labutis,na siandien pasirodem alergologei ir pagaliau pamazu sveikstam, odele svieseja - nauju demiu neatsiranda. Baisu koks buvo, sake apie toki buvo galima disertacija rasyti:) Kad tik neprisikalbeciau......
Zyrtec lasiukus vartojom,nes jie veiksmingesni nei tabletes,be to ir vaikas lengviau juos geria nei tabletes, nors jas ir sutryni:) O Zirtec sirupo negalima gerti kudikiams, kurie serga alergija, nes gali buti paumejimas. Basalio tepalo nerasite jokiose kitose vaistinese tik Kauno kliniku vaistineje, del to vaistininkes kitos gali buti ir nustebusios:) Jis ir drekina ir svelnina odele, ir pigus - 4 lt. su centais. Tai ne Cutibaza, poveikis tas pats, o kaina......
Atopinio dermatito pozymiai: tai jau,kaip ir minejau anksciau - sausa odele, paskui ji parausta ir paraudimas vis stipreja, odele tampa vis siurkstesne, pas maniski buvo pasidarius,kaip svitrinis popierius....po to slapiuoja, vaikas l. kasosi, blogai miega, neramus, irzlus, verksmingas, gali prarasti apetita, nors mano tai tuo nesiskunde:). O nuo ko tai prasidejo, taip ir liko neaisku, tik zinoma,kad nuo maisto, bent mano maziui. Kai klausinejo gydytoja nestumo eigos: tai as normaliai ir saikingai visko valgiau, tiek, kad i gala l. geriau piena. Nepatikesit, bet 4 pokai i diena:) Tad sake, kad nuo to gal, bet, kai pagimdziau tai, kaip ir anksciau vel i piena ziureti negalejau. Ir negeriau jo visai, be to nemaitinau nuo 4 menesio, o jam alergija prasidejo nuo 2 menesiu ir su paumejimais tesesi iki dabar, t.y. 7 men. pabaigos.
p.s. mums svoris nuo Neocate nedideja:)
QUOTE(dadu @ 2005 06 28, 13:09)
Klausykit mergickos, o kur jus pirkot ta krema "Basalis" ar Bazalis. I mane vaistininke kreivai paziurejo ir pasake, kad tokio nera
Aš pirkau Basalį 100 g , yra dar 200 g. Šilainių poliklinikos vaistinėje, o kitos vaistinės jei neturi, reikia paprašyti, kad užsakytu , ir atveš, nebent nėra tiekimo.
Sveikutes. Mes vat ka tik is pajurio. Nu zinokite efektas stebuklingas
Musu baisios demes ant pilvuko ir nugarytes nustojo buti raudonos jau po pirmo pasivaiksciojimo pajuriu. O antroje dienoje viskas graziausiai pradejo gyti. Jokiu vaistu (Zyrtec) negereme, o valgeme visas kruopas, bulves, morkas ir kopustus is turgelio. Nors esame visiems siems produktams alergiski. Po kiekvieno valgymo atsirasdavo spuoguciai ant smakriuko, bet po pusvalandzio dingdavo. Antra diena demes jau pradejo gyti ir po penkiu dienu odele buvo visai svari.
Taigi vaziuokit prie juros.
Aisku dabar ir vel pradeda berti labiau ( , bet sakau gal reikes kiek galima dazniau nuvaziuoti prie juros. Gal net kol nereikia i darba sakau galima butu issinuomoti koki nors buta rudeni Palangoje. Per ta laika gal kiek sustipretu vaikucio imunitetas ir vis geriau butu. Bandeme ir maudyti juros vandenyje. Kazin kokio efekto nebuvo.
Musu baisios demes ant pilvuko ir nugarytes nustojo buti raudonos jau po pirmo pasivaiksciojimo pajuriu. O antroje dienoje viskas graziausiai pradejo gyti. Jokiu vaistu (Zyrtec) negereme, o valgeme visas kruopas, bulves, morkas ir kopustus is turgelio. Nors esame visiems siems produktams alergiski. Po kiekvieno valgymo atsirasdavo spuoguciai ant smakriuko, bet po pusvalandzio dingdavo. Antra diena demes jau pradejo gyti ir po penkiu dienu odele buvo visai svari.
