Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(Green.apple @ 2008 09 23, 01:26)
Vija, kaip reikaliukai jūsų? Kaip vaikiukas? gal jau sveikstat po truputį?  smile.gif

Kostim. Jau net kartais nebegirdžiu, įprato ausys. Būna kelias dienas mažiau, paskui vėl padažnėja. Pulmonolgė sakė, taip gali būti, gali paūmėti šaltuoju sezonu. Jokie vaistai, tame tarpe ir paxeladinas, jo neslopina, nes kosulį sukelia centras smegenyse. Per pusmetį turėtų po truputį nuslopti. Tikiuosi per Kalėdas nebekosėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 09 23, 18:51)
Kostim. Jau net kartais nebegirdžiu, įprato ausys. Būna kelias dienas mažiau, paskui vėl padažnėja. Pulmonolgė sakė, taip gali būti, gali paūmėti šaltuoju sezonu. Jokie vaistai, tame tarpe ir paxeladinas, jo neslopina, nes kosulį sukelia centras smegenyse. Per pusmetį turėtų po truputį nuslopti. Tikiuosi per Kalėdas nebekosėsim smile.gif

o tu turi viena vaiką ar daugiau? jei daugiau, tai kaip kiti? g.gif ir dar norėjau paklaust- ar tikrai tas kokliušas yra baisi ir nemaloni liga? ar dažnai vemia vaikiukas besikosėdamas? ir kiek jam ar jai metų? gal žinai, kur jis galėjo tą brudą pasigaut? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 09 23, 23:33)
o tu turi viena vaiką ar daugiau? jei daugiau, tai kaip kiti?  g.gif ir dar norėjau paklaust- ar tikrai tas kokliušas yra baisi ir nemaloni liga? ar dažnai vemia vaikiukas besikosėdamas? ir kiek jam ar jai metų? gal žinai, kur jis galėjo tą brudą pasigaut? 4u.gif

Yra vyresnė dukra, bet ji skiepyta. Va kiti šeimos nariai neužsikrėtėm. Sunku pasakyt, kur pasigavo, čia bet kur gali.
Kokliušas yra baisi liga naujagimiams ir kūdikiams. Vyresnėms jis lengvesnis, nors gali būti, kad kiekvienas atvejis kitoks. Pvz mano vyresnėlė, būdama 4m, n neįtikėtinai lengvai prasirgo vėjaraupiais. Taigi dabar ir tas kokliušas mažajai (jai tuoj 3m) nėr labai baisus, iki vėmimo kosėjo gal keletą kartų ir tai, jei būdavo ką tik pavalgius, ir to vėmimo vėmimu nepavadinsi, atpila šiek tiek maisto ir tiek.
Jei priepuoliai būtų stiprūs, tai aišku nieko gero, ir oro pritrūksta, ir internetas gąsdina kraujagyslių bei plaučių įtrūkimais, bet mūsų atvejis tikrai nesunkus - tiesiog užsitęsęs kosulys ir tiek, be dusulių ir mėlynavimų.
Šiaip jei galėčiau sugrąžinti laiką atgal, vistiek neskiepyčiau. Nu va prasirgo ir bus ramu likusį gyvenimą. Aš net vis dar suabejoju, ar čia kokliušas, bet turiu tyrimo rezultatus: abu skaičiukai gerokai viršija normą.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2008 09 23, 23:51)
bet mūsų atvejis tikrai nesunkus - tiesiog užsitęsęs kosulys ir tiek, be dusulių ir mėlynavimų.

joo... tikrai lengva forma... sveikite! 4u.gif
Atsakyti
http://rutube.ru/tra...8e7577e372d68f8

