Mums padejo sugydyti berimus pajuris + homeopatiniai vaistai + taisykle, valgyti mazai uztersta maista be konservantu. Dar negaliu pasakyti, ar mes visai sugijome, ar laikinai, bet mums zymiai geriau. Buvo situacija irgi labai nekokia, nes bere nuo visko. O dabar berimu nebera, valgome viska, isskyrus pieno produktus, kiausinius ir zuvi. ir aisku nevalgome produktu, kur yra kokiu tai E. Kazkada buvau davusi kefyro - netgi kefyras tiko, tik maziui jis buvo neskanus. Pagal savo patirti patarimas ir butu: apsilankykit pas gydytoja homeopata, jeigu yra galimybiu nuvykit prie juros bei valgykit ne konservuota specialiai vaikams paruosta maista, bet savo pagaminta is darzoviu ir vaisiu, kurios nepurkstos chemikalais. Bet cia is savo patirties, kuri nebutinai gali tikti kitiems. Standartinis gydymas - valgyti tik tai nuo ko neberia, ieskoti produktu, nuo kuriu beria ir pan. mums netiko, nes bere kaip sakiau nuo visko.
QUOTE(skruzdeda @ 2005 08 30, 15:56)
Mes lankemes pas Popova. Anton Popov yra toks. Jis rodosi is Ukrainos, bet kartas nuo karto atvaziuoja i Vilniu. Tikriausiai jau senokai Lietuvoje kazka veikia, nes gerai kalba lietuviskai. Is pradziu buvau nusiteikusi skeptiskai, bet mums jo vaistukai padeda. Vat net ir varske siomis dienomis bandome - jau i diena net tris saukstelius suvalgome. Ir viskas gerai Negaliu atsidziaugti. Bet is pazistamos girdejau apie ji ir neigiamu atsiliepimu
Jis yra parases knyga "Homeopatija ne visiems". Kai perskaiciau daug kas aiskiau pasidare apie pacius homeopatijos gydymo metodus ir esme.
Vaistai kainavo 20 lt, o konsultacijos tai viesai nenoriu rasyti. Maziau negu tyrimai. Bet kai padeda, tai atsiperka su kaupu.
Jis yra parases knyga "Homeopatija ne visiems". Kai perskaiciau daug kas aiskiau pasidare apie pacius homeopatijos gydymo metodus ir esme.
Vaistai kainavo 20 lt, o konsultacijos tai viesai nenoriu rasyti. Maziau negu tyrimai. Bet kai padeda, tai atsiperka su kaupu.
Skaičiau jo internetinį puslapį. Maniau, kad jis žvaigždė, galvojau, kad pas jį pusę metų eilė... O kas kiek laiko jūs pas jį lankotės? Ar vaistus reikia ilgai vartoti ar kokiais nors ciklais? Vaistai tik pas jį ar po to, pvz. homeopatinėse vaistinėse galima rasti?
QUOTE(Ladute @ 2005 08 30, 16:12)
Skaičiau jo internetinį puslapį. Maniau, kad jis žvaigždė, galvojau, kad pas jį pusę metų eilė... O kas kiek laiko jūs pas jį lankotės? Ar vaistus reikia ilgai vartoti ar kokiais nors ciklais? Vaistai tik pas jį ar po to, pvz. homeopatinėse vaistinėse galima rasti?
As tai zinok nemanau, kad pas ji puses metu eile. Tik tiek, kad jis nezinau, kiek labai nori uzsiimti konsultacijomis. matyt is tinklapio, kad labiau uzsiima gydytoju mokymais. Susitareme mes su juo del konsultacijos tai per pazistamus. Draugas mazdaug pries savaite jam paskambino, tai pasake, kad uz savaites bus Lietuvoj ir po savaites apsilankem. Bet maciau tinklapyje jo telefonas yra. Galima gal susitarti ir ne per pazistamus...?? Mes pas ji apsilankeme viena karta birzeli. Sake vel ateiti spali, o jeigu bus negerai, tai parasyti emaila arba skambinti. Tai vat ir geriam jau nuo birzelio menesio. Taip, vaistus ir pirkome homeopatineje vaistineje, bet kartais jis turi ir pas save, tai galima tiesiai is jo nusipirkti. Geriam dvieju tipu zirniukus, bet net neverta mineti, ka geriam, nes pagal homeopatijos principus, kas tinka vienam, netinka kitam, nors liga gali buti ir ta pati.
QUOTE(lucky @ 2005 09 08, 21:52)
Del pieno produktu alergijos, mums alergologe liepe susilaikyti ir nuo kiausiniu valgymo iki rudens. Kaip ir priartejo tas metas,kai galima butu pradeti juos ragauti. Norejau mamyciu paklausti kaip man pradeti ji duoti: ar imaisyti pradzioj i koses,ar duoti mazuti gabaliuka gryno trynio? , nes,kaip suprantu, reikia pradeti duoti tryni ir , jei nealergizuoja, tik tada galima ir baltyma?
Na mano sūnus visą laiką buvo ir yra alergiškas tik kiaušinio baltymui, o tryniui - ne. Manau, kad tryniui alergija retesnė, tai ir pabandyk jo ir duoti. Kaip matai, dar nereiškia jei tryniui nėra alergijos, tai nebus ir baltymui.
QUOTE(Dyna @ 2005 09 15, 14:38)
Na mano sūnus visą laiką buvo ir yra alergiškas tik kiaušinio baltymui, o tryniui - ne. Manau, kad tryniui alergija retesnė, tai ir pabandyk jo ir duoti. Kaip matai, dar nereiškia jei tryniui nėra alergijos, tai nebus ir baltymui.