Taigi vaziuokit prie juros.
Aisku dabar ir vel pradeda berti labiau ( , bet sakau gal reikes kiek galima dazniau nuvaziuoti prie juros. Gal net kol nereikia i darba sakau galima butu issinuomoti koki nors buta rudeni Palangoje. Per ta laika gal kiek sustipretu vaikucio imunitetas ir vis geriau butu. Bandeme ir maudyti juros vandenyje. Kazin kokio efekto nebuvo.
Juozas Stirbys
Vilnius,
(8 5) 2720556, (8 5) 2153213
Pediatrija
Suzinojau tiksliau. Susisiekit su tuo gydytoju, jis tikrai 100proc. jus isgydys.
tas debesylas tikrai neskanus, bet veiksmingas. Tik viena karta dienoj ji reikia gerti. O jus pasiskambinote tam daktarui? Susisiekite, nuvaziuokite pas ji ir jis jums viska tinkamai isaiskins. Gal duos patarima, kaip tokiam mazam sugirdyti ta debesyla.
Vilnius,
(8 5) 2720556, (8 5) 2153213
Pediatrija
Suzinojau tiksliau. Susisiekit su tuo gydytoju, jis tikrai 100proc. jus isgydys.
QUOTE(skruzdeda @ 2005 07 05, 23:54)
Gal galite patarti, ka daryti, kad mano biciulis visai negeria jokiu kitu skysciu tik MP? Kazkada gere sultis, bet kai nuo ju isbere, tai nebeduodu. Isviriau as jam to debesylo, o jis kartus. Jeigu net vandens negeria, tai kur jau ten debesylas Tai kad susirauks..! Kad spjaus ir nuropos nirsdamas. Nu is bedos gal sumaitinciau 10 ml. su svirkstu jeigu tiek uztenka. Tai gal tada labai koncentruota arbata padaryti, kad efektas butu nuo 10 ml? Arba gal palaukti kol bus didesnis ir prades gerti daugiau visko.
tas debesylas tikrai neskanus, bet veiksmingas. Tik viena karta dienoj ji reikia gerti. O jus pasiskambinote tam daktarui? Susisiekite, nuvaziuokite pas ji ir jis jums viska tinkamai isaiskins. Gal duos patarima, kaip tokiam mazam sugirdyti ta debesyla.
QUOTE(IDA2 @ 2005 07 06, 08:11)
Merginos, padėkit. Nusidraskė mano dukrytė žanduką iki kraujo Kokiu tepalu būtų galima patepti? (Bepanthen, Essex, SebaMed ir t.t.... ar kitokiais)
Kai mano mažius nusidrąsko, tepu Bepanthen tepalu (tuo pačiu, kur ir sau krūtims naudojau). Mums jis padeda.
QUOTE(IDA2 @ 2005 07 06, 09:11)
Merginos, padėkit. Nusidraskė mano dukrytė žanduką iki kraujo Kokiu tepalu būtų galima patepti? (Bepanthen, Essex, SebaMed ir t.t.... ar kitokiais)
Mums dar phiu phiu phiu taip nebuvo, bet is vienos pazistamos girdejau, kad kai jos sunui nepadejo niekas, tai padejo saltalankiu aliejus. tik reikia dazniau pateplioti. jis nekenksmingas net jeigu pateks i burnyte nuo ranku. zmones ji geria skrandzio opoms gydyti.
QUOTE(Spragtukas @ 2005 07 06, 23:23)
Kaip idomu su tais saltalankiais alergiskiems vaikams... nu gal ir padeda jis, nesiginciju. tik va, pvz. mano pacios oda sausoka, tai kai uztepiau krema su saltalankiu - oi oi dar labiau nusausejo ir net isbere... dar buvo "variantas" su muilu, kurio sudetyje buvo saltalankio, tai irgi man netiko tai vengiu as jo. nu aisku, Tu, Skruzdeda, kalbi apie alieju, tai aisku, kad ir poveikis turetu but kitoks...
