Aciu Green.apple auga greitai, negaliu patiketi, kad jau 4 men pirdukei mano
Kol kas zadu neribotam laikui skiepus atideti, o kaip bus ateitis parodys. Jei pediatre per daug nervus del neskiepijimo tasys - pakeisiu, visada galima "naturalesne" pediatre rasti
Aciu, delfinui , pasinaudosiu tavo patarimu, visada bandau sau primti, kad neprivalau pasiaiskinti del savo sprendimu, bet kazkaip nejucio taip gaunasi, pradedtu teisintis ir tada pati sau "wait a second... kokio bieso as cia save paaiskinti bandau? " gi ne visciukai inkubatoriuje uzauginti esam, turim teise i svap individualia nuomone
Uups, o kaip su skridimu i kitas salis be skiepu ? yra kokiu nors keblumu ?
QUOTE(Green.apple @ 2008 02 06, 13:54)
Sekmės! butinai parašyk mums, kokia buvo gydytojos reakcija ir ką ji tau pasakė... nors įtariu, kad, kaip visada prasidės visokiausi gasdinimai
Bet... sveika prisijungus į mūsų neskiepukų kompaniją! o ilgam atidėsi skiepus?
Pupa, dukrelei 4 mėn. proga!
Jukka, o tu ilgam atidėsi skiepus?
Bet... sveika prisijungus į mūsų neskiepukų kompaniją! o ilgam atidėsi skiepus?
Pupa, dukrelei 4 mėn. proga!
Jukka, o tu ilgam atidėsi skiepus?
Na kol kas planuoju iki metuku neskiepyti, o kaip toliau bus nezinau
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 06, 18:15)
Uups, o kaip su skridimu i kitas salis be skiepu ? yra kokiu nors keblumu ?
nera, ar subludot jus gi yra toks dalykas kaip zhmogaus laisves ir teises... vienintele man zhinoma shalis, 'prievartaujanti' skiepytis yra JAV, kuri pvz, laimejus zhalia korta reikalauja ir skiepu paso. Nors, turbut ir shita galima kazhkaip apeit
mano vaikas gyvena jau trecioj shalyj, yra aplankes 3 zhemynus,- ir niekur niekada nebuvo mazhiausios problemos ar konflikto del skiepu
Viskas aisku Uups, man keli zmones pasake kazka, kad atseit negalima keliauti jei skiepu neturi ar kazkas pan, tai todel ir klausiu
del kelioniu, tai mes su dar dveju neturincia dukrele be jokiu skiepu vykome i Indija ir viskas buvo super skiepai - pasirinkimo reikalas.
o va siandien man paskambino musu pediatre ir pasake, kad Kaune siuo metu yra difterito zidinys, o musu abu vaikai neskiepyti, tai turime artimiausiu metu atvykti ir parasyti pakartotini atsisakyma skiepyti.
gal kas nors ka nors zinote apie tai?
o va siandien man paskambino musu pediatre ir pasake, kad Kaune siuo metu yra difterito zidinys, o musu abu vaikai neskiepyti, tai turime artimiausiu metu atvykti ir parasyti pakartotini atsisakyma skiepyti.
QUOTE(garbaniukee @ 2008 02 07, 09:59)
kazkokia nesamone... kodel tu turi lakstyt kazkur, gaisht savo laika?
QUOTE(flight @ 2008 02 07, 14:46)
Už poros savaičių išvykstame į Egiptą, mūsų pediatrė kalbina pasiskiepyti nuo hepatito, kaip manote, ar vertėtų (vaikams penkeri ir metukai) ? Vis tik ir baseino vandens garantuotai prigers, ir paropinės, maža ką į burną įsidės...
kazhkaip tu ne vietoj klausi cia
ash saviski per 4 gimtadieni vezhiaus i Egipta. Nuo nieko neskiepyta. Gyvas. Net trydos negavo:/ valge normaliai viesbucio restorane...
o ir shiaip,- pavelavai jau...skiepytis reik 2-4 savaites iki reikalingos apsaugos....tai dar kol paskiepysi....
