Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(Lady*love @ 2011 01 06, 14:41)
man jos tikrai grazios,kiek laiko daret?

As ne pati cia dariau, drauge pas kazkokia moteri uzsakinejo, laukiau apie 2 savaites 4u.gif As tik susakiau ko noriu ir kaip isivaizduoju, ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver sky*: 06 sausio 2011 - 14:43
QUOTE(Silver sky* @ 2011 01 06, 15:43)
As ne pati cia dariau, drauge pas kazkokia moteri uzsakinejo, laukiau apie 2 savaites 4u.gif As tik susakiau ko noriu ir kaip isivaizduoju, ir viskas ax.gif

thumbup.gif grazu...as tai savas taures darau jau beveik menesius ir galo nematyt... doh.gif o dar kai pagalvoji kad per svente jas ir sudauzyt gali tai net sirdele suspaudzia doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai labai gražu gyvomis gėlėmis puoštos taurės, nusimato sesės vestuvės, tad žinau, kad jas padarysiu tokias, kurios jaunuosius nustebintų...
Atsakyti
Mano skoniui papuostos taures

http://public.fotki....imas.html#media
Atsakyti
sveikos
aš pati dariau savo taures, tik gaila, kad negaliu įkelti verysad.gif
padariau tokias tik vietoj rožinės balta
http://wedding.ua/product/904
taip pat dariau skirtingas taures: iš vienų gersim kai jaunasis atvažiuos manęs, iš kitų, kai būsim pokylių salėj
Atsakyti
My Webpage
galvojam imti tokias wub.gif
Atsakyti
Man tai tie taurių puošimai per daug vaikiška, neįsivaizduoju savo vyro geriančio iš taurės apipuoštos visokiais blizgučiais, pūkeliais ir t.t. biggrin.gif .. geriausiu atveju jei sugalvosiu, kad mūsų taurės turėtų būt kažkuo išskirtinės, tai nebent nusipirksim atskirai krištolines ir kažką išgraviruosim smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 20, 13:44)
Man tai tie taurių puošimai per daug vaikiška, neįsivaizduoju savo vyro geriančio iš taurės apipuoštos visokiais blizgučiais, pūkeliais ir t.t.  biggrin.gif .. geriausiu atveju jei sugalvosiu, kad mūsų taurės turėtų būt kažkuo išskirtinės, tai nebent nusipirksim atskirai krištolines ir kažką išgraviruosim  smile.gif  smile.gif

O as pas kazkuria nuotaka maciau labai skoningai - vos keliais svarovskiais puostos tauriu kojeles - man labai patiko. Asmeniskai esu labiau linkusi prie kuklesnio, subtilaus papuosimo
Atsakyti
Na o mes tai savo taures patys papuosime, vertinu kukluma ir paprastuma, tad nesinoretu kad taures butu perkrautos smile.gif Nusipirkome sampano taures, kojele aprisime kaspineliu, ir ant taures bus musu vardu inicialai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 20, 12:44)
Man tai tie taurių puošimai per daug vaikiška, neįsivaizduoju savo vyro geriančio iš taurės apipuoštos visokiais blizgučiais, pūkeliais ir t.t.  biggrin.gif .. geriausiu atveju jei sugalvosiu, kad mūsų taurės turėtų būt kažkuo išskirtinės, tai nebent nusipirksim atskirai krištolines ir kažką išgraviruosim  smile.gif  smile.gif

Man blizgučiai irgi nepatinka, yra labai gražių taurių pirkti "gatavų" neapkrautų
Atsakyti
galiu papuost paprastai svarovskiukais - taip subtiliai ir nepricackintai smile.gif
ant kojutes inicialai pvz. jei idomu - i AZ
Atsakyti
mes pasiemem standartines sampo taures ir viskas, isigraviravome ant kojeles na stovelio to data ir ant pacios taures inicialus tokius kaip ant kvietimu ir viskas puikiai, paprasta grazu ir nieko nekainavo..na taures is komplekto paemem, o graviravimas kainavo 20 lt....ir visas mandrumas smile.gif
Atsakyti