plastinkines taures pulkui jau guli dezej, taures sudauzymui nuo kaledu stovi (pigios bet grazios), taures kurias veziosim i gamta ir pansiai irgi stovi jau namie
Mna tai labai noretusi, kad po to tuos stiklus patys jaunieji ir susisluotu... Gal ir ziauriai nuskambes, bet jums tai grazu, o siaip tai tersia musu visu aplinka..
Mna tai labai noretusi, kad po to tuos stiklus patys jaunieji ir susisluotu... Gal ir ziauriai nuskambes, bet jums tai grazu, o siaip tai tersia musu visu aplinka..
mes tai nedauzysim, o pasiliksim atminimui, grazias graviruotas savo vaikuciams.man labai miela kai mano teveliai issaugoje savo stikliukus tokius grazius, krikstolinius ant kojyciu
as tai zinau kad mes nuo pirsliu gausim taures sibadrines ir papuostai, tai manau kad jas ten metyti dauzyti ar siaip gadinti nesamone, geriau prisiminimui pasilikti
Gal as cia ir ne i tema, bet va mano palnuose tokio dalyko kaip taures visai nesmekscioja.... O kada is ju reik gerti sampa? Kokiam momentui jos tiksliai naudojamos?... Atrodo visk apgalvojau ir se tau...