Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(SiDo @ 2008 03 22, 11:42)
Sveikos, gimdymo namuose atsisakiau skiepyti savo jauneli nuo hepatito ir tuberkuliozes. Gydytoja man pasake, kad nuo tuberkuliozes daugiau niekur kitur negausiu kur paskiepyti savo vaiko jei panoresiu veliau, ar tas tiesa, kaip cia yra, man kazko kyla itarimas, kad tai netiesa g.gif

Kiek zinau , tuberkuliozes skiepo daug kur pasaulyje atsisakyta, del jo neveiksimingumo. O hepatitu paskiepyti visada spesite , o jus pati skiepyta shia vakcina ?
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 03 22, 20:48)
Kiek zinau , tuberkuliozes skiepo daug kur pasaulyje atsisakyta, del jo neveiksimingumo. O hepatitu paskiepyti visada spesite , o jus pati skiepyta shia vakcina ?

Man irgi atrodo, kad tbc skiepas nera veiksmingas g.gif
Kiek jau metu skiepyja ir vis tiek ta tuberkulioze zmones serga doh.gif Pvz, Amerikoje tuberkuliozes nebera, bet jie ten daug darbo ir pinigu tam skire ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LUISA @ 2008 03 22, 22:06)
Man irgi atrodo, kad tbc skiepas nera veiksmingas  g.gif
Kiek jau metu skiepyja ir vis tiek ta tuberkulioze zmones serga  doh.gif Pvz,  Amerikoje tuberkuliozes nebera, bet jie ten daug darbo ir pinigu tam skire  ax.gif

Iš kur tokios žinios, kad Amerikoje nėra tuberkuliozės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 03 22, 23:09)
Iš kur tokios žinios, kad Amerikoje nėra tuberkuliozės  blink.gif

Reportaza ziurejau blush2.gif kad is Rusijos atvyko kazkoks vyras pas gimines, tai amerikieciai suzinojo, kad jis serga tuberkulioze, pasodino ji i kalejima ir net bijojo prie jo prieiti cool.gif
Ir ten dar pasakojo kaip amerikiciai kovojo su tbc savo salyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUISA: 22 kovo 2008 - 23:24
LUISA,- tai cia dar nieko, kad amerikoj tuberkuliozes nera,- Tarybu Sajungoj sekso nebuvo ir nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jie rimciau, tai tu cia painiojies man rodos, neseniai placiai skambejo istorija apie amerikieti, keliavusi europoje ir suimta italijoj (ar kazkur, jau nepamenu) bei prievarta uzdaryta gydymui.... bet jis sirgo kazkokia ypatinga atvira, labai uzkreciama tuberkuliozes forma...
Siaip amerikieciu 'planas' yra ishnaikinti TBC iki 2010 metu tongue.gif optimistinis, aishku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 03 23, 00:59)
LUISA,- tai cia dar nieko, kad amerikoj tuberkuliozes nera,- Tarybu Sajungoj sekso nebuvo ir nieko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

o jie rimciau, tai tu cia painiojies man rodos, neseniai placiai skambejo istorija apie amerikieti, keliavusi europoje ir suimta italijoj (ar kazkur, jau nepamenu) bei prievarta uzdaryta gydymui.... bet jis sirgo kazkokia ypatinga atvira, labai uzkreciama tuberkuliozes forma...
Siaip amerikieciu 'planas' yra ishnaikinti TBC iki 2010 metu tongue.gif  optimistinis, aishku  tongue.gif

lotuliukas.gif
Nu ne, tikrai nepainioju schmoll.gif
Gal, kad JAV nera tbc ir biski pamelavo, bet, kad ten rusas buvo sergantis - tai tikrai ax.gif
Atsakyti
tai o kaip gi su tuo velesniu paskiepijimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 23, 21:07)

Man irgi idomu g.gif
Nes mes pasiskiepyjome nuo difterijos ir t.t. tik pirmu skiepu. O su kitomis dozemis nusprendem palaukti ax.gif Gydytoja pasake, kad nieko tokio, jeigu veliau padarysime g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 23, 19:07)

nelabai suprantu kodel tu ieshkai info cia, forume ir dar pas neskiepytus vaikus g.gif pakelk telefono ragesi ir paskambink i ULPKC skiepu kabineta ir pasiklausk, nu:/
principe, nemanau kad butu problema paskiepyt vaika nuo tuberkuliozes LT,- reikes,- nueisit i tuos pacius gimdymo namus kad ten sushvirskshtu vakcina...juk neishneshiotu vaiku nekiepija ishkart,- o kazkada veliau,- reishkia, kazkur tai atliekama... Sunkiau butu, jei issikraustytumet i kokia kita shali (kad ir US), kur skiepai nuo TBC nepraktikuojami ir vakcinos net neimportuojamos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 23 kovo 2008 - 20:28
QUOTE(uups @ 2008 03 23, 18:24)
nelabai suprantu kodel tu ieshkai info cia, forume ir dar pas neskiepytus vaikus g.gif  pakelk telefono ragesi ir paskambink i ULPKC skiepu kabineta ir pasiklausk, nu:/
principe, nemanau kad butu problema paskiepyt vaika nuo tuberkuliozes LT,- reikes,- nueisit i tuos pacius gimdymo namus kad ten sushvirskshtu vakcina...juk  neishneshiotu vaiku nekiepija ishkart,- o kazkada veliau,- reishkia, kazkur tai atliekama... Sunkiau butu, jei issikraustytumet i kokia kita shali (kad ir US), kur skiepai nuo TBC nepraktikuojami ir vakcinos net neimportuojamos....

Nu todel, kad tik cia yra zmones kurie tuo kazkiek domisi, nes tie, kurie skiepija, jie nesuka del to sau galvos ir tikrai i mano klausima neatsakys 4u.gif

Tai va as irgi noreciau manyt, kad neturetu but problemos gauti kazkur vakcina, jei sugalvociau veliau paskiepyti vaika, bet gimdymo namuose gydytoja man pasake, kad jie tikrai veliau neskiepys mano vaiko ir dar geriau - kad niekur daugiau as tos vakcinos negausiu g.gif Nu zodziu nuskambejo biski kaip gasdinimas ax.gif Aisku, pasidomesiu skiepu centre, kaip ten is tikruju cool.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Linužė *: 25 kovo 2008 - 05:26
Mergaites, as noreciau nusipirkti knyga kuri cia ne kart buvo mineta: RAISING A VACCINE FREE CHILD by WENDY LYDALL , bet paziurejau AMAZONe, panasiu knygu tikrai yra nemazai ir kitos net daug geriau ivertintos. Todel visai pasimeciau, ir nebezinau, kuria knyga geriau pirkti, gal bus kokiu pastebejimu, patarimu siuo klausimu. Labai aciu!!
Atsakyti