QUOTE(uups @ 2008 02 05, 11:55)
nu neskiepijau...bet ne del timerasolio:)
tie dumai atsiranda is zmoniu nezhinojimo..ir suglumimo ishgirdus ilgus ir keblius zhodzhius..... kai as ciupinejau ta 'teorija' savo nuosavom rankom ir ant 7 dienu zhiurkiuku smegenu maciau kas konkreciai darosi nuo kokiu kiekiu (ir tie pazeidimai netgi gryzhtamas procesas!),- man visai nebaisu
dar kitas dalykas,- tarkim, as zinau, kad gerti alkoholi neshtumo metu nieko baisaus...iki tam tikru kiekiu...bet kai pastoji, automatishkai norisi atsisakyt net ir tu kiekiu nors galeciau labai tiksliai apsiskaiciuoti ribas ir tarkim, vykdyt tik 'puse normos', kad butu absoliuciai saugu
tai panashiai ir su tais skiepais, jauciu
tie dumai atsiranda is zmoniu nezhinojimo..ir suglumimo ishgirdus ilgus ir keblius zhodzhius..... kai as ciupinejau ta 'teorija' savo nuosavom rankom ir ant 7 dienu zhiurkiuku smegenu maciau kas konkreciai darosi nuo kokiu kiekiu (ir tie pazeidimai netgi gryzhtamas procesas!),- man visai nebaisu
dar kitas dalykas,- tarkim, as zinau, kad gerti alkoholi neshtumo metu nieko baisaus...iki tam tikru kiekiu...bet kai pastoji, automatishkai norisi atsisakyt net ir tu kiekiu nors galeciau labai tiksliai apsiskaiciuoti ribas ir tarkim, vykdyt tik 'puse normos', kad butu absoliuciai saugu
tai panashiai ir su tais skiepais, jauciu
sunku diskutuoti, kai pats neišmanai mokslinių dalykų
bet apsispręsti padeda intuicija, kai nežinai, kuria puse tikėti
uups, bet žiurkių gyvenimo trukmė turbūt daug trumpesnė nei žmonių, tai jų 7 dienas turbūt reiktų kitaip skaičiuoti pagal žmogaus gyvenimą.
man vis tik siaubingai atrodo, kai ką tik gimusiam žmogučiui sušvirščia nuodų dozę, nesvarbu kokiais kiekiais.
beje, kad ir į alkoholį mes skirtingai reaguojam. man, pvz., pakanka vieno gurkšnio ir jis jau trenkia per galvą , nežinau, kodėl ta reakcija tokia greita