QUOTE(Degutė @ 2006 02 01, 11:26)
Mums pvz. netinka niekas, ničniekas iš pieniškų produktų. O kalcio gauna tabletikėm
Nu tai atopinis dermatitas ir yra alergijos išraiškos forma. Gal jums alergologas padaręs tyrimus, nustatęs alergenus, sutvarkys mitybą (pvz), tai ir odos bėrimai tada dings. Vien gydant odą nieko nebus. Čia tik pagalbinė priemonė visokie kremai ir tepalai. Pagrindinis dalykas - atrasti alergizuojančius elementus. Sėkmės pas alergologus
Supranti, tame ir bėda, kad alergologą rinkomės gerą, bet labai ko gero nepasakė. Nors kiek tyrimų darė, išvada ta pati: eksperimentuokit namie su maistu, ir stebėkit ką suvalgius, pablogėja. O pas jį įvairiai. Šią savaitę geria pieną, ir niekur neraudona. O prieš kelias savaites, irgi gėrė pieną buvo raudona. Aš už tai ir pasimetus.
QUOTE(Raganėlė @ 2006 02 01, 14:39)
mums labai teigiamą poveikį turėjo dermatologo rekomendacija vaikų su atopiniu dermatitu neperkaitinti, nors mes miegodavom visada vėsiame kambaryje, bet dabar ir nesistengiu peršiltai užkloti. bei dienos metu prirengti, nežinau ar nuo to bet bėrimas praėjo (raudonumas dar liko
). ir jei tik labiau užšyla vaikas iškart ir pasirodo neigiamos reakcijos ant veiduko
Tą aš irgi pastebėjau. kai tik jam karšta, pradeda kasytis. Ir jei verkia ko nors, susinervuoja, tada irgi kasytis pradeda.
QUOTE(spalvyte @ 2006 02 01, 22:32)
Sveikutės,
Mums jau 8. Kažkada rašiau, kad mus ir nuo Tutteli Pepti beria, o dabar jau valgom, daržovių košę su triušiena, bananą, obuolių tyrelę, šiandien išbandėm ryžių košę ir lyg nieko. Tik iškilo klausimas ir norėčiau išgirti jūsų patarimų: Kuo užgerti košę, girdėjau, kad juoda arbata alergizuoja. Kokią arbatėlę jūs duodate? Gal galima bandyt kokias sultis? Ar gardinat grūdų košes kuo nors?
Aš irgi manau, kad juodos arbatos geriau neduot kuo ilgiau. Geriausia paprasta ramunėlių arbatyte, ar šiaip vaikiška kokia. Jei bijai, kad vistiek daug alergizuos, galima daugiau vandeniu praskiesti.
Grūdų košes, kai virdavau ne piene, tai būtinai gardindavau, kokiomis tyrelėmis ar šiaip trintu obuoliu.
Bet dabar nelabai atsimenu, 8 mėnesių, ką konkrečiai valgėme. Tą ir valgėme turbūt
Jei tavo namuose nėra katės. TAI KĄ TU MYLI?