Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

mes tai nepuošim,mūsų ir taip labai originalios,nemėgstu aš tų cackų aplink tas taures kai prideda doh.gif
Atsakyti
Na galiu pasigirti, kad pirma karta nusprendziua rizikuoti ir pati pasipuosti jaunavedziu taures kristaliukais. Kadangi jos ir taip elegantiskos buvo, tai uzteko trupucio blizgesio ir originalaus ipakavimo. Viskas mano ideja blush2.gif
bandau kelti paveiksliukas, gaila tik kad niekaip nepavyko ryskiau nufotografuoti paciu tauriu kojyciu... blush2.gif
iPix

Dabar galesiu bandyti daugiau rastu.
Beje, va kelios drauges kazkaip skundesi, kad graviruotos taures greiciau skyla, nezinau kaip ten yra, todel nusprendziau apseiti be to smile.gif
Atsakyti
http://i37.tinypic.com/ra9bg9.jpg
Visai mielos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berta75: 21 rugpjūčio 2010 - 20:06
O as isvis nusprendziau,kad nebus pas mus jaunuju tauriu,gersim is tokiu paciu,kaip ir visi,tiek prie baznycios (is plasmasiniu), tiek kavineje 4u.gif Man taures dideles reikmes neturi, nereikes nieko tampyt ir saugot visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 22, 23:38)
O as isvis nusprendziau,kad nebus pas mus jaunuju tauriu,gersim is tokiu paciu,kaip ir visi,tiek prie baznycios (is plasmasiniu), tiek kavineje 4u.gif Man taures dideles reikmes neturi, nereikes nieko tampyt ir saugot visa diena thumbup.gif

mes irgi gerem is tokiu, kaip ir visi. Ir nesukom sau galvot, kad nepamirst ju kur, nesudauzyt ir pan.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 23, 20:06)
mes irgi gerem is tokiu, kaip ir visi. Ir nesukom sau galvot, kad nepamirst ju kur, nesudauzyt ir pan.

Vat ir as taip pat mastau drinks_cheers.gif ir siaip man kazkaip per saldu jau buna,kai jaunieji puosiasi viska ka tik galima: taures, skecius visaip dekoruoja ir pan.Man kazkaip nepatinka ir viskas pas mus bus paprastai be sirduciu,balionu ir pan. Aisku nesmerkiu tu,kurioms tokie dalykai patinka,kiekvienas turim savo skoni thumbup.gif
Atsakyti
mums tai tėveliai taures parūpins, tai nežinau kokios jos bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 30, 20:01)
mums tai tėveliai taures parūpins, tai nežinau kokios jos bus smile.gif

Man toks klausimas iskilo: kas ''turetu'' pasirupinti tomis tauremis? Ar cia jaunieji jas patys isigyt (ir, jei nori, pasipuost) turetu, ar tuo dazniausiai rupinasi teveliai, pirsliai ir pan.? Kiek zinau, daug kas taures gauna dovanu savo vestuviu diena, kaip tuomet elgtis, jei jau turite isigyje jas patys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2010 09 02, 14:02)
Man toks klausimas iskilo: kas ''turetu'' pasirupinti tomis tauremis? Ar cia jaunieji jas patys isigyt (ir, jei nori, pasipuost) turetu, ar tuo dazniausiai rupinasi teveliai, pirsliai ir pan.? Kiek zinau, daug kas taures gauna dovanu savo vestuviu diena, kaip tuomet elgtis, jei jau turite isigyje jas patys? blush2.gif

Manau, kad vestuvės yra Jūsų šventė ir viskas turėtų būti pagal Jūsų norus, taigi jei jau turite savo taures, taip visiems ir pasakykite, tėveliams, piršliams. Ir tiesiog pasiimkite jas prie bažnyčios ar į šventės vietą, čia jau kaip esate suplanavę mirksiukas.gif Dažnai iš tėvelių ar piršlių noro padaryti daug staigmenų gaunasi nekoks rezultatas, nes nelieka bendro stiliaus. Taigi kuo daugiau aptarkite visas smulkmenas, tuo daugiau turėsite malonių staigmenų 4u.gif
Atsakyti
Na va, kaip viskas paprasta smile.gif Tikriausiai taip ir padarysime, jei isigysiu taures pati, visus informuosiu, kad nebutu be reikalo isleisti kazkieno pinigeliai 4u.gif
Atsakyti
musu buvo papuostos user posted image
Atsakyti
Lividaa, labai gražiai papuošta, nu super gražiai.
O kas puošė? tiksliau tariant, gal pati turite to nerto lapuko schemutę? ax.gif
Atsakyti