QUOTE(Gelyteee @ 2008 03 11, 15:35)
Sveikutes,
pries kelias dienas buvau pas homeopate konsultacijai. Ji pasisake pries skiepus, taciau patare skiepytis nuo MIRTINU ligu - stabliges ir difterijos. Cia kaip mes visos biski anksciau kalbejom apie stablige, tai as ir pati citavau, kad homeopatija ja gydo, ale va sykart mano si dalyka daktaryte paneige. Tai va. Nu bet mirtinos ligos tai vos ne dauguma gali buti ...
pries kelias dienas buvau pas homeopate konsultacijai. Ji pasisake pries skiepus, taciau patare skiepytis nuo MIRTINU ligu - stabliges ir difterijos. Cia kaip mes visos biski anksciau kalbejom apie stablige, tai as ir pati citavau, kad homeopatija ja gydo, ale va sykart mano si dalyka daktaryte paneige. Tai va. Nu bet mirtinos ligos tai vos ne dauguma gali buti ...
Sveika, dekui dar karta uz knyga. Difterija mano ziniomis pagydoma ja laiku diagnozavus antibiotikais, o anot www.aegis.ch arba www.aegis.at difterijos ir stabliges skiepai neefektyvus, nes pati liga nepalieka imuniteto, ka jau kalbeti apie skiepa. jei atsimeni mano istorija auksciau rasyta, mes po to, kai vaikas prasikirto kakta paskiepijom ji viena karta stabliges difterijos skiepu, bet po elektroniniu konsultaciju su www.aegis.at atsisakeme sekanciu skiepu kaip neefektyviu.