Mano vaiki siaubingai isbere. Net akys uztine, buvo 38,5 tempereturos, dabar laikosi 37. O pagirdziau ji skietu ozkos pienu.Gere noriai, o i antra diena pradejo listi spuogeliai, ir kuo toliau, tuo labiau.Siandien jau penkta diena, o pagerejimo nera.Buvom pas alergologa, prirase vaistu, tepalu.Gaila tik, kad Elidelio nebegalime tapti, nes butina daryti pertrauka.Tik jis gerai padedavo. Dar vis tikejausi,kad jei karves pieno negeli gerti, tiks ozkos.Pasirodo, kad ir jis netinka.Gersim ir toliau sojos misinuka.
Priskaiciau apie ji priestaringu minciu, bet kad niekas kitas mums netinka.Kiek bandem hidrolizuotus misinukus, visi alergizavo. O ir vaikas jau nebe kudikis. Gal po truputi pavyks ir nuo sojos atpratinti.Nors dabar tik pamato kazka balto, tai dreba, kaip nori.
Elyte, tu turbut juokauji su mandarinais?Apie citrusinius vaisius alergiskam vaikuciui reikia pamirsti!Ir dar tokiam mazam, net metuku neturinciam, tai jokiais budais negalima!!!!Nepyk, kad baru, bet vaikiuko gaila
Mes irgi alergiski viskam is eiles, bet, rodos,alergija mazeja. Veiduka beria vis maziau, daugiau nugaryte.Ir tai tik tada , kai kokiu nors nesamoniu privalgau neiskentusi.O vaikis mano ant grieztos dietos sedi- ryziu, kukuruzu, grikiu koses be pieno, ir bulviene su kopustu ir mesyte.Jokiu dziuvesiu ar baranku, nes iskart isberia, mat yra alergija kvieciams
I is misinuku mums labai tiko Aptamil pepti, nuo Tuttelli peptidi isbere, o soja tai as irgi nepasitikiu, labai jau daug negeru dalyku girdeti
Gegne, jums matyt ir ozkos pieno baltymai netiko, gal geriau nerizikuoti ir gerti misinuka, nors ir nesinori tos chemijos Aptamilo nebandet?
Mes irgi alergiski viskam is eiles, bet, rodos,alergija mazeja. Veiduka beria vis maziau, daugiau nugaryte.Ir tai tik tada , kai kokiu nors nesamoniu privalgau neiskentusi.O vaikis mano ant grieztos dietos sedi- ryziu, kukuruzu, grikiu koses be pieno, ir bulviene su kopustu ir mesyte.Jokiu dziuvesiu ar baranku, nes iskart isberia, mat yra alergija kvieciams
I is misinuku mums labai tiko Aptamil pepti, nuo Tuttelli peptidi isbere, o soja tai as irgi nepasitikiu, labai jau daug negeru dalyku girdeti
Gegne, jums matyt ir ozkos pieno baltymai netiko, gal geriau nerizikuoti ir gerti misinuka, nors ir nesinori tos chemijos Aptamilo nebandet?
QUOTE(zingara @ 2006 01 24, 19:07)
Apie citrusinius vaisius alergiskam vaikuciui reikia pamirsti!
Nu nereikia taip kategoriškai. Mano mažius, pvz. alergiškas pienui stipriai, kviečiams, žuviai šiek tiek, o va citrusinius gali valgyti. Nieko nesidaro. Net brėžinuką ant rankos specialiai prašiau padaryti ir nerodė jokios alergijos.
Aišku, mažam vengiau duoti, bet dabar jau smaližiauja, netgi kiek nori (na, ne kg aišku)
Niu čia aš vėl su savo klausimais. Pastebėjau, kad žandai mažiau raudoni ir išberti, nes kokią savaitė ar daugiau nebeduodu ... bulvių. Kažką buvau girdėjus apie alergiją krakmolui, bet kažkaip nekreipiau ypatingo dėmesio. Ar gali taip būti?