Mano maziui alergija kiausinio baltymui 2 balai, tryniui - 0...
Sveikos,
Mums alergologe pripazino lengva atopinio dermatito forma.Si ketviradieni eisime daryti tyrimus kams mes alergiski.Darys kazkaip rankytese.Noriu jusu paklausti ar tokie tyrimai tikslus ar geriau imti is vienos kraujuka. Patarkite prasom nes as toje alergijoje visai zalia.
Mums alergologe pripazino lengva atopinio dermatito forma.Si ketviradieni eisime daryti tyrimus kams mes alergiski.Darys kazkaip rankytese.Noriu jusu paklausti ar tokie tyrimai tikslus ar geriau imti is vienos kraujuka. Patarkite prasom nes as toje alergijoje visai zalia.
Gali imti iš venos kraują ir nustatyti kam yra alergija. Mano manymu tai yra kur ka geriau ir tiksliau, nei daryti meginius ant rankos.
Mano mergytė ir gi alergiška. Jau nuo 2 savaičių buvo išberta taip, kad net alergologė nusigando pamačiusi. Sulaukus 7 mėn. nuėjau į polikliniką pasiryžusi daryti tą tyrimą kur ant rankytės daro. Sužinojau kad turi įdurti 16 (tiek mėginių yra) kartų po odele į abi rankytes. Reikia laikyti vaikutį taip, kad jis nejudėtų, ir po to dar 15-20 min sėdėti nejudinant rankyčių kad tie lašiukai "nesusilietų" ir neiškraipytų vaizdo .
Abejoju ar galima išlaikyti tokio amžiau vaiką ~30 min neleidžiant judinti rankyčių . Gal jau geriau vieną kartą įduriant paimti kraujo iš venos. Ir mažiau skausmo, ir tyrimai kur kas tikslesni
Mano mergytė ir gi alergiška. Jau nuo 2 savaičių buvo išberta taip, kad net alergologė nusigando pamačiusi. Sulaukus 7 mėn. nuėjau į polikliniką pasiryžusi daryti tą tyrimą kur ant rankytės daro. Sužinojau kad turi įdurti 16 (tiek mėginių yra) kartų po odele į abi rankytes. Reikia laikyti vaikutį taip, kad jis nejudėtų, ir po to dar 15-20 min sėdėti nejudinant rankyčių kad tie lašiukai "nesusilietų" ir neiškraipytų vaizdo .
Abejoju ar galima išlaikyti tokio amžiau vaiką ~30 min neleidžiant judinti rankyčių . Gal jau geriau vieną kartą įduriant paimti kraujo iš venos. Ir mažiau skausmo, ir tyrimai kur kas tikslesni
Laikyti reikia 15 min, mes darėm taip as laikiau o tėtis putė į rankytes, nes jei vaikas alergiškas kazkuriam meginiu ne tik odelė toje vietoje parausta bet ir labai niežti tą vietą kad net baisu, patikėkit, pati išbandžiau tą procedūrą, todėl ir rašau taip.
Ant rankytės nebūtina daryt 16 meginių gali daryt tik tuos produktus kuriuos davei vaikui ar ruosiesi duoti.
Nors aš irgi labaiu už kraujo tyrimą. Keista tuo metu manaiu jis blefuoja deja su laiku supratau, kad rodė labai ir net labai teisingai.
Ant rankytės nebūtina daryt 16 meginių gali daryt tik tuos produktus kuriuos davei vaikui ar ruosiesi duoti.
Nors aš irgi labaiu už kraujo tyrimą. Keista tuo metu manaiu jis blefuoja deja su laiku supratau, kad rodė labai ir net labai teisingai.
Aš už mėginukus ant rankyčių, nors ir gaila vaiko, bet manau tiksliau parodo, nes iš kraujo ką tyrė, tai mėginukai parodė visai kitus rezultatus, o ir duodant tą maistą jokios alerginės reakcijos nepastebėjau
Sveikos. Darėmės ir mes kai kuriuos alerginius tyrimus. Tik gulėjom ligoninėje, nes ne viską padaro šiaip. Tuos brėžinukus maniškiui darė ne ant rankytės, o ant nugarytės. Nors jis šiaip rėksnys ir neramuolis, bet pavyko išlaikyt, sudomint žaisliukais ir sulaukt tų 15 min. Ant rankų nežinau, ar būtų pavykę. Dar mes darėmės odos lopo mėginius (todėl ir gulėjom stacionare). Bet kadangi pas jį lengvos/vidutinės formos alergija, be to žemas įsialerginimo laipsnis(kažką ten iš imunoglobulinų tyrimo nustatė), tai mums nedarė alergenų iš kraujo. Aišku, mokamai padarytų, bet pakankamai turbūt informacijos iš tų pirmųjų tyrimų. Užtai rado tai, ko nesitikėjom - auksinį stafilokoką žarnyne, žarnyno uždegimą, didelį kraujo nusėdimą (turbūt su žarnynu susijusį) ir liepė sureguliuoti maitinimą MP (jis valgė pagal pageidavimą, dabar tik prieš miegus ir naktį palikau) ir būtinai valgyti košes (o čia jau niekaip, nors ant galvos stovėk).
Siandien buvome pas alergologe.Ivede mums 6 produktus-kiausiniai, kukuruzai, kvieciai,obuolis, bulve, pienas.Tai ir jokio paraudimo.Bet vistiek uzdraude vartoti iki metu kiausinius, zuvi, grikius, itt. Ir jokiu 16 durimu.Bandysime dabar keisti misineli i Nan Ha.Vartojome Peptidi Tutteli Gefilus. Ir stebesime odele