Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai

QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 12, 08:13)
Kiekvienos is Jusu pasisakymi cia yra tiesos, neneigiu. Bet gi mes visos skiepytos g.gif  Na ir kas su mumis atsitiko, ogi nieko. As tai jau tikrai nesirgau: polimelitu,kokliusu, difterija, tuberkulioze, kiaulyte. Tai gal visgi nera taip blogai tie skiepai? g.gif (atsiprasau uz ligu pavadinimu klaidas, gal ir netaisiklingai as cia jas uzrasiai) blush2.gif
Vezdamos vaikus pas gydytojus, na gi tikrai nenorim savo vaikui blogai g.gif
As zmogus issilavines ir su keliais diplomais finansistas. Man medicina zalias produktas doh.gif Daug straipsniu skaitau, ir visuose yra uz ir pries vakcinas.
Na ir kaip elgtis dabar su mano kudikiu? doh.gif

o tu nepagalvoji,- musu mamos gime dazniausiai namuose ir buvo neskiepytos. Ir kas su jomis atsitiko?- ogi nieko smile.gif

na, o tuberkulioze gali kuo grazhiausiai susirgt,- dar ne velu mirksiukas.gif . Ir visai nepriklausomai ar esi skiepyta ar ne. Nzn kaip del kiaulytes (ir vejaraupiu), bet ash ir mano karta ja grazhiai, tvarkingai persirgom, nes skiepyti nebuvom (nepazhystu ir nukentejusio nuo jos), kokliushu,- vajjeee... sirgom....dar ir dabar, ir paskiepyti vaikai, buna, serga... Aishku, tu drasiai gali but 10-15 metu uz mane jaunesne, tai gal jus jau ir skiepijo nuo tu ligu, nuo kuriu manes dar ne, nzn g.gif

As bent neteigiu, kad skiepai yra blogai. Man nepatinka kad zmogus skiepyt pradedamas tada, kai jo imunine sistema tik uzhgimus ir pradeda bresti. Juk kudikis gimsta sterilus, nemates jokios bakterijos/viruso. Cia tas pats kas pirmam maitinimui sumushtini su saliamiu pasiulyt rolleyes.gif

O su savo kudikiu elkis kaip jau tavo protas ishnesha ir shirdis liepia. Uz tavo vaika atsakomybes niekas neprisiims smile.gif
Atsakyti
tai va, kad atsakomybes niekas nepriims, tik as pati turiu ja priimti, o tai labai sunku, sveikatos atzvilgiu. Nu man 37metai, jai ka blush2.gif
Atsakyti
As manau, kad vaikus skiepyti reikia. Geriau jau paskiepyt is anksto, negu paskui ziureti i baisiai negaluojanti savo mazyli ir niekuo negaleti jam padeti... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 11, 22:28)

Einu skaityti "Raising a vaccine free child" . Siandien tik gavau .

ar Tu Lietuvoje bazuojiesi? kaip galima Lietuvoje galima gauti šią knygelę?
Atsakyti
Nea, as JAV, barnes and noble pirkau, 12.45$ mokejau wink.gif

Man25 metai, mano karta tai tikrai nuo kiaulytes ir kokliuso, ir raudoniuke ir visu kitu vaikisku ligu skiepyta , bet vis tiek dauguma mano draugu ir mano brolis taip pat persirgo beveik visom vaikiskom ligom , stai jums ir "apsauga" mirksiukas.gif
Atsakyti
Uups, jus sergat kokliusu? Senai? ar sunkia forma?
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 02 12, 22:39)
Uups, jus sergat kokliusu? Senai? ar sunkia forma?

blink.gif ne, aciudievui
ash apie musu karta kalbejau... tuos, kurie dabar ketvirta deshimtmeti gyvena.
Atsakyti
Susidariau nuomone, kad neskiepukai ilgai maitinti mamos pieneliu... wub.gif Deja, tuo pasigirti negaliu:(

Kaip kitos mamytes, irgi maitinote iki metu, dvieju...?
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 02 12, 16:18)

Iki beveik dviejų ir būčiau ilgiau, bet mano vyriukas tvarkingai atjunko faktiškai savo iniciatyva tuo laiku.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 02 13, 00:52)
blink.gif  ne, aciudievui
ash apie musu karta kalbejau... tuos, kurie dabar ketvirta deshimtmeti gyvena.

blush2.gif sorry, ne taip supratau blush-anim-cl.gif

QUOTE(* Linužė * @ 2008 02 13, 01:18)

suneliui jau greit 9 men.- dar maitinu...
na o kodel tu taip pergyveni del to? tu pati nenorejai maitint ar tiesiog neisejo del kazkokiu aplinkybiu?
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 02 13, 01:18)
Susidariau nuomone, kad neskiepukai ilgai maitinti mamos pieneliu... wub.gif  Deja, tuo pasigirti negaliu:(

Aš savo dvynukus maitinau iki metų. Labai sunku buvo, nes teko nusitraukinėti.
Atsakyti
As zindzhiau iki 2 metuku.
Atsakyti