Sveikos mamytes As irgi mastau apie vienvalente stabliges vakcina, butu labai gerai suzinoti, ar Lietuvoje ja butu galima uzsisakyti. Kita savaite eisiu pas savo peditre cia, tai jos paklausiu Dar man truksta daugiau ziniu del polio...
Einu ieskoti info... Dar uzmaciau internete knyga "Raising A Vaccine Free Child", dabar mastau gal pavyks rasti bibliotekoje
Labai geras forumas, tiems, kas skaito rusiskai- daug naudingos informacijos, daznai viksta idomios ir karstos diskusijos. http://forum.materin...=...mp;s=&f=107
mano vaikui db 3 men pries menesi nebuvo skiepytas nuo kokliso, ir susigo lengva parakokliuso forma, o gydytojas sake kad db daug vaikuciu taip serga, taigi as visada uz skiepus, tik kad skiepyja tokius mazylius.... siap tai skaiciau toki straipsni, kad ydingi skiepai tai pagrindine priezastis mirties miegant... tokios kur nepaaiskina medicina(todel kad labai dideli pinigeliai uz to stovi) Na nezinau, bet man atrodo (cia ne i tema) kad visi daktarai korumpuoti, tik kisa tuos savo reklaminius lapelius, tokio sirupo pagerkit, tokiu tableciu nusipirkit... pakaitalu nera, rusisku negalima, nes jie per pigiai kainuoja
mano vaikui db 3 men pries menesi nebuvo skiepytas nuo kokliso, ir susigo lengva parakokliuso forma, o gydytojas sake kad db daug vaikuciu taip serga, taigi as visada uz skiepus, tik kad skiepyja tokius mazylius.... siap tai skaiciau toki straipsni, kad ydingi skiepai tai pagrindine priezastis mirties miegant... tokios kur nepaaiskina medicina(todel kad labai dideli pinigeliai uz to stovi) Na nezinau, bet man atrodo (cia ne i tema) kad visi daktarai korumpuoti, tik kisa tuos savo reklaminius lapelius, tokio sirupo pagerkit, tokiu tableciu nusipirkit... pakaitalu nera, rusisku negalima, nes jie per pigiai kainuoja
Kokliušas yra labai užkrečiamas, o juo serga tiek vakcinuoti, tiek nevakcinuoti. Nežinia, kaip ten būtų buvę, jeigu būtų vakcinuotas vaikiukas . Anot vakcinatorių, reikia keleto dozių, kad organizmas taptų apsaugotas.
Kas tokie yr "ydingi skiepai"?
Gydytojai nėra visi korumpuoti tai jau tikrai, o pacientai irgi turi galvas ant pečių ir gali rinktis, kaip gydytis ar nesigydyti. Beveik visose situacijose būna bent pora alternatyvų ir retai kada kas nors ką nors daro per prievartą .
Pasiskaiciau apie vakcinas ir nebezinau ka daryti Vaikas jau paskiepytas nuo tuberk, hepatito (viena doze), infanrix - Ipv+Hib (viena doze). Dabar labai gailiuosi, kad leidau savo vaikiuka skiepeti nuo hepatito toki maziuka Kai paskaiciau apie vakcinu sudeti, tai isvis neramu pasidare Ju sudetyje yra formaldehido!!!, aliuminio drusku, gyvsidarbrio!!! ir dar visokio s.... Nebezinau ka daryti !!! Jeigu mes pradejome skiepyti ir dabar nustosime ir pradesime kai kokie metukai jau bus Ar galima taip?
Pasiskaiciau apie vakcinas ir nebezinau ka daryti Vaikas jau paskiepytas nuo tuberk, hepatito (viena doze), infanrix - Ipv+Hib (viena doze). Dabar labai gailiuosi, kad leidau savo vaikiuka skiepeti nuo hepatito toki maziuka
Kai paskaiciau apie vakcinu sudeti, tai isvis neramu pasidare Ju sudetyje yra formaldehido!!!, aliuminio drusku, gyvsidarbrio!!! ir dar visokio s....
Nebezinau ka daryti !!! Jeigu mes pradejome skiepyti ir dabar nustosime ir pradesime kai kokie metukai jau bus Ar galima taip?
jei db sustabdysi vakcinaciją, tai nieko neatsitiks, tiesiog nesusidarys joks imunitetas nuo jau gautų skiepų. patarinėt skiepyt tau vaiką toliau ar ne- manau niekas neišdris, nes čia jau, tu mamytė, ir tu turi pati apsispresti aš neskiepyčiau
Aš savo antrąjį vaiką nustojau skiepyti įpusėjus, ar kaip čia pasakius, jau turint du skiepus nuo kokliušo, stabligės, poliomielito ir difterijos, trečiojo jau nebedariau. Daktarė kraipė galva ir sakė - ai ai, kaip čia dabar pusiau su imunitetu ir pusiau be jo. O istorija buvo tokia, kad pirmą vaiką aš skiepijau. Pusantrų metukų kažkaip sustojo ar sulėtėjo jo kalbos vystymasis. Aišku, aš nežinau, ar tai būtent skiepų padarinys. Bet būtent tada pradėjau domėtis visokiais autizmais ir panašiai. Lankėmės VRC. Dabar sūnui jau 5 metai. Šneka neblogai, bet dar nelabai atitinka savo amžiaus vaikų kalbą. Lankome logopedinį darželį. Manau, kad jis išaugs tas kalbos problemas laikui bėgant, tikiuosi, kad ir iki mokyklos lankymo pradžios.
Su antrąja mergaite viskas tvarkoje. Bet ją nustojau skiepyt sulyg trečiuoju minėtu aukščiau skiepu. Atsisakiau skiepų metams. Trečiąją mergaitę paskiepijom tik nuo tuberkuliozės, kai gimė. Hepatito atsisakiau. Kitų skiepų irgi atsisakiau metams.
Nu, žodžiu, aš nuolat susiduriu su tais prieštaravimais, skindančiais iš visuomenės, kad skiepai vos ne koks tai šventas vanduo. Ir jei nepasiskiepysi, tai numirsi ar baisiai susirgsi. Ir visą laiką ta informacija dursto ir dursto. Viena pagalvoju, kad juk mirštama ne tik nuo tų ligų, bet ir kitokiuose nelaiminguose atsitikimuose, o vakcinos taip sureikšminamos net iki baimės lygio - jei neskiepiji savo vaiko, tai jau visuomenės kenkėjas.
Neplanuoju visiškai neskiepyti. Galvojau, suei dveji metukai - tada nuo difterijos, stabliges, poliomielito. Bet dveji metukai jau suėjo antram vaikui ir noro pasirašyti, kad sutinku skiepyti, neatsirado. Jei vis tik atsiras, nežinau, kaip toliau būtų tęsiami skiepai: ar visos vakcinos 3 dozės iš naujo, ar tiesiog laukčiau šešerių metukų.
Kartais aplanko abejonės, ar teisingai elgiuosi. Juolab, kai pas gydytoją nesulauki jokio palaikymo, o tik nuostatą, kaip biški nesusivokusi mama. Peršasi mintis, kad reikia imtis nuodugnių medicinos studijų pačiai...
Sveikutes. Prisiskaiciau info visokios ir dar nors 100% nenusprendziau, bet 95% linksta i neskiepijimo puse... turiu savaite galutinai apsispresti, kita ketvirtadieni turetu mazyte mano pupyte 4 men skiepus gauti. Jungiuosiu prie jusu