as vis nesugalvoju kaip cia papuosus,kad butu kuklios,neperkrautos,bet siek tiek isiskirtu is kitu tauriu.... gal tik isgraviruoti ir viskas...? as atsimenu kadaise mano broliene taip labai graziai ir kukliai jaunuju stikliukus su rutom papuose... kilo klausimas dabar ar tik sampano taures jus puosiate ir ir stikliukus....?as pvz nesiruosiu jokio gerimo gerti apart sampano,bet galvoju kai serviruosiu tai vistiek visiem stikliukus statysiu tai ir sau reikes,tai gal pasipuosti juos...?
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 23:28)
galiu papuost paprastai svarovskiukais - taip subtiliai ir nepricackintai
ant kojutes inicialai pvz. jei idomu - i AZ
ant kojutes inicialai pvz. jei idomu - i AZ
agnera_jewellery o kokia kaina butu? galvoju ar verta paciai daryt nes as irgi galvojau taures svarovskiukais apklijuot...kazkur nuotrauka maciau tai labai patiko
o gal zinot is kur ju gaut? su kokiais klijais klijuoti kad ju nesimatytu?
dabar rodys mes jau jas turime.My Webpage
QUOTE(ingridute88 @ 2011 03 18, 16:51)
oooo...kokios idomios is kur tokias pirkot?
labai grazios...nuotraukose turetu gerai atrodyt
siuntemes is ebay,man jos iskart krito i aki,nereikes nei puosti,gatavai grazios
QUOTE(ingridute88 @ 2011 03 18, 18:41)
siuntemes is ebay,man jos iskart krito i aki,nereikes nei puosti,gatavai grazios
labai geras pasirinkimas... o jei ne paslaptis, ar daug kainavo?
na teko nemazai sumoketi,apie 90Lt,bet pasiliksim atsiminimui,graziems dalykams pinigeliu negaila,tuo labiau vestuvems...
QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 22, 21:08)
Ar galite pasakyti,kas turetu pasirupinti tomis tauremis?Ar patys jaunieji ar pirsliai-liudininkai?
Tai savaime aisku,kad jaunieji bet kartais ir pirsliai padowanoja...
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 21:40)
Tai savaime aisku,kad jaunieji bet kartais ir pirsliai padowanoja...
Na, tada tikrai keista: tas taures temato, faktiškai, vien jaunieji. Niekas ten nepripuola prie pat jaunųjų ir nežiūri, kokios jų taurės.
Tiesa, mačiau šioje temoje tikrai išskirtinių taurių, kurios, ko gero, būtent patiems jaunavedžiams tiesiog būtų malonios ir liktų kaip suvenyrai po vestuvių. Tačiau tokias reikia specialiai pirkti, o dar reikia priderinti prie kavinės ar sodybos indų... Mes gersime iš tokių pat, kaip ir kitų svečių, ir galvos sau tuo klausimu nesukam.
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 22, 22:45)
Na, tada tikrai keista: tas taures temato, faktiškai, vien jaunieji. Niekas ten nepripuola prie pat jaunųjų ir nežiūri, kokios jų taurės.
Tiesa, mačiau šioje temoje tikrai išskirtinių taurių, kurios, ko gero, būtent patiems jaunavedžiams tiesiog būtų malonios ir liktų kaip suvenyrai po vestuvių. Tačiau tokias reikia specialiai pirkti, o dar reikia priderinti prie kavinės ar sodybos indų... Mes gersime iš tokių pat, kaip ir kitų svečių, ir galvos sau tuo klausimu nesukam.
as savo vestuves apgalvojau nuo sakutes iki b atraisciu gal paliginimas aisku ir netikes,bet apgalvojau VISAS imanomas smulkmenas,nes esu jau toks zmogus,ir man patyinka sukti galva tokiais bniekuciais,ne tik del kitu bet pirmoje vietoje del saves ir man visiskai nesvarbu ar kas i tas taures ar sakutes atkreips demesi ar ne tiesiog as busiu savim patenkinta
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 22, 22:58)
as savo vestuves apgalvojau nuo sakutes iki b atraisciu gal paliginimas aisku ir netikes,bet apgalvojau VISAS imanomas smulkmenas,nes esu jau toks zmogus,ir man patyinka sukti galva tokiais bniekuciais,ne tik del kitu bet pirmoje vietoje del saves ir man visiskai nesvarbu ar kas i tas taures ar sakutes atkreips demesi ar ne tiesiog as busiu savim patenkinta
Na, jeigu turėčiau didelį vestuvinį biudžetą, aš pirkčiau irgi specialų komplektą ir taurių, ir stalo įrankių, ir didžiulį stovą pyragaičiams, ir jūrą gėlių, ir iš viso pasistatyčiau atskirus rūmus tokiams įvykiui Gerai, jeigu lėšos leidžia. Bet apie taurių papuošimus kažkaip kalbama lyg apie kokią būtinybę, o tas man keista - juk, jeigu mato tik jaunieji, puošia arba nepuošia tik dėl savęs