Sudominot, vaziuoju knygos pirkti, nes bibliotekose kazkodel jos nerasta
Gerduk, aciu,- aha, dabar aishkau kas per knyga,- daugmazh antroposofinis veikaliukas. Man tai prie shirdies Reikes gal nusipirkt paskaityt, nors man skamba, kaip viskas skaityta/girdeta
siaip...as tebelieku prie nuomones, kad nera vien blogo, ar vien gero... ir kas kiek laiko vis persvarstau savo apsisprendima
siaip...as tebelieku prie nuomones, kad nera vien blogo, ar vien gero... ir kas kiek laiko vis persvarstau savo apsisprendima
O gal yra panasiu knygu rusu knygyne "Homosapiens"?
Nes as lygtai kazka panasaus maciau, bet tada nelabai atkreipiau i tai demesio
Reikes nuvaziuoti paieskoti kokios panasios knygos, gal yra vertimas is anglu
Labai aciu Gerdukai uz informacija, as taip pat sustojau ties MMR skiepu, bet jauciu dideli spaudima is gydytojos,kaip ir neturiu tvirtu argumentu kodel neskiepiju, tik vidine intuicija, bei vienas kitas straipsniukas lietuviu kalba. Vienintelis kol kas mano argumentas, alergiski kiausiniams, bet jai tai neatrodo rimta, nu vienzo...
[quote=Gerdukas,2008 02 04, 15:44]
Turiu minti - jei pastarasis variantas su Lt knygynais nepasisektu, galeciau gal is Anglijos, per savo atostogas i Lietuva parvest. Bet cia jau reiketu labai rimtai su mamytemis, kurios tikrai nori jos susitarti.
/quote]
As tikrai noreciau, kad ja kas nors parvestu, pirkciau tikrai
Turiu minti - jei pastarasis variantas su Lt knygynais nepasisektu, galeciau gal is Anglijos, per savo atostogas i Lietuva parvest. Bet cia jau reiketu labai rimtai su mamytemis, kurios tikrai nori jos susitarti.
/quote]
As tikrai noreciau, kad ja kas nors parvestu, pirkciau tikrai
QUOTE(pievutė @ 2008 02 04, 19:09)
Labai aciu Gerdukai uz informacija, as taip pat sustojau ties MMR skiepu, bet jauciu dideli spaudima is gydytojos,kaip ir neturiu tvirtu argumentu kodel neskiepiju, tik vidine intuicija, bei vienas kitas straipsniukas lietuviu kalba. Vienintelis kol kas mano argumentas, alergiski kiausiniams, bet jai tai neatrodo rimta, nu vienzo...
Nesijausk atskaitinga prieš gydytoją. Maniškė, kai aš rašiau laikiną MMR atsisakymą mažajam, akis išpūtusi mano vyrui porino, kad savo vaiko nerizikuotų neskiepyti, ypač berniuko dėl kiaulytės. Bet aš buvau apsisprendusi labai kategoriškai minimum iki 6 metų neskiepyti MMR iš asmeninės patirties su didžiąja dukra (jai dabar 4,5 ir turim kalbos sutrikimų, kuriuos tiesiogiai sieju su MMR skiepu, nes po jo atsirado ryškus regresas kalboje ir ne tik). O kai aš pradėjau dėstyti turimas žinias dėl kiaulytės rizikos minimumo, tai tik tyliai gavau po nosim vaiko ligos istoriją parašyti paaiškinimą dėl atsisakymo.
Nesigailiu, kad atisakiau nors ir laikinai iki 6m., kad paskui jeigu ką spėtumėm 12-os pakartoti vakciną. Tikiuosi, jei ir teks persirgti, tai bent jau bus natūralus procesas, o ne prievartinis ligos + net suaugusiam žmogui nesveikai didelis sunkiųjų metalų kiekis į vaiko organizmą.
Nuvaziavau i knygyna knyga nusipirkti, tai pasirodo, kad neturi, jie gali uzsakyti is leidykols, kad padarytu knyga, bet tipo net jokiuose sandeliuose kopiju neturi. Kaip nesamone. Pirksiu amazon.com.
Gal idomu, stai ka siandien radau :
"WEDNESDAY, Jan. 30 (HealthDay News) -- The latest chapter in the debate over whether childhood vaccines can cause autism was written Wednesday with release of a study that showed the controversial mercury-containing preservative thimerosal is rapidly excreted from babies' bodies and can't reach toxic levels"
visas straipsnis cia : http://news.yahoo.co...ygDLOoNbLbgcbYF
Is to pacio straipsnio : "The new research, he added, showed that "the levels of thimerosal don't go very high, and they go down right away. By the time it's time for the next dose of vaccine, the levels are right back to where they were at the beginning."
Be komentaru.... tipo suprask, gyvsidabrio lygis kraujyje uzkyla, bet iki sekanciu skiepu, t.y. po dvieju menesiu nusileidzia, taip, kad galima ir vel kudiki skiepyti.... patyliu
"WEDNESDAY, Jan. 30 (HealthDay News) -- The latest chapter in the debate over whether childhood vaccines can cause autism was written Wednesday with release of a study that showed the controversial mercury-containing preservative thimerosal is rapidly excreted from babies' bodies and can't reach toxic levels"
visas straipsnis cia : http://news.yahoo.co...ygDLOoNbLbgcbYF
Is to pacio straipsnio : "The new research, he added, showed that "the levels of thimerosal don't go very high, and they go down right away. By the time it's time for the next dose of vaccine, the levels are right back to where they were at the beginning."
