siaip as neklausciau nori ar ne

TauRe, kai turesi didele mergaite, tai gal tada kitaip kalbesi

TauRe, 27 Sau 2005 - 19:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
TauRe, 27 Sau 2005 - 19:53, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
ji netiki kai jus sakote, kad nieko blogo nenutiks ? keista kas ja galejo taip prigasdinti, kad net jumis nepasitiki
![]()

Prie viso to, ką duktė perskaitė žiniasklaidoje prisideda viena tragedija. Pernai, kai mes buvom Nidoje prie mūsų akių nuskendo vokietis. Jis buvo jaunas, sveikas ir blaivus. Duktė vėl sugalvojo sau prietarą, tipo jisai nuskendo nes maudėsi ne gimtinėje.

Aš pvz. paniškai bijodavau važiuoti autobusu per Neries tilta įvažiuojant į Jonavą. Vis galvodavau, kad tiltas suluš ir mūsų autobusas įkris. Tos kelios minutės, kol pervažiuodavom tiltą, būdavo baisus išgyvenimas. Nebuvau nei skendus, nei ko išsigandus. Nežinau iš kur ta vandens ar šiuo atveju avarijos baimė.
Jurgyte, 31 Sau 2005 - 15:39, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Jurgyte, 31 Sau 2005 - 15:39, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Šiaip mintis kilo: lai susirašinėja su kuo nors iš užsienio
![]()
Aš pvz. paniškai bijodavau važiuoti autobusu per Neries tilta įvažiuojant į Jonavą. Vis galvodavau, kad tiltas suluš ir mūsų autobusas įkris. Tos kelios minutės, kol pervažiuodavom tiltą, būdavo baisus išgyvenimas. Nebuvau nei skendus, nei ko išsigandus. Nežinau iš kur ta vandens ar šiuo atveju avarijos baimė.

Ačiu, Jurgyte, auksinis pasiūlymas

Kuo daugiau kalbekite su ja apie busima kelione, paskaitykite, kur vaziuosite, ka matysite- kad teigiamos emocijos ir laukimas atsvertu nerima.
Jūsų dukra suaugo per tiek metų , į domu, kada pradėjo keliauti, nes tikiu, kad su laiku noras keliauti nugali ankstesnes baimes