Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

...mes patys - t.y. liūdėtojai-piršliai-tokias taurias turėjom. Tiesa- prieš tai savo jaunavedžiams užsiminiau, jiems patiko, tai paruošiau aš. paprastos taurės, padabintos užsakytom stiklinėm širdelėm ir gyvom gėlėm.
buvo labai smagu, kai atėję ryte jaunųjų kelt tas taures radom prie jų lovos. ... bigsmile.gif paskui su MB kalbėjom, jog jos galėjo prie jaunųjų lovos ir sudaužytos būt- vis tiek laaabai įvertinimas:)))))
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 29, 12:42)
Lividaa,  labai gražiai papuošta, nu super gražiai.
O kas puošė? tiksliau tariant, gal pati turite to nerto lapuko schemutę? ax.gif

kad drauge mano auksaranke, as negabi tam ax.gif
Atsakyti
mūsų buvo papuoštos, kai tėveliai padovanojo smile.gif
Atsakyti
O as rekiau rekiau, kad nebus pas mus tauriu, o saindien mielasis pareiske, kad labai negrazu mum prie baznycios is plasmasiniu gerti, nori jis stikliniu tauriu doh.gif Is jo net nesitikejau, dazniausiai jam tokie dalykai nerupi, o cia se tau, protas matyt susisuko pries vestuves ir jam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai dabar teks ieskot man tauriu blush2.gif Bet noriu paprastu labai, niekuom nepuosiu, tikiuosi pavyks surasti. ikelsiu jei nusipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų tokios buvo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 14 kovo 2012 - 22:25
Merginos, gal kuri Vilniuje uzmatet panasias taures? g.gif Na, kad tokios formos butu ir dugne spalvotai taip padaryta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 10 spalio 2010 - 18:23
Cia is karoliuku suvertos.Dariau vestuvems.
user posted image
Atsakyti
Apsisprendziau as galutinai, neturesim mes mandru tauriu nerandu kokiu noriu, galvojau isgraviruot, bet gaila man 60 Lt tokiam dalykui,o dar pacios taures kokiu 30-40, tai visas simtas gaunasi. Apseisim, nes reiksmes tuose taurese,tiesa sakant, nelabai matau Pasiimsim is namu kristolines 2 taures ir gersim is ju gamtoje, jei jau uzprotestavo man MB,kad is plastmasiniu negrazu ax.gif
O kitos ka su taurem planuojat daryt ? rolleyes.gif Kazkaip visai temos mirusios jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skrajute @ 2010 10 11, 12:56)
[IMG=http://img37.imageshack.us/img37/4222/pa080016.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Cia is karoliuku suvertos.Dariau vestuvems.

thumbup.gif koks grozis ir koks darbas kruopstus. O kaip tie karoliukai laikosi, ant ko suverti?
Atsakyti
Mūsų taures puošė liudininkė, atrodė jos štai taip:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 10 22, 21:31)
Mūsų taures puošė liudininkė, atrodė jos štai taip:

Grazios,neperkrautos tokios drinks_cheers.gif O ta juostele su violetiniu akcentu tiko prie Jusu vestuviu tematikos?
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 24, 13:43)
Grazios,neperkrautos tokios  drinks_cheers.gif  O ta juostele su violetiniu akcentu tiko prie Jusu vestuviu tematikos?

Taip, vestuvese vyravo violetine spalva. Gaila tik, kad vienkartiniu tauriu sampanui neradom violetiniu, turejome melynas, liudininke ir jas papuose - ant ju sidabriniu flomasteriu (turbut) parase mano ir vyro vardus.
Atsakyti