Per daugelį metų visokių klausimų buvo, pradedant ar turi draugą (tyčia atsakydavau, kad aš draugiška ir draugų turiu daug

), baigiant vestuvėm ir vaikais

Būna ir sunervina kai prikimba ir įkyriai zyzia kažkuria tema, bet šiaip nepykstu. Gal nedrįsta paklausti AR bus vestuvės, o norėtųsi žinoti, kad rimti santykiai, kad abu laimingi ir galvojama apie bendrą ateitį. Juk toks supratimas, kad santuoka suteikia stabilumo, tada vaikai, o šeima yra didžiausias turtas. Tai čia gaunasi ir klausimas ir palinkėjimas

Manau būtų keistoka, jei saviems nerūpėtų visai tavo gyvenimas. Na bent man būtų keista. Ir giminėj, manau kaip daugelyje, būna ir pasibarimų ir įkyrių giminaičių yra, bet visvien man tai artimi žmonės ir pagal galimybes visus (su kuriaias bendrauju) norėčiau matyti savo vestuvėse, nes tai neeilinė diena. Su gimine, kaip ir su vyru - laimėje ir nelaimėje

Taip, jie erzina savo klausimais, pamokymais ir pan, bet puikiai žinau, kad jei kas nutiktų, tai mūru stotu ir aš už savus- taip pat.
Deja, senstant artimiesiems tenka pagalvoti ir apie tai, kad jei nori juos matyti per vestuves ar supažindinti su anūkais/proanūkiais, nereikia gumos tempti. Na toks mano bendrumo jausmas. MB galvoja taip pačiai