Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(pupele99 @ 2010 04 07, 18:46)
as esu girdejus ir net macius  smile.gif  ir siaip veiksmas vyko bitininkystes muziejuj,liepe sudauzyti,o paskui jaunajai susluoti, ir sprendem,ar ji gera seimininke bus smile.gif  visai grazu,ir cia tikrai tradicija,o ne issigalvojimas, mums pasakojo moteriskaite is to muziejaus. aisku, negrazu butu sudauzyti kur prie tilto ir palikti sukes. jaunajai sluota i rankas ir lai sluoja  biggrin.gif
Papildyta:
o beje, noriu paklausti, kur perkate tas vienkartines taures? ir kiek jos kainuoja? kiek uzmeciau aki parduotuvese,tai niekur nemaciau, tik thom'e philips'e. ir mazdaug gaunasi viena taure apie 1 lt... cia normali kaina?  smile.gif

Seip jei pas jus yra saniteksas, tai ten pigiau
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 08, 12:51)
Seip jei pas jus yra saniteksas, tai ten pigiau

na,as pati vilniete,kazka lyg ir esu girdejusi... merginos,gal jus zinot ka apie sanitexa? g.gif
Atsakyti
Sanitex yra už Senukų Ukmergės link. Tik pavadinimas kitas pardos, kažkaip su & gal. Aš buvau,lyg mačiau taurių vienkartinių, bet ne per pigiausių tikrai. Šiaip ten prekės pigiau, bet reikia dideliais kiekiais pirkti.
Atsakyti
Va kokių radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau pigesnių taurių ieškoti Žana indų išparduotuvėje. Ten taurės neva brokuotos, bet tas brokas realiai nesimato. tai gali būti ir koks oro burbuliukas stikle ar šiaip koks ne esminis "defektas"......
Atsakyti
sveikutes, noriu pasigirti ir kitoms rekomenduoti:)
Musu vestuvines taures graviravau Kaune, gaila negaliu ideti foto...
Tai atradau labai gera firmele Lazertechas Kaune Putvinskio g. www.lazer.lt tai jie graviruoja ant visko. ir graviruoja ne ranka o lazeriu, tai galimi visi grazus sriftai paveiksliukai, kurie yra kompiuteryje, nes vaizdas perkeliaas is kompiuteriaus. super mums taip graziai isgraviravo vestuvines taures su musu inocialai, dar toki vestuvini paveiksliuka uzdejo su balandziais - SUPER!!!
Tikrai rekomenduoju!!!!!
O beje prie metus nesiau tevams sidabriniu vestuviu proga graviruopti taures i firma Aveiras, tai patikekit.... niekada ten nebeisiu, nes taip atmestinai dirba! Sugadino man taure ir dar nuolaida pasiule, tai ko dideliu gincu likau su sugadinta taure, tik tiek kad moket uz graviravima nereikejo, o taures sugadintos, tai turejau vel pirkti naujas.... Jau toj formoj mano kojos nebus ir niekam jos nerekomenduoju, nes sakau is patirties
Atsakyti

Gal jau uzteks reklama stumt? Ir dar apderginet kitas firmas... Fuj mad.gif
Atsakyti
Mes tai pirmiausia išsirinkom gražias taures, o tada paprašėm berods Balionų šaly, kad padarytų tokius nedidelius kaspinuskus - iš šiaudo ir baltos jusotelės ir juos priklijavom. Kažkaip perkrautai puošti nesinorėjo.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Jau tiek visko prisiziurejau, tji ir pati sukomponavau ko noriu, aciu visiems 4u.gif sakiau graviruosiu ziedus ir musus vardus ant tauriu soneliu, o ant kojeles paduko data vestuviu, bei koki kaspinuka uzrisiu. Nes siandien apejau parduotuves Alytuje ir nieko man patinkancio neradau. g.gif
Atsakyti
Maciau labai fainas taures, tik kaina ne is pigiuju. Gal apie 70 Lt
Tai - Kauno Urmo bazej. Tiksliai vietos nepametu, bet gal tarp kokio 3 ir 4 sandelio. Ten yra atskira parduotuvele: stiklas, porcelianas ir t.t. Iejimas nuo rampos, o ne is konkretaus sandelio.
Atsakyti
As tai isvis dar mastau ar pirksiu as tas jaunuju taures g.gif kazkaip viena diena noriu, kita-jau galvoju kam man jos?ir is paprastu pagerti galiu biggrin.gif gal tik del nuotrauku prie baznycios vertetu, o toliau tai man jau nesvarbu kazkaip, ir kavineje esancios man tiks.Jei ir pirkciau, tai paprastas grazias taures sompanui,galbut dar galima data ir inicialus isgraviruot. Liks gal ir atminimui geras daiktas...Ai nezinau, kazkokia pasimetus visai doh.gif
Atsakyti