QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 08, 08:51)
Tik noriu paklausti ar jus dar prieš vaiko gimdymą taip apsisprendėt?
po nelaimės su pirmų vaikelių... tai kai pastojau antru, JAU žinojau, kad pirmaisiais gyvenimo metais tikrai mano vaikas gyvens be skiepų...
dar, kaip bebūtų keista, gal čia atsitiktinumas, o gal vis dėl to ir nulėmė tas, kad mes vaikiuką neskėpinom- vaikas auga nealergiškas!!!
gali valgyt ir pieno produktus ir produktus iš kviečių (kiaušinio dar nebandėm). jūs neisivaizduojat, kokia man tai laimė, nes tikimybė susilaukt nealergiško vaiko pas mus buvo tik 20% (ir aš ir vyras- alergiški ir pirma dukrytė buvo labai alergiška... skiepyta visais skiepais pagal grafiką) ir net nenoris prisimint, kaip sunku augint alergišką vaiką, kai kiekvieną dieną reikia galvot- kuom šian maitint, kad nesualergizuotų dar labiau?...
QUOTE(Daiva57 @ 2008 07 08, 15:44)
ne visai taip - uztenka ir kirpykloje pabuti - ar visose kirpyklose matete, kad sukos ar zirkles po kiekvieno kliento dezinfekuojamos - juk netycia islieka tikimybe, jog galima ibrezti?
Nors, kai mano mazylis gime, tam paciam naujagimiu skyriuje gulejo narkomanes, kalejme pagimdziusios kudikelis - tai juk visus vaikiukus apziuredavo tos pacios sesutes - nors ir labai saugojosi jos su 2 pirstinem ta kudikeli priziuredavo, bet juk nerami sirdis visviena, kai tas vaikas salia - gali pasitaikyti ir klaidu.......
perskaičiau tavo postą ir susidarė man įspūdis, kad nelabai žinai šios ligos užkrietimo būdus.
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 09, 00:10)
Tuo labiau zinant kaip sekmingai tam tikri saltiniai teigia kokios retos reakcijos po vakcinu ir matant dauguma pazystamu vaiku turint tas "retas" reakcijas, pasitikejimas skaiciais tikrai nekyla.
joo... apie tai ir aš dažnai pagalvoju... jau kaip pridaryta vaikui žala po vakcinacijos ir gydytojai ir vakcinų žinovai visi vienu balsu teigia- čia tikrai tikrai ne po skiepo, čia tiesiog sutapimas - nemanau, kad tėvams nuo to lengviau... vaikas jau nekada nebebus toks, koks buvo... gal būt neskiepytų tą savo vaikiuką ir būtų viskas, kaip po senovei, o jau po pridarytos žalos laiką atgal neatsuksi...
ir pvz daug kas isitikinę, kad nėra autizmo ryšio su skiepais, bet kaip įtikint tėvus, kurie iki to lemtingo skiepo augino sveiką vaiką, o po jo atsitiko nelaimė?... ir dar vis kila toks klausimas- kodėl vis šneka apie MMR skiepą ryšį su autizmu... o ne, pvz, TB skiepą ir autizmą... tai gal vis dėl to nebuna dumų be ugnies... reiškia daugiausia autizmo atvėjų pasitaiko po MMR skiepo?... o gal, čia tiesiog paskutinis lašas mažam organizmui po visų pridarytų skiepų, nes MMR skiepas jau paskutinis pagal grafiką kūdikystėje...
Gelyteee, atsiusk, prašau, man tą straisnį, jei nesunku
mano e-mail:
ira.zavoronkova@gmail.com ir dar- kokius skiepus ir kada darysi vaikiukui?