Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunųjų taurės

QUOTE(Ssju @ 2008 05 07, 12:19)
Gal as cia ir ne i tema, bet va mano palnuose tokio dalyko kaip taures visai nesmekscioja....  blink.gif  O kada is ju reik gerti sampa? Kokiam momentui jos tiksliai naudojamos?...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif  Atrodo visk apgalvojau ir se tau... umn.gif

mane irgi tas domina ax.gif zinau, kad taures tureti noriu, bet kada is ju gerti? ar visa laika kai vazinesime, kai tik gers visi, tai mes is ju turesime gerti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 05 07, 14:19)
Gal as cia ir ne i tema, bet va mano palnuose tokio dalyko kaip taures visai nesmekscioja....  blink.gif  O kada is ju reik gerti sampa? Kokiam momentui jos tiksliai naudojamos?...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif  Atrodo visk apgalvojau ir se tau... umn.gif

mes 9piršliai) dovanosime jauniesiems taures iš karto po santuokos, kai geriamas pirmasis šampanas (lauke), vėliau jie tikiuosi tas taures pasidės ant stalo, nes šiaip visur traukyti gamtoje nelabai tikraiusiai patogu. Bet čia kaip kas nori, gali būti, kad tos puoštos taurės dedamos tik ant pobūvio stalo.
Atsakyti
sveikos....

Man ir idomu su tom taurem dbr..Vieni jas darosi,kiti ne...kaip cia dbr..Kiek zinau jas sudauzo po ceremonijos baznycioj g.gif g.gif Kazkaip labai idomu.Vieni taip daro kiti taip..nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Dzaclina_: 27 gegužės 2008 - 20:19
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2008 05 27, 19:19)
sveikos....

Man ir idomu su tom taurem dbr..Vieni jas darosi,kiti ne...kaip cia dbr..Kiek zinau jas sudauzo po ceremonijos baznycioj  g.gif  g.gif Kazkaip labai idomu.Vieni taip daro kiti taip..nebesuprantu  doh.gif

na, manau, jei jau nuotakos graviruoja taures, tai tikrai nedauzo, o atminimui pasilieka smile.gif bent jau as taip daryciau ax.gif taciau sudauzyti butu smagu rolleyes.gif

tai kaip daryti? g.gif

einu dar daugiau temos paskaityti biggrin.gif
Atsakyti
na va, radau toki komentara vienos forumietes rasyta praeitoje temoje: 'bet mes norėsim kad jaunieji iš jų gertu pirmą kartą vos susituokę ,prie santuokos rumų ir visur kur busim tą dieną

jei norite taures dauzyti, galima isigyti spec. dauzymui paprastesnes taures mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 27, 23:46)
jei norite taures dauzyti, galima isigyti spec. dauzymui paprastesnes taures mirksiukas.gif

Na čia aš su savo žalia sąžine ax.gif o kas rinks šukes ar gražūs ponai apsisuks ir išvažiuos po savęs palikę šiukšles???? pagaliau šita daužymo tradicija iš kur? kokią turi reikšmę? na matėm, kad rusai išgeria taurelę degtinės, užkanda raugintu agurku ir trenkia taurelę į žemę, bet ką visa tai reiškia jauniesiems? " šukės laimę neša" yra tada, jeigu netyčia iškrenta iš rankų ir sudūžta (kad nebūtų taip gaila - nusiraminimui)
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 05 28, 07:18)
Na čia aš su savo žalia sąžine ax.gif  o kas rinks šukes ar gražūs ponai apsisuks ir išvažiuos po savęs palikę šiukšles???? pagaliau šita daužymo tradicija iš kur? kokią turi reikšmę? na matėm, kad rusai išgeria taurelę degtinės, užkanda raugintu agurku ir trenkia taurelę į žemę, bet ką visa tai reiškia jauniesiems? " šukės laimę neša" yra tada, jeigu netyčia iškrenta iš rankų ir sudūžta (kad nebūtų taip gaila - nusiraminimui)

mano manymu, sukes patys turi susisluoti, gal ne jaunieji, bet is sveciu pulko kazkas ax.gif susitarti reikia. Nemanau, kad jei sudauzytu taures jaunieji, tai taip ir paliktu schmoll.gif , nors, visokiu zmoniu buna g.gif
o is kur tos tradicijos, nezinau, turbut is rusu rolleyes.gif paprasciausiai forume radau sia minti... o dauzyti ar nedauzyti nuotakos spres pacios smile.gif

taigi, nusiramink, ir nemanyk, kad zmones jau tokie buki ir nesupranta tokio dalyko, kad po saves susitvarkyti reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 28 gegužės 2008 - 10:35
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 28, 11:33)
taigi, nusiramink, ir nemanyk, kad zmones jau tokie buki ir nesupranta tokio dalyko, kad po saves susitvarkyti reikia 4u.gif

ta tema apie sukes ir as pasisakysiu biggrin.gif ... niekam cia ramintis nereikia lotuliukas.gif , tik tikrai ne visi tokie supratingi ir susisluoja po saves cool.gif ... pasakymas: yra valytojos -susluos blink.gif
Atsakyti
Mes irgi nedayzysim tauriu smile.gif tegu jos buna smile.gif nelabai suprantu kam tos taures ir dauzomos biggrin.gif
Atsakyti
Manau kad dauzyti taures po ceremonijos yra kvaila, kazkas sugalvojo, o kiti bando ivesti kazkokia tradicija, ar per mazai gatvese siuksliu ir stiklu metosi? Ar negaila butu dauzyti tokias grazias taures, as tai pasideciau i sekcija atminimui.
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 28, 11:33)

mirksiukas.gif oj neramu neramu, labai jau daug pas mus tokių "nebukų", bet vestuvininkų šluojančių neteko matyt, o va po jų šiukšlių krūvas - ne vieną kartą ir ne du.
Na bet ne ta čia tema, baigiam diskusijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 05 28, 16:50)
mirksiukas.gif  oj neramu neramu, labai jau daug pas mus tokių "nebukų", bet vestuvininkų šluojančių neteko matyt, o va po jų šiukšlių krūvas - ne vieną kartą ir ne du.
Na bet ne ta čia tema, baigiam diskusijas 4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

na, tik prasau nepriimti cia kaip izeidimo mirksiukas.gif
pasiskaitys dabar tie 'nebuki' ir zinos, kad po saves susisluoti reikes ir diskusija bus i nauda smile.gif

o kad butu i tema as pasisakysiu biggrin.gif apie taures is vis kolkas negalvojam, jei bus laiko nupirksiu mums kokias grazesnes, bus grazus prisiminimas po vestuviu ir man labai patiko vienos forumietes komentaras, kad is tu tauriu jie per kiekvienas vestuviu metines sampaniuka gers thumbup.gif NEDAUZYSIU biggrin.gif
Atsakyti