QUOTE(uups @ 2008 02 07, 19:49)
kazhkaip tu ne vietoj klausi cia
Vietoj vietoj, labai sąmoningai paklausiau būtent čia Sesuo savo neskiepukus prieš kelionę į Indiją ėmė ir suskiepijo, tai aš irgi pradėjau mąstyti, kokia rizika šuo atveju didesnė - skiepo ar ligos. Na, bet kadangi jau per vėlu, tai - dėkui, Uups, už palaikymą
O ką neskiepukai galvoja apie vakciną nuo Erkinio Encefalito? jau gi artėja vasara... tuoj visi gydytojai puls gasdinti, kad maži vaikai, lakstydami per žolę, greitai gali pasigauti šią ligą.. jei galite, parašykit, prašau, SAVO nuomonę apie šį skiepą,
QUOTE(Green.apple @ 2008 02 08, 10:49)
O ką neskiepukai galvoja apie vakciną nuo Erkinio Encefalito? jau gi artėja vasara... tuoj visi gydytojai puls gasdinti, kad maži vaikai, lakstydami per žolę, greitai gali pasigauti šią ligą.. jei galite, parašykit, prašau, SAVO nuomonę apie šį skiepą,
Sveika Green Apple,
Labai stipri sita vakcina.... Ir daug nuo jos komplikaciju. O is esmes ji nelabai ir reikalinga.... Cia mano nuomone:) Ankciau vaiku iki 3 metu pas mus neskiepydavo, o dabar deja tik iki metu ja atideda. Ikandus erkei yra daug didesnis pavojus susirgti borelioze, bet nuo sitos ligos niekas neskiepija. As pazistu mamu, kurios taip paniskai bijo erkiu ir tiesiog buvo pasipiktinusios, kad vaiku iki metu niekas neskiepija:) Viena tokia perdetai paranojiska mama savo vaiko neveze pasivazinet su vezimeliu nei i jokius parkus, nei i miskelius. Ir ant zoles basom kojom nepaleido. Sake, kad tokios atsargumo priemones del erkiu. As kalbejau su savo vaiku gydytoju apie tai, ka daryt ikandus erkei. Visu pirma, jei vaikas labai dazhnai "parsinesa" namo erkiu, tai gali buti, kad jam truksta vitamino B. Nezinau is kokiu saltiniu jis cia remiantis pasake, bet gal ir yra tiesos. Antra ikandus erkei ja reikia istraukti 12 valandu begyje ir jei nebus pazeista erkes galva, tai net ir apsikretus erke nespes per tiek laiko perduot nuodu. Jei baisu paciam ta erke isimt, tai geriau ramiai nuvaziuot i ligonine ar pas gydytoja ir jis ta padarys. Nes jei susinervinus mamyte ims ir nutrauks erkei galva, tai nera labai gerai. Po erkiu ikandimo profilaktiskai labai gerai duoti homeopatiniu zirniuku Ledum. Greitai veikia didesnes potencijos Ledum C30 , bet tokiu atveju galima duot ir Ledum D12 ar D6.
Siaip tai yra tema visa apie sita vakcina, Green Apple:) Nors ten dazhniausiai raso uz vakcinas pasisakancios mamos:)
QUOTE(Ievuzhe @ 2008 02 08, 15:34)
Sveika Green Apple,
Labai stipri sita vakcina.... Ir daug nuo jos komplikaciju. O is esmes ji nelabai ir reikalinga.... Cia mano nuomone:) Ankciau vaiku iki 3 metu pas mus neskiepydavo, o dabar deja tik iki metu ja atideda. Ikandus erkei yra daug didesnis pavojus susirgti borelioze, bet nuo sitos ligos niekas neskiepija. As pazistu mamu, kurios taip paniskai bijo erkiu ir tiesiog buvo pasipiktinusios, kad vaiku iki metu niekas neskiepija:) Viena tokia perdetai paranojiska mama savo vaiko neveze pasivazinet su vezimeliu nei i jokius parkus, nei i miskelius. Ir ant zoles basom kojom nepaleido. Sake, kad tokios atsargumo priemones del erkiu. As kalbejau su savo vaiku gydytoju apie tai, ka daryt ikandus erkei. Visu pirma, jei vaikas labai dazhnai "parsinesa" namo erkiu, tai gali buti, kad jam truksta vitamino B. Nezinau is kokiu saltiniu jis cia remiantis pasake, bet gal ir yra tiesos. Antra ikandus erkei ja reikia istraukti 12 valandu begyje ir jei nebus pazeista erkes galva, tai net ir apsikretus erke nespes per tiek laiko perduot nuodu. Jei baisu paciam ta erke isimt, tai geriau ramiai nuvaziuot i ligonine ar pas gydytoja ir jis ta padarys. Nes jei susinervinus mamyte ims ir nutrauks erkei galva, tai nera labai gerai. Po erkiu ikandimo profilaktiskai labai gerai duoti homeopatiniu zirniuku Ledum. Greitai veikia didesnes potencijos Ledum C30 , bet tokiu atveju galima duot ir Ledum D12 ar D6.
Siaip tai yra tema visa apie sita vakcina, Green Apple:) Nors ten dazhniausiai raso uz vakcinas pasisakancios mamos:)
Laba diena.
Klaidinate mamas, Ievuzhe!!! Idomu kodel: ar del neismanymo, ar samoningai???
Komplikacijos retos. Mokslas irode, kad ligas gali perduoti ir erkiu lervutes, taigi zmogus gali net nepamatyti kad kas butu isisiurbes. Siemet prasta(silta) ziema, vadinasi erkiu tikrai bus sociai. Jei pamatytum serganti encefalitu zmogu(jau nekalbu apie galimus liekamuosius reiskinius visam gyvenimui ar mirti), begte nubegtum skiepytis.
Esu uz tai, kad kiekvienas zmogus turi savo nuomone, taciau klaidinti nereiktu.