Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

Kodel uzdrausta ?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 09 09, 16:34)
Maniškė (1.5m.) irgi kosti naktimis, jau pora mėn  g.gif Prisiskaičiau apie kokliušą, net išsigandau  unsure.gif

Kokliušo kosuliai yra priepuoliniai, spazminiai, kosti serijom, tikrai skiriasi nuo paprasto kosulio.
Atsakyti
QUOTE(pandorita @ 2008 09 09, 16:44)
Maniškiui uždrausta; prieš metus pediatrė kalbėjo apie analogišką vakciną, bet be kokliušo komponento  g.gif Aišku, pavadinimo neminėjo...

Tai va kad pries metus berods dar buvo DT Vax (nuo difterijos ir stabliges vaikam) o dabar nebera ir nebus. Liko tik suaugusiūjų vakcina bet ja skiepija nuo 15 ar 16 metų.
Jei nesunku kai lankysites pas gydytoja gal jos uzklaustum kokią vakciną ji turejo omenyje. Jūsų vaikutis kaip suprantu dar neskiepytas.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 09 10, 06:10)
Kodel uzdrausta ?

Turėjo neuroreakciją - nepertraukiamą aukštų dažnių klykimą apie 3 val.

QUOTE(bevardė @ 2008 09 11, 13:34)
Tai va kad pries metus berods dar buvo DT Vax (nuo difterijos ir stabliges vaikam) o dabar nebera ir nebus. Liko tik suaugusiūjų vakcina bet ja skiepija nuo 15 ar 16 metų.
Jei nesunku kai lankysites pas gydytoja gal jos uzklaustum kokią vakciną ji turejo omenyje. Jūsų vaikutis kaip suprantu dar neskiepytas.

Pamėginsiu užklaust. Mūsiškis gavo visus rekomenduojamus skiepus iki 3 mėn. Šiaip pastebėjau, jog po kiekvieno skiepo jis darėsi vis neramesnio būdo, o po paskutinio turėjo miego sutrikimų. Ir - nežinau, ar sutapimas - kitą dieną po skiepo jau nebežindo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandorita: 11 rugsėjo 2008 - 18:25
QUOTE(pandorita @ 2008 09 11, 11:22)
Turėjo neuroreakciją - nepertraukiamą aukštų dažnių klykimą apie 3 val.
Pamėginsiu užklaust. Mūsiškis gavo visus rekomenduojamus skiepus iki 3 mėn. Šiaip pastebėjau, jog po kiekvieno skiepo jis darėsi vis neramesnio būdo, o po paskutinio turėjo miego sutrikimų. Ir - nežinau, ar sutapimas - kitą dieną po skiepo jau nebežindo.

Aisku. Mano irgi taip pat klykdavo bet labai trumpai kokia 15-30 sekundziu, bet is kart po skiepo daug kartu per diena, paskui su laiku retejo retejo kol nustojo ir taip pat zisti nustojo normaliai, iki tol kuo graziausiai valgydavo, o po to kariauti reikedavo kelias minutes ptraukdavo ir vsio. Tik stai mano daktare bande man isaiskinti, kad cia viskas normalu.... bet mano zodis paskutinis...o daktare irgi pakeiciau rolleyes.gif
Atsakyti
neseniai pradejau dometis skiepais ,l pasigailejau kad savo vyresni skiepijau, kazkaip pasitikejau gyd,ji apie jokias komplikacijas man nekalbejo.
mazesnio tikrai neskiepysiu, deja mes jau pradejom skiepus ,bet dar ne visa kursa suleido.galvoju del stabliges difterijos, jam dabar 1metai skiepyciau aisku veliau.
bet gal kas zinot, kur pasiklausti jei dabar neskiepysi nuo stabliges tai susizeidus per kiek laiko turi suleisti ta antitetanini seruma,kad nesusirgtu stablige. g.gif
Atsakyti
QUOTE(noli @ 2008 09 12, 14:53)
neseniai pradejau dometis skiepais ,l pasigailejau kad savo vyresni skiepijau, kazkaip pasitikejau gyd,ji apie jokias komplikacijas man nekalbejo.
mazesnio tikrai neskiepysiu, deja mes jau pradejom skiepus ,bet dar ne visa kursa suleido.galvoju del stabliges difterijos, jam dabar 1metai skiepyciau aisku veliau.
bet gal kas zinot, kur pasiklausti jei dabar neskiepysi nuo stabliges tai susizeidus per kiek laiko turi suleisti ta antitetanini seruma,kad nesusirgtu stablige. g.gif

