Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 27, 19:03)
As tai isvis dar mastau ar pirksiu as tas jaunuju taures g.gif  kazkaip viena diena noriu, kita-jau galvoju kam man jos?ir is paprastu pagerti galiu biggrin.gif gal tik del nuotrauku prie baznycios vertetu, o toliau tai man jau nesvarbu kazkaip, ir kavineje esancios man tiks.Jei ir pirkciau, tai paprastas grazias taures sompanui,galbut dar galima data ir inicialus isgraviruot. Liks gal ir atminimui geras daiktas...Ai nezinau, kazkokia pasimetus visai doh.gif

vat vat ir pas mane tokie patys pamastymai... g.gif ...viena diena manau, kad reikia, kita diena - jau ne.... unsure.gif ...
Atsakyti
Mes tai jokių graviruotų neturėsim, man jos schmoll.gif
Dulkėm rinkti liks pastatytos. Galvoju, kad mes kaip nors papuošim savo jėgom ir gausis gražiau nei tos pieštinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 07 27, 23:00)
vat vat ir pas mane tokie patys pamastymai... g.gif ...viena diena manau, kad reikia, kita diena - jau ne.... unsure.gif ...

As tai jauciu, kad nepirksiu as tu tauriu blush2.gif Tampytis paskui jas visa diena, ziurek,kad nesuduztu ir saugok. Gal apsiesim mes be ju, net nzn g.gif Nupirksiu tas vienkatines, kur buna kaip taures skaidrios,o ne tos baltos stiklines, ir gal bus gerai, net nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 28, 16:29)
As tai jauciu, kad nepirksiu as tu tauriu blush2.gif  Tampytis paskui jas visa diena, ziurek,kad nesuduztu ir saugok. Gal apsiesim mes be ju, net nzn g.gif  Nupirksiu tas vienkatines, kur buna kaip taures skaidrios,o ne tos baltos stiklines, ir gal bus gerai, net nezinau doh.gif

kur buna maximoje tokios mazos taures lb greitai perskyla pusiau...na esu jau tokiu pirkusi...tai gali liudnai baigtis - sampas per sonus upeliais pasileis doh.gif ...as manau, jog nieko tokio ir tos plasmasines stilinaites - yra ju ivair.spalvu...jus paziurekyt musu LT "zvaigzdunai" prie baznycios visi (na gal dauguma smile.gif ) patenkinti sampana geria is tu paciu plastmasiniu stiklinaiciu ir vargo nemato smile.gif ...
Atsakyti
Tos taures, mano manymu, visiskai nereikalingas daiktas. Bet kiekvienam individualu
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 07 28, 16:58)
kur buna maximoje tokios mazos taures lb greitai perskyla pusiau...na esu jau tokiu pirkusi...tai gali liudnai baigtis - sampas per sonus upeliais pasileis  doh.gif ...as manau, jog nieko tokio ir tos plasmasines stilinaites - yra ju ivair.spalvu...jus paziurekyt musu LT "zvaigzdunai" prie baznycios visi (na gal dauguma  smile.gif ) patenkinti sampana geria is tu paciu plastmasiniu stiklinaiciu ir vargo nemato smile.gif ...

Gerai,kad pasaket, nes pati niekada nepirkau tokiu, aciu 4u.gif
Reiks tada pirkti tas paprasciausias ir nesukti sau galvos ax.gif o del jaunuju tauriu jau beveik apsisprendziau - turbut ju nebus mirksiukas.gif Gersim ir mes is tu paprastu,kaip ir visi,ateje pasveikinti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai pirkome vienkartines permatomas taures iš maximos tokios truputi ant kotelio. O jaunųjų taures taip pat nusipirkome, bet ne stiklines, o iš meheoro ir vienas giminaitis išgraviravo mūsų vardus ir vestuvių datą smile.gif
Atsakyti
Prie baznycios ereme is paprastu plastikiniu, kaip ir visi.

O vakarui turejome isigije kristolines taures is C&D style mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tik ikelti dar neleidzia, per mazai prirasiau zinuciu, bet mes nusipirkom paprastas plastikines sampano traures ir as pasibandziau kaip galima jas pasipuosti tai gavosi super, o nuotraukoje net ir nesimato, kad plastikines taures. taip, kad as tikru tai garantija nesiveziosiu.
Atsakyti
Kur Kaune, be bazės, SAVO parduotuvės stiklo galima dar įsigyti jaunavedžių taurių? Ne krištolinių
Visiškai nėra pasirinkimo g.gif
ebėjaus taurės netinka
Atsakyti
Sveikutės, pasisakysiu biggrin.gif savaitgalį mes nusipirkom taures Kuane, salone "Tarp gėlių", savanorių pr., prie macdonaldo. labai gražios, labai patenkinta aš jomis. Jos tokios metalinės, sunkios kai sudedi abi gaunasi širdelė, dar nusprendžiau, kad reikės išgraviruoti didesnes vardų pirmas raides. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2010 08 12, 14:53)
Sveikutės, pasisakysiu  biggrin.gif savaitgalį mes nusipirkom taures Kuane, salone "Tarp gėlių", savanorių pr., prie macdonaldo. labai gražios, labai patenkinta aš jomis. Jos tokios metalinės, sunkios kai sudedi abi gaunasi širdelė, dar nusprendžiau, kad reikės išgraviruoti didesnes vardų pirmas raides. thumbup.gif

taigi pasigirsiu ir aš,su vyru būsim liudininkais, todėl nusprendėme dovanoti jauniesiems taures, metalinės, sidabruotos. išgraviravom vardus ir datą štai

user posted image
Atsakyti