Nu aš irgi sutrinu tą tabletką, bet maniškė, jei supilu į gerklę, negana to, kad išspjauna viską, bet ir DAŽNIAUSIAI po to apsivemia... Nepadeda jokie įdėjimai į košes, arbatas ir t.t.
Neturia ką ir patart, čia man reikėtų pačiai patarimo kaip vaiką atpratint nuo vaistų, valgytų tiek kiek duodu, ar jie kartūs ar ne, jam nesvarbu, baisu kad kurią dieną ko neužrytų man nematant Aplamai pastebejau kad jis valgo viską Tik va vakar daviau šaukštelį kefyro, tai tik išsiviepė ir nubėgo į lovatiesę liežuvio nusivalyt
nežinau dar ar nieko nesidaro, tiesiog bandom ir žiūrim, o dar tiksliau aš ekperimentuoju
Eksperimentas trumpas. Šiaip kelis kartus jis jau yra paslapčiom suvalgęs truputį šakločio, į kurį kaip žinia įeina sviestas. Taip pat bandelių ir sausainių į kurių sudėtį įėjo pieno produktai_sviestas grietinė ar pats pienas. Reakcijos nebuvo jokios. Todel praėjusia savaitę vaikui daviau po trupį 2 sūrio lazdeles plėšomas- truputį pasausėjoi kojyčių linkiai. Šia savaitę du kartus daviau po šaukštelį kefyro ir vakar dar daviau ant šaukštelio galo lyžtelt liesos grietinės. Ūmios reakcijos kokia būdavo anksčiau nuo tokio lyžtelėjimo nebebuvo Bet pikiai suvokiu, kda tai dar nereiškia išaugimo. Trumpam laikui mano eksperimentai baigiasi nes nuo šiandien vaikui turėsiu duoti zyrtec ar Claritine iki pirmadienio skiepo ir po jo dar tris dienas. O tada vėl imsimės homeopato patarto vaiko organizmo valymo ir imuniteto stiprinimo, nes rudenį keliausim į darželį
nežinau dar ar nieko nesidaro, tiesiog bandom ir žiūrim, o dar tiksliau aš ekperimentuoju
Eksperimentas trumpas. Šiaip kelis kartus jis jau yra paslapčiom suvalgęs truputį šakločio, į kurį kaip žinia įeina sviestas. Taip pat bandelių ir sausainių į kurių sudėtį įėjo pieno produktai_sviestas grietinė ar pats pienas. Reakcijos nebuvo jokios. Todel praėjusia savaitę vaikui daviau po trupį 2 sūrio lazdeles plėšomas- truputį pasausėjoi kojyčių linkiai. Šia savaitę du kartus daviau po šaukštelį kefyro ir vakar dar daviau ant šaukštelio galo lyžtelt liesos grietinės. Ūmios reakcijos kokia būdavo anksčiau nuo tokio lyžtelėjimo nebebuvo Bet pikiai suvokiu, kda tai dar nereiškia išaugimo. Trumpam laikui mano eksperimentai baigiasi nes nuo šiandien vaikui turėsiu duoti zyrtec ar Claritine iki pirmadienio skiepo ir po jo dar tris dienas. O tada vėl imsimės homeopato patarto vaiko organizmo valymo ir imuniteto stiprinimo, nes rudenį keliausim į darželį
O aš užvakar suvalgiau ledų porciją (pagalvojusi kad jei jau valgau jogurtą, geriu kefyrą, tai ir ledai - nieko blogo ), tai šiandien dukrytės žandukai išberti
Valgiau paprastus, vanilinius, tai galvojau kad nieko blogo juose nera...
Sekmadieni ragavau karameliniu ledu - tai neisbere. Gal tas plombyras buvo per riebus?
Sekmadieni ragavau karameliniu ledu - tai neisbere. Gal tas plombyras buvo per riebus?
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 06 09, 07:38)
Katuka, aš jau daug kartų rašiau kad organizmą valome su Detox kit lašiukais. Valymas maždaug nuo 2 iki 3 mėn trunka. Tada 2-3 mėn geriam Engystol tabletytes.
Nu atsiprašau, praskaičiau, matyt...
O tie lašiukai pardavinėjami homeopatijos vaistinėje be recepto? Gal gali parašyti tiksliai kaip dozuoti, kaip valyti, kas ten per daiktas tie lašiukai... (gali į a.ž.)
O dėl ledų, kažkada irgi pačius paprasčiausius valgiau, buvo sualergizavę, bet tada panelė negalėjo visai jokių pieno produktų valgyti... Dabar rūgščius valgom, bet ledų tai bijau duoti... ir pati valgyt. Ida2, o gal sualergizavo kiekis? Jei ragavai karamelinių ir nieko, o suvalgei visą porciją ir sualergizavo, tai gal tiesiog per daug buvo?
Katuka, neatsiprašinėk, nepykstu. Tik bijau jau įkyrėt su tais savo lašiukais, maniau kad visos žino.
