Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(krevete6 @ 2008 05 28, 20:10)
na, tik prasau nepriimti cia kaip izeidimo mirksiukas.gif
o kad butu i tema as pasisakysiu biggrin.gif  apie taures is vis kolkas negalvojam, jei bus laiko nupirksiu mums kokias grazesnes,

4u.gif oj tikrai neįsižeidžiau, čia gi viskas apie tai, kad šventė būtų graži mirksiukas.gif
taurės puoštos yra gražu. paprasčiausiai jas galima padėti ant pobūvio stalo, kad nereikėtų saugoti visur.
Atsakyti
Sveikos smile.gif radau namie tokias taures smile.gif
user posted image
jas mano tevam dovanojo kaimynai,siap tikroveje grazesnes ,ryskesnes,na man tai patinkalinksmos labai,nenoriu as perkraut tu tauriu,ir musu vestuves netradicines ,tai tiktu tokios.Aisku situ nepaimsiu, dar kaimynai pastebes lotuliukas.gif
Atsakyti
temą pagyvinti reikia..
Atsakyti
mums MB tevai suzadetuviu proga padovanojo savo vestuvines taures is kuriu jie gere per savo vestuves. tai as galvoju, kad mes jas papuosime ir is ju gersime wub.gif aisku pasistengsime nesudauzyti ir bandysim pratesti tradicija, kada nors padovanosim jas savo vaikams wub.gif
Atsakyti
Ka graviruojate ant tauriu ? 4u.gif
Atsakyti
as galvoju nupirksiu dvi taures ir isgraviruosiu, ant vienos taures savo varda ant kitos taures vyro, musu vestuviu data ir vestuvinius ziedus. blush2.gif
Atsakyti
siaip sako kad pas jaunuosius turi but nepermatomos taures, kad sveciai nematyty kiek geria jaunieji, o tai jei kilnos kartu su sveviais ,tai vakaro neuslauks lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, Kaune tai graviruoja Savanoriu pr. "Juzeje"...drauge graviravo, tai 15 lt mokejo, nu sidabruot arba auksuot, bus brangiau, bet daro gerai...
Atsakyti
QUOTE(bubulis @ 2007 07 03, 08:47)
Dekui visems uz patarimus. Tikrai jais pasinaudosiu. Dar gal kas turit pasiulymu? Esu kazkur skaites, kad Kaune, senamiestyje buna tokiu tauriu. Jei kas zinote, ar esate ju mate, gal galite pasakyti kurioje parduotuveje?

Tiesa, radau taures, kurios man labiausiai patiko, tik nezinau ar spesiu parsisiusti, nes vestuves - 2007 07 14. Stai jos
http://weddingshop.t...e...cId=&cTypF=

Tai kaip Jums tos taures? As siandien labai panasias gyvai maciau - tai tikrai nepirkciau schmoll.gif , nes labai dideles pasirode. Be to man grazu kai sompanas matos smile.gif
Atsakyti
O man tos taures labai grazios wub.gif Visu skoniai skirtingi, as tai visai noreciau, kad kas tokias padovanotu smile.gif
Atsakyti