sveikutes,

turbut ziurejot si filmuka apie skiepus? as kai paziurejau mane istiko galima sakyti sokas!!!!!!!!!!!!!!!!!
skaiciau jusu pasisakymus tik ne visus, daug kas ivardija skiepus ne nuodais bet tai netiesa, nes pagrindine sudedamoji dalis yra formalinas-cheminis nuodingas preparatas.
filmukas ilgokas bet verta paziureti jis pilnai mane itikino daugiau nebeskiepyti savo zirnio ir gailiuosi kad nesuzinojau apie tai anksciau.
Rusijoje vakcinu kurejai net knygas yra isleide apiue skiepo kontraindikacijas ir galimas patologijas ir ar tai butu galima pavadinti ne nuodu.daug kas nutylima, nes nera jokiu tyrimu, jokiu ataskaitu kaip viena ar kita vakcina veike, koks vaiko imunitetas.
zmogus taip sutvertas mano manymu, kad jau turi imuniteta, kuris kovoja su ligomis, beto dabar ir vaistu yra visokiu.kas buvo seniau tai nesvaros , higienos stokos pasekmes, dabar ir vaiku ligos kitokios vezys autizmas diabetas alergijos ir tai aprasoma prie kiekvieno skiepo kaip galimos komplikacijos, tad mano manymu skiepai cia turi itakos.
Atsakyti
aš žiūrėjau kelis filmukus kartu su vyru.net verkiau kai rodė po skiepo vaikinuką ir mergytę mažą.baisu ir pagalvoti,kaip gali nutikti.ir džiaugiuosi,kad mano dukrytei grįžo klausa.aš kol kas iki metukų atsisakiau skiepų,bet atsisakysiu visiškai.beto mano sesers dukrytė po skiepo pradėjo sunkiau kvėpuoti,padarius tyrimus paaiškėjo,kad astma.na gal tik sutapimas,kaip dauguma sako,ir mano dukrytei klausa buvo dingus,ir čia tik sutapimas unsure.gif keli gydytojai visgi pasakė atvirai,kad tai reakcija į skiepą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 03 spalio 2008 - 13:59
Atejau cia patarimo blush2.gif MAno sunus neskiepytas pg kalendoriu. Po 4men skiepo (DTP+Hib+Polio) issivyste alergine reacija, kuri sunkiai pasidave gydymui (buvo isbertas kunelis, gydemes hormoniais vaistais). Gydytoja nenorejo pripazinti kad cia tokia reakcija i skiepa, bet as nutariau kol kas susilaikyti nuo skiepu, butent bijau salutiniu reakciju. blink.gif Taciau siandien vaikelis pargriuvo lauke ir susimuse kakta, zaizdeles nebuvo tik guzas isdygo doh.gif PAmasciau,juk jis neskiepytas nuo stabliges ir kaip mat visko prisigalvojau. Realiai zemiu ir pan nepateko i organizma bet ka gali zinoti, akim visko neizvelgsi blink.gif Po keliu dienu eisime pas savo gydytoja ir zinau kad ji vel primins apie neatliktus skiepus, isvadins motina kuri rizikuoja savo vaiko sveikata ir gyvybe doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 10 13, 22:08)
Atejau cia patarimo blush2.gif  MAno sunus neskiepytas pg kalendoriu. Po 4men skiepo (DTP+Hib+Polio) issivyste alergine reacija, kuri sunkiai pasidave gydymui (buvo isbertas kunelis, gydemes hormoniais vaistais). Gydytoja nenorejo pripazinti kad cia tokia reakcija i skiepa, bet as nutariau kol kas susilaikyti nuo skiepu, butent bijau salutiniu reakciju.  blink.gif  Taciau siandien vaikelis pargriuvo lauke ir susimuse kakta, zaizdeles nebuvo tik guzas isdygo doh.gif  PAmasciau,juk jis neskiepytas nuo stabliges ir kaip mat visko prisigalvojau. Realiai zemiu ir pan nepateko i organizma bet ka gali zinoti, akim visko neizvelgsi blink.gif  Po keliu dienu eisime pas savo gydytoja ir zinau kad ji vel primins apie neatliktus skiepus, isvadins motina kuri rizikuoja savo vaiko sveikata ir gyvybe doh.gif  blink.gif

tai kokio tu cia patarimo nori, nesupratau? blink.gif

shiaip, jei i kiekviena nukritima shitaip reaguosi,- skiepyk ir kuo greichiau, nes ishprotesi labai greitai.... o vaikui motina kaip ir sveiko proto geriau turet g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 10 13, 23:17)
tai kokio tu cia patarimo nori, nesupratau? blink.gif

shiaip, jei i kiekviena nukritima shitaip reaguosi,- skiepyk ir kuo greichiau, nes ishprotesi labai greitai.... o vaikui motina kaip ir sveiko proto geriau turet g.gif

Jau kokias ironiskas pasisakymas blink.gif blink.gif Idomu ar pati to sveiko proto tiek daug turi g.gif unsure.gif Sprendziant is pasisakymo tai abejoju doh.gif

Medicinoje buna visokiu kuriozu blush2.gif Ir nera cia ko stebetis. Kol kas savo vaiko neskiepyju bet ta padarysiu tikrai- ypac nuo tokiu baisiu lig kaip stablige, difterija blink.gif

Daugiau patarimo cia tikrai neieskosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 10 14, 13:40)
Jau kokias ironiskas pasisakymas blink.gif  blink.gif  Idomu ar pati to sveiko proto tiek daug turi g.gif  unsure.gif Sprendziant is pasisakymo tai abejoju doh.gif

Medicinoje buna visokiu kuriozu blush2.gif Ir nera cia ko stebetis. Kol kas savo vaiko neskiepyju bet ta padarysiu tikrai- ypac nuo tokiu baisiu lig kaip stablige, difterija blink.gif 

Daugiau patarimo cia tikrai neieskosiu doh.gif

Na gal nereikia taip jautriai mirksiukas.gif Tikiuosi uups nesupyks, jei pamėginsiu "išversti" tai, ką ji bandė pasakyti: jei panikuojate dėl kiekvieno guzo, nusibrozdinimo ir nugriuvimo(sakau tai be jokios ironijos) paskiepykite vaiką, nes ateityje vaikui augant tokie "nuotykiai' pasikartos nekartą.Konkrečiu atveju baimintis nereikėtų, stabligės sukėlėjas yra anaerobinė bakterija, kuriai daugintis organizme reikalingos gilios, prastai besidrenuojančios žaizdos(durtinės, gilios pjautinės), bet jokiu būdu ne guzai ir paviršiniai nubrozdinimai 4u.gif
Atsakyti
uups, pavarei cool.gif , ale patinka man tavo stilius biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 10 14, 17:26)
uups, pavarei  cool.gif , ale patinka man tavo stilius  biggrin.gif .

o man visai nepatinka toks grubumas( tipo stilius).
viska galima ir normaliai paaiskint,nes ne visi zmones tiek skaite ,,gal, kaip tu,, todel patarimo nori is ,,protingesniu,,Jei as teisingai suprantu, tam ir sukurta si tema, kad ne tik ,,blevyzgot,,. g.gif
Atsakyti