QUOTE(lorali @ 2005 06 07, 17:26)
sveikute, jau ne pirma karta kalbejom apie tai kad vaikams iki metu gydytojai kaip ir neturi teises daryti, nes alergijos negalima tokiems maziems nustatyti, o kur tu darei, nes mano maziukei metukai as ruosiuosiu daryti, bet nezinau ar verta, dar abejoju, ne s sunui dariau kai buvo metai ir va kaip tau nerode jokiu alergiju, absurdas tik pinigus ima.
Sveikute, lorali,
As tyrimus dariau savo poliklinikoj "northway medicinos centre" Vilniuj. Nusinesem tuos tyrimus i alergologini, tai zinok is musu neissijuoke. Sako, kam yra stipri alergija, tai tyrimai rodo is karto. Tai ta alergologe sako, kad greiciausiai alergiskas ne patiems gryniems maisto produktams bet chemikalams, kuriuos as suvalgau su maistu ir kuriuos suvalgo maziulis. Nu kaip zinia dabar nusipirkti produkta be kokio nors E.... sunku. Reikes labiau pasistengti gamintis paciai, bet vistiek gyvenam ne kaime. Nu vat jau savaite kai nustojau duoti visokius HIPP ir milupos kruopu dripsnius. Verdu bulves su morkomis is savo darzo pati. Tai tos bulves su morkomis visai neblogai tfu tfu tfu... nenoriu dar kol kas prisisneketi... O kruopas numirkau smarkiai, bet kartais tai vos vos musu demeles parausta po valgio... Ziuresim toliau. O buvau jau visiskoje neviltyje, nes maziulis atsibusdavo su ryskiai raudonom demem po kaklu, kurios kasdien pletesi vos ne po 1 cm. Dabar demeles jau nebe ryskiai raudonos. Tokios labiau rudos, gal siek tiek rausvos. Smagiau pasidare. Tai as manau, kad su tais chemikalais dalis tiesos buvo. Bet as kol kas negaliu pasakyti, kad tikrai sunus nealergiskas jokiems maisto produktams kaip rodo tyrimas. Jeigu sita versija pasitvirtins, tai manau, kad tyrimus daryti vertejo.
Mane jau eme erzinti siulymai reguliuoti savo dieta. Jau buvau nusireguliavus iki dingo pienukas. O dabar zinau, kad ir man reikia stengtis kuo maziau valgyti sintetikos, o ne atsisakineti vieno ar kito produkto.
Vienaip ar kitaip kraujuka paeme vaikui nors ir nelabai lengvai, bet sakyciau puse bedos. Kai is trecio karto surado vena, tai net nebeverke.