jeigu jam metai, tai jis jau skiepytas nuo stabliges-difterijos...
apskritai ash niekaip nesuvokiu, kam jus darot toki jovala,- puse kurso suvarot i vaika, paskui nusprendzhiat kad neskiepysit...velniam toks shiukslinimas? g.gif per silpna mano smegenine unsure.gif dar suprasciau, jei buvo kazkokia grand reakcija i skiepa... g.gif
realiai,- jei viena doze suleista,- vaikas jau igija kazkoki imuniteta, yra skiepytas...

Cia panashiai, kaip duot pavalgyt tris shaukshtelius ir paskui atimt visa bliuda ir palikt alkana g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 16:28)
jeigu jam metai, tai jis jau skiepytas nuo stabliges-difterijos...
apskritai ash niekaip nesuvokiu, kam jus darot toki jovala,- puse kurso suvarot i vaika, paskui nusprendzhiat kad neskiepysit...velniam toks shiukslinimas?  g.gif  per silpna mano smegenine unsure.gif dar suprasciau, jei buvo kazkokia grand reakcija i skiepa... g.gif
realiai,- jei viena doze suleista,- vaikas jau igija kazkoki imuniteta, yra skiepytas...

Cia panashiai, kaip duot pavalgyt tris shaukshtelius ir paskui atimt  visa bliuda ir palikt alkana  g.gif

tai kad vat gi sakau kad pries menesi suzinojau apie skiepu zala.o mano mazas labai sirgo todel man atrodo kad skiepytas jis tik 1kart nuo DSK.gerai kad jus kazkas paprotino anksciau nei mane.nuo durnumo vakcinu nera smile.gif
Papildyta:
tiesa pasakius as ne apie tai kausiau bigsmile.gif
ir nereikia smerkti,geriau veliau negu niekada spresti:ax:
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 06:28)
Cia panashiai, kaip duot pavalgyt tris shaukshtelius ir paskui atimt  visa bliuda ir palikt alkana  g.gif

Čia jau priklauso nuo to, kaip į visą tą reikalą pažiūrėsi ax.gif. Vakcina ne vitaminas kokis (nors ir anie nieko gero dažniausiai).
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2008 09 12, 17:46)
Čia jau priklauso nuo to, kaip į visą tą reikalą pažiūrėsi ax.gif. Vakcina ne vitaminas kokis (nors ir anie nieko gero dažniausiai).

anujo mastau.gif nepazhiurejau ish kitos puses...jei vaikis barbituratu dezhike atsisuko, tai geriau po 3 tablechiu atimt, aishku...nelaukt kol visas praris lotuliukas.gif
visvien megstu nuosekluma visuose reikaluose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 09 12, 08:49)
megstu nuosekluma visuose reikaluose ax.gif

Esu linkusi manyti, kad žmogus vienu ar kitur klausimu padaro sprendimą pagal tuo metu jo turimos informacijos kiekį ir pobūdį. Tokiu būdu nematau jokio nenuoseklumo, jeigu tėvai nusprendžia vakcinavimo netęsti, kai pradeda tuom domėtis ir atranda informacijos, kuri anuos neramina smile.gif.

Jo, gerai Tu čia apie tuos barbitūratus lotuliukas.gif.
Atsakyti
Vija, kaip reikaliukai jūsų? Kaip vaikiukas? gal jau sveikstat po truputį? smile.gif
Atsakyti