QUOTE(Nosferatu @ 2008 02 12, 08:13)
Kiekvienos is Jusu pasisakymi cia yra tiesos, neneigiu. Bet gi mes visos skiepytos Na ir kas su mumis atsitiko, ogi nieko. As tai jau tikrai nesirgau: polimelitu,kokliusu, difterija, tuberkulioze, kiaulyte. Tai gal visgi nera taip blogai tie skiepai? (atsiprasau uz ligu pavadinimu klaidas, gal ir netaisiklingai as cia jas uzrasiai)
Vezdamos vaikus pas gydytojus, na gi tikrai nenorim savo vaikui blogai
As zmogus issilavines ir su keliais diplomais finansistas. Man medicina zalias produktas Daug straipsniu skaitau, ir visuose yra uz ir pries vakcinas.
Na ir kaip elgtis dabar su mano kudikiu?
Vezdamos vaikus pas gydytojus, na gi tikrai nenorim savo vaikui blogai
As zmogus issilavines ir su keliais diplomais finansistas. Man medicina zalias produktas Daug straipsniu skaitau, ir visuose yra uz ir pries vakcinas.
Na ir kaip elgtis dabar su mano kudikiu?
o tu nepagalvoji,- musu mamos gime dazniausiai namuose ir buvo neskiepytos. Ir kas su jomis atsitiko?- ogi nieko
na, o tuberkulioze gali kuo grazhiausiai susirgt,- dar ne velu . Ir visai nepriklausomai ar esi skiepyta ar ne. Nzn kaip del kiaulytes (ir vejaraupiu), bet ash ir mano karta ja grazhiai, tvarkingai persirgom, nes skiepyti nebuvom (nepazhystu ir nukentejusio nuo jos), kokliushu,- vajjeee... sirgom....dar ir dabar, ir paskiepyti vaikai, buna, serga... Aishku, tu drasiai gali but 10-15 metu uz mane jaunesne, tai gal jus jau ir skiepijo nuo tu ligu, nuo kuriu manes dar ne, nzn
As bent neteigiu, kad skiepai yra blogai. Man nepatinka kad zmogus skiepyt pradedamas tada, kai jo imunine sistema tik uzhgimus ir pradeda bresti. Juk kudikis gimsta sterilus, nemates jokios bakterijos/viruso. Cia tas pats kas pirmam maitinimui sumushtini su saliamiu pasiulyt
O su savo kudikiu elkis kaip jau tavo protas ishnesha ir shirdis liepia. Uz tavo vaika atsakomybes niekas neprisiims