Tai ką tada man jam virti. Praeitoj temoj skaičiau, kad viena mama stirnieną su grikiais virė. Prie jų tinka morkos, o kaip su kitom daržovėm tada
Tai ką tada man jam virti. Praeitoj temoj skaičiau, kad viena mama stirnieną su grikiais virė. Prie jų tinka morkos, o kaip su kitom daržovėm tada
O aš pastebėjau kad mano sūnų beria nuo Espumizano,tada bandžiau Sab simplex bet dar labiau bėrė o kai sirgo ir turėjo gerti sirupus nuo kosulio tai taip išbėrė kad net akių vokai ištino,pasirodo jam netinka sirupo pavidalo vaistukai,tai dabar su pilvo pūtimais kovojam su Babynos lašais į arbatėlę nes šiaip jie kartūs .Bandysim mėnesį pagert Tuteli peptidi ir pradėsim košes valgyt labai tikiuosi kad viskas susitvarkys nes jau veidukas pagražėjo labai Sėkmės jums ir jūsų vaikučiams,
Sveikutės,
turiu pasakyti liūdna, bet mes į jūsų būrį jungiamės.
Esame alergiški, tik vis dar neaišku kam. Vakar pasiėmėm kraujo tyrimą, ir nors nuo mažens sakė, kad vaikas alergiškas pieno produktams, tyrimas parodė atvirkščiai. REzultatai, kad pieną jis vartoti gali, alergiškas karvei, arkliui, šuniui, katei. Tokių dalykų namie neturim Tiesa, dar parodė dvi erkutės, tai vakar namie atlikom generalinį namų tvarkymą, tikiuosi dabar jau pagerės.
Didžiausia problema, kad labai kasosi kojytes, nes jam labai niežti. Ir dėl to negali miegoti naktimis. Išbandėme Essex, Eucerin, A-Derma kremukus, bet jie nepadeda. Gal žinote kas nors dar kokį kuris stipriai drėkintų. ir būtų nuo niežėjimo?
Tiesa, dar problema su pienuku. Vistik vengiame jo duoti, ir po to kai pabandėm sojų mišinuką irgi pabėrė. Nupirkom Tutelli peptidi, bet numetė bonką į šoną, neskanu ką dar galima jam pasiūlyti, kad būtų kažkas panašaus į pieną, ir kad numalšintų tą įprotį, kažką vakare ir ryte iš buteliuko atsigerti?
turiu pasakyti liūdna, bet mes į jūsų būrį jungiamės.
Esame alergiški, tik vis dar neaišku kam. Vakar pasiėmėm kraujo tyrimą, ir nors nuo mažens sakė, kad vaikas alergiškas pieno produktams, tyrimas parodė atvirkščiai. REzultatai, kad pieną jis vartoti gali, alergiškas karvei, arkliui, šuniui, katei. Tokių dalykų namie neturim Tiesa, dar parodė dvi erkutės, tai vakar namie atlikom generalinį namų tvarkymą, tikiuosi dabar jau pagerės.
Didžiausia problema, kad labai kasosi kojytes, nes jam labai niežti. Ir dėl to negali miegoti naktimis. Išbandėme Essex, Eucerin, A-Derma kremukus, bet jie nepadeda. Gal žinote kas nors dar kokį kuris stipriai drėkintų. ir būtų nuo niežėjimo?
Tiesa, dar problema su pienuku. Vistik vengiame jo duoti, ir po to kai pabandėm sojų mišinuką irgi pabėrė. Nupirkom Tutelli peptidi, bet numetė bonką į šoną, neskanu ką dar galima jam pasiūlyti, kad būtų kažkas panašaus į pieną, ir kad numalšintų tą įprotį, kažką vakare ir ryte iš buteliuko atsigerti?
Kiek supratau, daretes bendraji maisto ir ikvepiamu alergenu sarasa.Mums jis netiko, nes nerode nieko, o vaikas visas isbertas.Siulyciau pasidaryti tik maisto alergenu testa.Mums po gero pusmecio padarius, parode, ko reikia vengti. Tikrai manau, kad sis testas duos daugiau naudos.
Sekmes:)
Sekmes:)
Gegne, kad mes dabar tfu tfu tfu gerai atrodom. Keista, kad tie pabėrimai dabar dažniausiai ant kojyčių, o ne ant veiduko.
Man toks durnas klausimas kilo, mes esame jautrūs menkei, o mūsų žuvų taukai iš menkės. Kaži ar galima duoti, ar reiktų pakeisti? Ar apskritai kitokių būna?
Man toks durnas klausimas kilo, mes esame jautrūs menkei, o mūsų žuvų taukai iš menkės. Kaži ar galima duoti, ar reiktų pakeisti? Ar apskritai kitokių būna?
