agitacija, as turejau omenij ta fima apie skiepus
Man idomu pasidare ar turi teise pediatrai atsisakyti nevakcinuojamu pacientu? Ne tai, kad as ten ka nors bandyciau irodyti tokiam pediatrui, bet siaip idomu.... man atrodo, kad jie turi rupintis visais vienodai, ar ne taip ?
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 03, 19:09)
Man idomu pasidare ar turi teise pediatrai atsisakyti nevakcinuojamu pacientu? Ne tai, kad as ten ka nors bandyciau irodyti tokiam pediatrui, bet siaip idomu.... man atrodo, kad jie turi rupintis visais vienodai, ar ne taip ?
aisku,kad vienodai
Tai jeigu visais vienodau turi rupintis, tai kokia teise jie tada turi pasakyti - jei nevakcinuosi vaiko turesi kito pediatro ieskoti ?
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 03, 20:46)
Tai jeigu visais vienodau turi rupintis, tai kokia teise jie tada turi pasakyti - jei nevakcinuosi vaiko turesi kito pediatro ieskoti ?
Aišku, kad neturi jokios teisės taip sakyti . Bet... ar tau, išgirdus tokį jos pasakymą, nekyla noras išties kito pediatro ieškotis ?
Tai cia kas be ko, niekada nesugrizciau pas toki daktara, bet vis dazniau girdziu, kad kai tevai pradeda klausineti apie vakcinas ir abejoti jiems taip daktarai pasako, todel ir idomu pasidare kokia teise jie taip turi sakyti. Is pradziu sako, kad neturi nei vieno paciento, kuris neskiepintas butu, o kai pamato, kad linksti labiau i neskiepinima pasako, kad tai tavo sprendimas, bet jei nuspresi neskiepinti, turesi kito daktaro pasieskoti.
ir aš kol kas nusprendžiau neskiepyti mažojo. tiesa, gydytoja pasakė, kad neskiepijant DTP, jei vaikui bent gerklytė paraudonuotų, reiktų iškart skirti antibus. tikrai taip?
QUOTE(yuki @ 2008 07 04, 10:38)
ir aš kol kas nusprendžiau neskiepyti mažojo. tiesa, gydytoja pasakė, kad neskiepijant DTP, jei vaikui bent gerklytė paraudonuotų, reiktų iškart skirti antibus. tikrai taip?
tikrai ne .
QUOTE(pupa999 @ 2008 07 03, 21:46)
jokios teises neturi,juk pries vakcinacija reikia dar pasirasyt ju zurnale
QUOTE(Kaštonė @ 2008 07 04, 12:32)
tikrai ne .
vadinasi, čia toks gąsdinimo metodas
Sveiki, jungiames ir mes i neskiepuku buri. Pirmasis vaikiukas mano skiepytas viskuo, kas privaloma, tikiuosi kad dideles zalos jam nepadaryta, taciau ... Kiekvienas skiepas mums kainuodavo 2-3 bemieges naktis, su auksta temperatura, net ir berimais Tfu tfu tfu, pusmeti po skiepu susinormalizavo vaikino imunine sistema, ir kol kas aciu die esam gana atspatus ligoms ligelems, sergam siek teik maziau nei statistiskai
Gimus dukrytei, ligoninej nespejau sugaudyti nesamo skiepyti vaikucio, tai reiskia kad pirmuosius skiepukus mes vis del to turim. Pries gimstant, turejau stipria vidine nuojauta del skiepu "gerumo", kaip tik tuo metu pasieke daugiau informacijos apie skiepus, diskutavom su draugem, neskiepijusiom savo vaikuciu. Zodziu antro menesio vizito metu pasakiau kad susilaikom nuo skiepu. Gydytojs veide nusvito ironiska sypsnele ir zodziai "jusu apsisprendimas". Pagasdino del kokliuso ir hemofilus Na bet ...
Noriu paklaust mamu, auginanciu beskiepukus. Ar saugot kazkaip ypatingai savo vaikus? Daktare patare vengti viesu vietu, ligoniniu. Bet gi ne visada to isvengsi
Gimus dukrytei, ligoninej nespejau sugaudyti nesamo skiepyti vaikucio, tai reiskia kad pirmuosius skiepukus mes vis del to turim. Pries gimstant, turejau stipria vidine nuojauta del skiepu "gerumo", kaip tik tuo metu pasieke daugiau informacijos apie skiepus, diskutavom su draugem, neskiepijusiom savo vaikuciu. Zodziu antro menesio vizito metu pasakiau kad susilaikom nuo skiepu. Gydytojs veide nusvito ironiska sypsnele ir zodziai "jusu apsisprendimas". Pagasdino del kokliuso ir hemofilus Na bet ...
Noriu paklaust mamu, auginanciu beskiepukus. Ar saugot kazkaip ypatingai savo vaikus? Daktare patare vengti viesu vietu, ligoniniu. Bet gi ne visada to isvengsi
QUOTE(mamius @ 2008 07 05, 07:59)
Ne, nu briedas, tai juodas! Net juokinga nuo tokiu mediku patarimu
Gal nebent cia turejo omeny pirmuosius menesius, kad neskiepytukas butu labiau saugojamas nuo viesu vietu - bet tai gi ir skiepytiems tas galioja.
O as siaip ir nesaugau labai perdetai. Va su antraja jau jos 3cia dimimo diena (mes is kart po pagimdymo praejo 4 valandom sovem is ligonines namo ) buvom ir parduotuvej, ir parke, ir Baznycioj. Su pirmuoju isvis viso Kauno trulikais ir autobusais isvazinejom (kadangi mudu su vyru buvom studentai, tai i paskaitas visi trys vazinejomes). Manau reikia, net butina tiems neskiepytukams su laukiniais virusais padraugauti, nes taip ju stiprinama imunine sistema, ismoksta kovoti pries juos. Zinoma, l.specialiai nereikia ligu ieskot, bet bijoti irgi ne! Gyvenkit savo tempu, savo yprastu rezimu ir viskas bus gerai.
O del antibiotiku ir DPT tai irgi kapitaline nesamone.
Mamytes, neleiskit buti gasdinamos!!!