Be komentaru.... tipo suprask, gyvsidabrio lygis kraujyje uzkyla, bet iki sekanciu skiepu, t.y. po dvieju menesiu nusileidzia, taip, kad galima ir vel kudiki skiepyti.... patyliu
QUOTE(vilnele @ 2008 02 04, 20:57)
[As tikrai noreciau, kad ja kas nors parvestu, pirkciau tikrai
Geriausia būtų kelioms susikooperuoti ir pirkti vieną knygą, o gavus pasidaryti kopijas. Bent man nėra skirtumo, ką skaityti.
Kopijas galėčiau padaryt.
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 05, 00:44)
nemoki skaityt....
tiomersolis organizme skyla iki etilgyvsidabrio ir salicilatu. Tai, kas yra toksishka ir yra etilgyvsidabris. Visas triukshmas yra del to, kad artimiausias etilgyvsidabrio 'giminaitis',- metilgyvsidabris yra labai toksishkas ir linkes kauptis organizme. Aprasytajam tyrime nustatyta, kad puse etilgyvsidabrio 'gyvavimo trukmes' organizme yra 3,7 dienos (tuo tarpu metilgyvsidabrio- 44 dienos). Aisku, tai mazai ka reishkia, nes CNS galima pazheisti per kelias val pakankamais kiekiais, bet cia kalbama apie 'mazesnius kiekius', nei kada nors tiketasi po skiepo ir tt. Reiketu paskaityt originalu straipsni norint suzinot tiksliau. + su ta zinia, kad jo puse gyvavimo trukmes yra tokia trumpa isvengiama pavojaus, kad skiepijant pakartotinai, jo dar bus like nuo praeito skiepijimo. Taigi,- dvi geras naujienas irodantis straipsnis.
Ir nereikia isivaizduot, kad nedideli kiekiai to etilgyvsidabrio turi kazkokias itakas. Pacios daugiau ish kokio tuno metilgyvsidario gaunat greiciausiai
As pati dariau tyrimus su tuo pagarsejusiu metilogyvsidabriu,- ir manes tikrai nei truputelio negasdina tokie kiekiai apie kuriuos rashoma,- manau, ir visada maniau, kad tai ishpustas burbulas ir niekinis motyvas skiepu atsisakymui
Ir dar,- nereikia isivaizduot, kad farmacines kompanijos yra suinteresuotos tik bizniu ir 'uzsakineja' joms palankius tyrimus, slepia duomenis ir pan... Taip, jos apmoka tyrimus, skiria grantus ir pan. Bet rezultato tikrai neuzsako, ir padarytas tyrimas/atradimas visada yra publikuojamas vishai ir sulaukia patvirtinimu arba paneigimu. Pagrindinis reikalavimas tyrimui,- kad ji butu galima atkartoti su tokiu paciu rezultatu. Ir tai yra tikrinama. Tingiu plestis, bet nuo kazkokio junginio atradimo iki jo panaudojimo farmacijoj yra galybe tikrinimo zhingsniu ir daug metu darbo.... sitam skiepu skyrelyj paskaicius, atdodo, kad visas pasaulis susimoke kaip mus apkvailint ir paskiepyt
QUOTE(uups @ 2008 02 05, 10:54)
As pati dariau tyrimus su tuo pagarsejusiu metilogyvsidabriu,- ir manes tikrai nei truputelio negasdina tokie kiekiai apie kuriuos rashoma,- manau, ir visada maniau, kad tai ishpustas burbulas ir niekinis motyvas skiepu atsisakymui
sitam skiepu skyrelyj paskaicius, atdodo, kad visas pasaulis susimoke kaip mus apkvailint ir paskiepyt
sitam skiepu skyrelyj paskaicius, atdodo, kad visas pasaulis susimoke kaip mus apkvailint ir paskiepyt
paskaičius šį tavo postą ne už ką nepasakyčiau, kad tu neskiepyjai savo sūnelio
o mane vis dėl to gasdina ir tas gyvsidabris... na negali but dūmų be ugnies, uups... teorija yra teorija, bet praktika rodo, kad gali but visai kitaip...
QUOTE(Green.apple @ 2008 02 05, 10:44)
paskaičius šį tavo postą ne už ką nepasakyčiau, kad tu neskiepyjai savo sūnelio
o mane vis dėl to gasdina ir tas gyvsidabris... na negali but dūmų be ugnies, uups... teorija yra teorija, bet praktika rodo, kad gali but visai kitaip...
nu neskiepijau...bet ne del timerasolio:)
tie dumai atsiranda is zmoniu nezhinojimo..ir suglumimo ishgirdus ilgus ir keblius zhodzhius..... kai as ciupinejau ta 'teorija' savo nuosavom rankom ir ant 7 dienu zhiurkiuku smegenu maciau kas konkreciai darosi nuo kokiu kiekiu (ir tie pazeidimai netgi gryzhtamas procesas!),- man visai nebaisu
dar kitas dalykas,- tarkim, as zinau, kad gerti alkoholi neshtumo metu nieko baisaus...iki tam tikru kiekiu...bet kai pastoji, automatishkai norisi atsisakyt net ir tu kiekiu nors galeciau labai tiksliai apsiskaiciuoti ribas ir tarkim, vykdyt tik 'puse normos', kad butu absoliuciai saugu
tai panashiai ir su tais skiepais, jauciu