Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

musu puoshtos taures ax.gif
tokiu gelychiu buvo tiek plaukuose tiek mano puokshteje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 31 liepos 2009 - 16:16
QUOTE(X-iuke @ 2009 07 31, 17:15)
musu puoshtos taures  ax.gif
tokiu gelychiu buvo tiek plaukuose tiek mano puokshteje  wub.gif

labai labai graziai pauosta smile.gif likau suzaveta. jei dar karta tuokciaus tai daryciau kazka panasaus smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 07 31, 17:15)
musu puoshtos taures  ax.gif

labai originaliai papuosto taures, malonu laikyt rankose thumbup.gif
Atsakyti
achiu labai uzh pagyrimus, gyvai jos atrode fantastishkai wub.gif
Atsakyti
as taures puosiau taip ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mums tai ant paprastu tauriu isgraviravo musu vardus ir papuose geliu salone smile.gif Taures labai graziai atrode.. wub.gif tik gaila kad gelytes greitai nuvyto.. na bet prisiminimas liks nuotraukose smile.gif
Atsakyti
Is tikruju, mano drauge taip pat pirko pacias paprasciausias taures is sendaikciu parduotuves (na, tai joms siek tiek unikalumo dar suteike) bei nunese papuosti ten pat, kur puokstes uzsakinejo.Atrode super smile.gif
Atsakyti
Bent klaipedoi yra tokia parduotuve,,Rasoti ziedai,, tai ten maciau ivairiu tauriu.
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2009 10 04, 21:35)
Kaip įdomu butų pamatyti 4u.gif

Na zinoma realiai jos dar grazesnes buvo smile.gif
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulenka @ 2009 10 05, 07:33)

O kas kazi graviruoja stikla? Ir ar ten jusu tik vardai buvo uzrasyti? Labai super graziai atrodo, ir svarbiausia, kad naturaiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurguciuke: 06 spalio 2009 - 10:02
QUOTE(Spurguciuke @ 2009 10 06, 11:01)
O kas kazi graviruoja stikla? Ir ar ten jusu tik vardai buvo uzrasyti? Labai super graziai atrodo, ir svarbiausia, kad naturaiai  rolleyes.gif

Aciu smile.gif malonu smile.gif Taip ten tik musu vardai buvo.. Bet va kas graviravo tai pasakyt negaliu nes tauremis rupinosi vyriausia pamergyte smile.gif
Atsakyti