QUOTE(Veitė @ 2006 01 30, 09:49)
Limcanca, rašei, kad bandėt ir A-Derma krema, bet ar būtent EXOMEGA, ar kokį kitą?? Nes mes turėjom paprastą ten kažkokį A-Dermos ir mums netiko, o va EXOMEGA padėjo nerealiai ir išgydė odelę
Dėl pieno, tai gal pabandykit Nestle Junior pienuką nuo 1 metų, jis toks vanilinis skanus, bet aš dedu mažiau miltukų, nei ten nurodyta, nes baisiai jau saldus tas pienas gaunasi. Na, mažoji labai mėgsta prieš miegą pagurkšnot
Dėl pieno, tai gal pabandykit Nestle Junior pienuką nuo 1 metų, jis toks vanilinis skanus, bet aš dedu mažiau miltukų, nei ten nurodyta, nes baisiai jau saldus tas pienas gaunasi. Na, mažoji labai mėgsta prieš miegą pagurkšnot
Dėl A-Derma mums rekomendavo kažkokį tai su avižomis, tai šitą ir bandėme. Bet ačiū tau labai labai už patarimus. Aš vis žiūrėdavau į tą vanilinį pienuką ir galvodavau ar galima ar ne labai tau ačiū.
QUOTE(violet @ 2006 01 30, 15:45)
Dažniausiai sako, kad iki trijų metų išaugs. Mus irgi visi taip ramina, kad iki trijų metų viskas bus gerai.
O bandėte kas nors kokius homeopatinius vaistukus naudoti?
QUOTE(Limcamca @ 2006 01 31, 09:20)
O bandėte kas nors kokius homeopatinius vaistukus naudoti?
mes beveik pusę metų gėrėme homeopatinius žirniukus, kurie mums be galo padėjo, nes buvo visai prastai
QUOTE(IDA2 @ 2006 01 31, 12:28)
Aš mažei nedariau tyrimų kam ji alergiška. Bet va pradėjau girdyti Duphalac ir vėl išbėrė . Koks biesas yra tuos sirupuose kad nuo jų beria
Maniškę irgi nuo sirupų beria, tad gydomės tabletėm O didžiausią reakciją iššaukia amoksicilino grupės antibiotikai tyrėmės, tai būtent amoksicilinui reakcijos nėra, bet kažkokį velnią deda į jo sirupą (hiconsil labiausiai) - gal jums pravers, nes ne mano vienos pupai nuo jų stipri reakcija Visa kaip nuplikyta buvo, baisu ir prisimint
Su sirupiniais vitaminais ir vaistais nuo temperatūros irgi siūlyčiau atsargiai
Dėl pieno baltymų - maniškei jau 1m ir 9 mėn, tai jau porą mėn bėrimų nebėr, retai kada koks linkiukas beparausta bet pieno aš jai neduodu gert, tik į košes biškiuką pilu. Vakare peptidi geria jau ir varškę po šaukštą valgo ir jogurtus alergologė sako - duokit pieną jei nebeberia po biškiuką ragaut - bet aš dar bijau
QUOTE(itas @ 2006 01 31, 18:14)
Panašu, kad tavo vaikiukui kontaktinis dermatitas. jeigu beria tik kojytes, pabandyk paieškoti problemos ten kur ji tikrai gali būti.
Ar rūbelius skalbi antialerginiais milteliais?
Gal vaikutis turi kokias sintetines kelnytes, arba kokios kitokios vilnos ar kažkas panašaus.
Gal guli ant kokio paklotėlio, kur liečiasi kojytės, ir reakcija yra.
Gali reaguoti ne tik nuo maisto.
O dėl kremukų: labai gerai drėkina sausą odelę ir mažina niežulį Linola Fett N. Super tepalas.
Ar rūbelius skalbi antialerginiais milteliais?
Gal vaikutis turi kokias sintetines kelnytes, arba kokios kitokios vilnos ar kažkas panašaus.
Gal guli ant kokio paklotėlio, kur liečiasi kojytės, ir reakcija yra.
Gali reaguoti ne tik nuo maisto.
O dėl kremukų: labai gerai drėkina sausą odelę ir mažina niežulį Linola Fett N. Super tepalas.
Oj, kad nelabai teisingai čia parašei Kontaktinis dermatitas, nesiginčiju, gali būti, bet atopinis taip pat. Pvz. maniškei VISADA bėrė tik kojų linkius, nebėrė nei veido, nei užpakalio, nieko... Tik kojų linkius. Ir jai yra tikrai ne kontaktinis, o atopinis dermatitas. Čia labai skirtingai kiekvienam