QUOTE(mamius @ 2008 07 05, 11:59)
Gimus dukrytei, ligoninej nespejau sugaudyti nesamo skiepyti vaikucio, tai reiskia kad pirmuosius skiepukus mes vis del to turim.
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 08, 09:51)
Tik noriu paklausti ar jus dar prieš vaiko gimdymą taip apsisprendėt?
Nes kiek atsimenu, vaiką dar gimdymo namuose nuo kažko paskiepijo
Man atnešė jau paskiepyta
Mano pirmasis vaikas turi šiokių tokių problemų, todėl laukdamasi sekančio aš domėjausi visais klausimais, galinčiais turėti įtakos kitų mano vaikų raidai. Vienas jų ir buvo - skiepai. Esu dėkinga šio skyrelio mamoms už mintis ir nuorodas bei kitą infomaciją
. Tad sprendimą skiepytis tik kai kuriais skiepais ir pagal individualų skiepijimo planą priėmiau prieš gimdymą. Savo valią neskiepyti pasakiau iš karto vos pamačiusi neonatologę - dar ant gimdymo stalo gulėdama - taip išvengiau bet kokių nesusipratimų dėl galimo paskiepijimo prieš mano valią
QUOTE(Gelyteee @ 2008 07 06, 19:42)
Klausykit, mamytes, subforume "Ligos ir kitos problemytes" radau mama NORDEX, kuri ten l.sekmingai platina apie skiepu zala straipsni. Mamyte tikra saunuole, o straipsnis isties l.geras,
Perskaičiau tik pusę to straipsnio, vis nerandu laiko pabaigti, bet to ką perskaičiau užtenka pasakyti, kad tikrai straipsnis vertas paskaitymo, jau vien tam, kad pamąstytum ''apie kitą medalio pusę''
QUOTE(Gelyteee @ 2008 07 06, 23:59)
o hep B - reikia pabuti tarp narkomanu, prostituciu, kad juo susirgt - t.y. man si liga grynai moralinio pobudzio - visu pirma reikia augint vaikus ant tinkamo moralinio pagrindo, kad tokiu dalyku neprisigaudyt (na isimtis, jei jiems bus perpilamas kraujas arba dirbs operacineje - bet butent tada, t.y. veliau ir galima pasiskiepyti).
O kirpykloj ar pas dantistą neįmanoma užsikrėst?
Mano mama gavo šią ligą nežinia kur (įtaria, kad pas dantistą). Nemanau, kad ji amorali moteris
Tad nuo šios ligos manau skiepysiu savo vaikus, tik žinoma vėliau, o ne gimdymo namuose, nes mano kraujyje hepatito B nerasta
QUOTE(dange @ 2008 07 07, 14:56)
Kaip būtų maža agituoti už skiepus, pamačius keletą už skiepyjimus agituojančių plakatų poliklinikoje.
Nei vienas žmogus nesusiagituos, jei nenorės būti agituojamas
QUOTE(loresa @ 2008 07 05, 22:31)
Sveikos,as esu pasimetusi labai ir nezinau ka daryti.Mes viena dtp esam padare o dabar esam labai paberti ir jau kaip menuo kaip nedarom kita skiepo ,kadangi as isitikinus ,kad bus negeriau ,o netgi gali ir blogiau.Zodziu nezinau ka daryt?
Maniškį irgi šiek tiek pabėrė po DTP
Tai dabar irgi mąstau, ką darysiu