Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(Spurguciuke @ 2009 10 06, 11:01)
O kas kazi graviruoja stikla? Ir ar ten jusu tik vardai buvo uzrasyti? Labai super graziai atrodo, ir svarbiausia, kad naturaiai  rolleyes.gif

Greit ir gražiai graviruoja fizikai lazeriu http://www_astuonetas_lt/ bigsmile.gif
Priešingai nei meistrai graviruojantys rankomis, ten galėtų išgraviruoti ir sudėtingus ornamentus ar ilgesnį tekstą. O kaina nuo simbolių skaičiaus nepriklauso thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mačiau taures sirdeles formos ( metalines) parduotuveje Bohemija, dar atradau parduotuve su ivairomis smulkmenomis bei suvenyrais vestuvems prekybos centre Big Ukmerges g. 369 , antrame aukste, irgi ten visokiu tauriu buvo ir metaliniu ir stikliniu, http://www.big-vilni.../?lt=1162541949, beje ten pat salia yra Bohemija.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 02 12, 00:30)
Sveikos,

ieškausi taurių gerti šampanui tą ypatingą dieną. Gal ką galėtumėt rekomenduoti?

Vienoj parduotuvėj užmačiau gerą nuolaidą 50proc geroms krištolinėms raižytoms taurėms, bet parduoda tik po 6 vnt. Vnt gaunasi apie 16 lt. Gal kažkas norėtų prisijungti pirkti? parašykite į až.

maciau ibrahim pasaze pirmam aukste (prie laiptu is kaires)... labai grazios... wub.gif lyg ir su nerinukais... tiesa kainos tai neklausiau. ir siaip ten smulmenu vestuvem ivairiausiu yra. mes ten pirkom pagalvele ziedams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 02 13, 17:25)

Man tai tokios taures schmoll.gif
As jau turiu issirinkus tikrai isskirtines taures su musu inicialais wub.gif
Atsakyti
O sakykite tos taures skirtos tik vakarui, ar visa dieną jos keliaus su jumis? blush2.gif
Atsakyti
O uzsisakyti neteko, kad isdekoruotu kas nors taures? Tada tikrai unikalios vienetines butu mirksiukas.gif
Parase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Juru Tigre> @ 2010 03 04, 21:47)
O uzsisakyti neteko, kad isdekoruotu kas nors taures? Tada tikrai unikalios vienetines butu  mirksiukas.gif
Parase  4u.gif

As jau nusipirkau jas, visas 6. Labai jos man patinka, jau kelis sykius gerem biggrin.gif
Graviruoti negraviruosim, nors ant stovelio, na tos kojeles apacios vietos uztektu datai ar vardams. Atsiminsim ir taip smile.gif

Siaip manau gersim is ju po metrikacijos, po vestuviu, o galop ir prie puotos stalo.

jau nelabai noriu ir parduoti, kaip kad skelbiausi, bet jei kam labai reikes, galiu pora parduoti (gerem tik is 2 biggrin.gif)
Atsakyti
mes zadam nusipirkti paprastas sampanines taures(aiku tik grazios formos) apklijuosiu jas deimanciukais ir isgraviruosiu kazkur maciau tai super atrodo 4u.gif
Atsakyti
O as va papuosiau taip:

user posted image
Atsakyti
Aš esu girdėjusi, kad reikia sudaužyti jaunųjų taures, kad gyvenimas būtų gražesnis. Gal dar kas esate girdsėjusios? Tikiuosi, kad nesikartoju, bet gal žinančios ką daugiau galėtų pakomentuoti, kada ten jas daužyti reikia? smile.gif
Atsakyti
as esu girdejus ir net macius smile.gif ir siaip veiksmas vyko bitininkystes muziejuj,liepe sudauzyti,o paskui jaunajai susluoti, ir sprendem,ar ji gera seimininke bus smile.gif visai grazu,ir cia tikrai tradicija,o ne issigalvojimas, mums pasakojo moteriskaite is to muziejaus. aisku, negrazu butu sudauzyti kur prie tilto ir palikti sukes. jaunajai sluota i rankas ir lai sluoja biggrin.gif
Papildyta:
o beje, noriu paklausti, kur perkate tas vienkartines taures? ir kiek jos kainuoja? kiek uzmeciau aki parduotuvese,tai niekur nemaciau, tik thom'e philips'e. ir mazdaug gaunasi viena taure apie 1 lt... cia normali kaina? smile.gif
Atsakyti
sveikutes
pasidalinsiu ir as savo tauremis, kadangi mes susikureme kaip toki lyg ir vestuviu logotipa smile.gif))) tai dejom ji visur ir ant pakvietimu, stalo korteliu bei taures taip isgraviravome, manau dar kotelius vielute ir perliukais papuosiu ir turetu buti nebogai smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandritaM: 07 balandžio 2010 - 18:18