Cia gal kaip kam. Bet aisku reikia bandyti ne krema, o gryna saltalankiu alieju. Tas geras atsiliepimas kaip tik ir buvo mamytes, kurios vaikutis begalo alergiskas viskam. Sako net hormoniniai nebepadedavo. Bet tikriausiai yra tikimybe, kad gali alergizuoti ir saltalankis, kaip ir visa aplinka. Matyt, kad kas tinka vieniems, netinka kitiems, todel reikia atkakliai ieskoti "savo" vaistu.
Ačiū merginos, bandysiu šaltalankių aliejum tepti
Pradėjau primaitinti savo dukrytę avižinių dribsnių koše (verdu pati, paprastus avižinius dribsnius be jokių priedų, tik vandenyje, po to pagardinu bananu). Kiek girdėjau kad labai didelė retenybe, kad alergizuotų avižiniai dribsniai. O mano dukrytei niekaip nepraeina bėrimas. Vis galvojau kad nuo baronkos kurią daviau pačiulpti. Bet jau antra savaitė nepraeina
Pradėjau primaitinti savo dukrytę avižinių dribsnių koše (verdu pati, paprastus avižinius dribsnius be jokių priedų, tik vandenyje, po to pagardinu bananu). Kiek girdėjau kad labai didelė retenybe, kad alergizuotų avižiniai dribsniai. O mano dukrytei niekaip nepraeina bėrimas. Vis galvojau kad nuo baronkos kurią daviau pačiulpti. Bet jau antra savaitė nepraeina
QUOTE(IDA2 @ 2005 07 07, 10:58)
Bandyk žaisti su ja ir valgydinti. Maniškis spjauna ir nevalgo visko, kas jam duodama. Tai vienas laiko jį ant kelių ir su juo žaidžia, o kitas maitina košę. Tas žaidimas ne šiaip sau, iš pradžių pasiruošiam krūvą daiktų, kokius 10. Kai vienas daiktas nusibosta, tai i6 karto duodam kitą. Maitinimas irgi ne šiaip sau. Jis čiulpia soskę, paskui aš greitai tą soskę ištraukiu ir įdedu į burnytę šaukštą su koše ir staigiai vėl įkišu soskę. Ir prie viso to, visada būna įjungtas televizorius su multfilmais arba kokiom reklamom. Tai vat tokiu būdu eina sumatinti praktiškai viską, ką reikia. Bet kiek taip gali tęstis, tai nežinau
Sveikos mamytes. Mes sia savaite buvom pas refleksoterapeute homeopate. Ji su savo "aparaciuku" is rankos tasku ivertino musu vaiki, paskui testavom maisto produktus kuriuos jis valgo: tinka ar netinka. Mums su vyru visa tai atrode kaip burtai is kavos tirsciu , bet jau kelios dienos nebevalgom tu bloguju produktu ir musu maziaus zandai vis grazesni ir grazesni... Aisku visi tie tyrimai mokami ( legaliai, poliklinikoje i kasa), bet palyginus visai padorios kainos. Pagersim gydytojos paskirtu visokiu geruju bakteriju, mineralu, kazkokiu homeopatiniu zirniuku ir eisim po menesio dar, testuosim kitus maisto produktus. nenoriu smarkiai dziaugtis, bet mums po truputi gereja
Beje, mes pasisakom uz Linolla fett N krema , ir dar uz elideli Sekmes visoms ir kantrybes
Beje, mes pasisakom uz Linolla fett N krema , ir dar uz elideli Sekmes visoms ir kantrybes
Pasisakysiu kaip baigiu užgydyti dukrytės nukasytą žanduka (jau buvo pasidariusi šlapiuojanti žaizda ) . Iš pradžių patepiau 1% fuksinu , o po to Bepanthenu. Atrodo gyja . Tfu tfu tfu kad neprisišnekėti
Refleksoterapeutė homeopatė dirba -Antakalnio vaikų poliklinikoje, Vilniuje. Pirminis apsilankymas, visų organizmo funkcijų įvertinimas 40 lt., maisto produktų testavimas 28 lt. Gal ir kitose vaikų poliklinikose tokių yra
O nuo kada testuoja nežinau, mums dabar 10 menuo
O nuo kada testuoja nežinau, mums dabar 10 menuo