus tokiams įvykiui smile.gif Gerai, jeigu lėšos leidžia. Bet apie taurių papuošimus kažkaip kalbama lyg apie kokią būtinybę, o tas man keista - juk, jeigu mato tik jaunieji, puošia arba nepuošia tik dėl savęs smile.gif
Atsakyti