Pirkt yra ne tik homeopatinėje vaistinėje. Detox kit- trys skirtingu lašiukų buteliukai. Iš kiekvieno jų reikia įlašinti po 5 lašus i 0,5 l negazuoto mineralinio vandens (bet tinka ir gaiva ar arbata) Ir ta kiek vandens išgerti per visą dieną. JOkiu būdu negalima tų lašiukų supilt į mažesnį kieki vandens ir sugirdyti per vieną kartą Bus didelė reakcija. Jei vaikas per diena išgeria daugiau skysčių juk vasara dabar tai galima po 5 lasus i didesnį kiekį įlašint. Dar geriau būtų. Aš darau taip, ryte į ąsotį padarau gaivos (arba į 1 l mineralinio butelį) įlašinu tuos lašiukus (viso 15 lašiukų) ir visą dieną duodu vaikui gerti.
Pradžioje vartojimo gali atsirasti arba paūmėti esamas bėrimas, bet taip ir turi būti, nes valysis vaiko limfinė sistema, gali pakisti šlapimo spalva ar kvapas, taip irgi turi būti. Organizmas taip išsivalo nuo toksinų.
Maždaug po 3 savaičių, galite padidinti lašiukų dozę pav iki 8 iš vieno buteliuko.
Pirkt yra ne tik homeopatinėje vaistinėje. Detox kit- trys skirtingu lašiukų buteliukai. Iš kiekvieno jų reikia įlašinti po 5 lašus i 0,5 l negazuoto mineralinio vandens (bet tinka ir gaiva ar arbata) Ir ta kiek vandens išgerti per visą dieną. JOkiu būdu negalima tų lašiukų supilt į mažesnį kieki vandens ir sugirdyti per vieną kartą Bus didelė reakcija. Jei vaikas per diena išgeria daugiau skysčių juk vasara dabar tai galima po 5 lasus i didesnį kiekį įlašint. Dar geriau būtų. Aš darau taip, ryte į ąsotį padarau gaivos (arba į 1 l mineralinio butelį) įlašinu tuos lašiukus (viso 15 lašiukų) ir visą dieną duodu vaikui gerti.
Pradžioje vartojimo gali atsirasti arba paūmėti esamas bėrimas, bet taip ir turi būti, nes valysis vaiko limfinė sistema, gali pakisti šlapimo spalva ar kvapas, taip irgi turi būti. Organizmas taip išsivalo nuo toksinų.
Maždaug po 3 savaičių, galite padidinti lašiukų dozę pav iki 8 iš vieno buteliuko.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 09, 18:58)
Dar nelabai supratau, kodel kalbate apie alergisku vaiku mityba ir vis minite Zyrtec ir kt. Juk visi sie vaistai skirti tik isorinems alergijoms - vidiniams alergenams, lauko ar abieju. Maisto alergijoms vaistu israsta NERA. Vienintelis budas palengvinti vaikiuko dalia yra neduoti to, kam jis alergiskas.
O kaip patartum nustatyti 4,5 men vaikui kam jis alergiškas, valgo tik mamos pieną? Juk tokiam nė tyrimų nedaro
O Zyrtec šiuo atveju skirtas numalšinti kilusią reakciją , kad praeitų bėrimas, nustotų niežėti
Būtent netaip paprasta nustatyti kokiam produktui vaikas alergiškas, sakau iš patirties, kai alergizuoja ne tik pagrindiniai alergenai, o net bulvės ar avižos, obuolys kukuruzai ryžiai. O vaistai ne alergijos gydymui (nes ji nepagydoma) o nemalonių reiškinių slopinimui, kaip niežulys ar skausmas.
Del manes jus savo vaikams ir aspirino duokit nuo galvos skausmo, bet zyrtec as pati tikrai neduociau nuo maisto isberimo Zyrtec paciame saite nieko neraso apie niezuliu slopinima. Jis yra visai kitos grupes vaistas, skirtas atlaisvinti kvepavimo takams bei padeti akytems jei asaroja nuo isoriniu alergenu. Paprastas niezejimas yra palyginus niekis su zyrtec galimais sukeliamais pasaliniais pozymiais. Mazas vaikas juk nepasakys, kad nuo jo jauciasi varganas ar skauda galva... As manau, kad jus dar pabloginat situacija su netinkamais vaistais.
Aš esu visu 100% už tai, kad neduoti vaikams JOKIŲ vaistų. Ar tai būtų "nekalti" homeopatiniai, ar "blogi" antibiotikai. Ir pati negeriu jokių vaistų ir kenčiu skausmą iki tiek kiek galiu. Bat ką padaryti kai vos 3 savaičių kūdikį išbėrė taip, kad net gydytoja "nusigando"??? Kuo numalšinti tokią reakciją ir kaip nustatyti kas sualergizavo. Niekada gyvenime nebuvau susidūrusi su tokiu reiškiniu kaip alergija.