QUOTE(lauralin @ 2007 09 12, 11:28)
Mano mergyte negavo nei vieno skiepo ir as jos neskiepysiu.Sia varasa buvom Indijoj ir nieko neatsitiko,auga visiskai sveika,net persalimo ligom dar nesirgo.Turi naturalu imuniteta,nepazeista jokiom vakcinom,netikiu tais skiepais.Nors gydytoja mane bara,bet as sakau veliau,kad jai butu ramiau
Įdomu, kaip jus išleido neskiepytus užsienin?
Šiaip aš jokia detalesne informacija nesidomėjau dėl išleidimo užsienin nesiskiepijus, bet mūsų gydytoja tokias kalbas šneka: vat, neskiepysit - negalėsit į užsienį išvykt.
Dar gązdina darželiu: vat į darželį, kai norėsit eit, reikės Jums sveikatos pažymos, kad visi skiepai gauti ir pan. Bet man atrodo, kad pažymoje turi būti įrašas, jog pauostarąjį laiką nesirgo infekcinėmis ligomis. O skiepų nedarymas neturėtų būti priežastimi neišrašymu pažymos, ar kad su tokia pažyma nepriimtų į darželį ?
Jūsų šitas pasisakymas, kurį komentuoju, buvo perskaitytas šiandien per Lietuvos radiją (9 val. 45 min) laidoje apie skiepus kaip argumentų nelabai turinti nuomonė, kodėl neskiepijote savo vaiko. Aišku, laida buvo vienpusė - apie tai, kad skiepai labai gerai. Buvo paleistas interviu su gyd. Usoniu, kuris yra labai didelis šalininkas skiepų. Apie mamas, kurios neskiepija savo vaikų, buvo sakoma, kad jos neskiepija dėl to, jog kiti vaikai yra paskiepyti, ir dėl to nėra nuo ko užsikrėsti - maždaug, kadangi kiti vaikai paskiepyti, tai kam man skiepyti savo vaiką. Na, naivu būtų tikėtis iš nacionalinio radijo kitos nuomonės - juk valstybė apmoka dauguma vaikiškų skiepų.