Del testo iki metu tai aisku... Gaila per velai suzinojau.
Tai negi gydytojai negali normaliai pasakyti... Paskambinau i alergologini, tai sako aisku, kad darome 6 menesiu. Sako ir naujagimiams darome.
Visi tik pinigu nori ir tiek.
As tai vis nenusiraminu del to Castor oil, kur rasiau vienoje zinuteje. As nezinau, kas tai yra ir kaip versti (o gal kas nors žinote?), bet gal siame forume yra, kas gyvena uzsienyje? Raso, kad tas castor oil pasizymi ne tik antialerginemis bet ir alergijos gydymo savybemis. Dazniausiai naudojamas tepti ant odos. Galite paskaityti cia: http://www.areclinic...s.asp?TestID=10
Ten raso, kad tas castor oil yra labai efektyvus alergiju gydymui.
Dabar bandau suzinoti, ar galima naudoti kudikiu odai. Manau, kad is smalsumo butinai pabandysiu jeigu galima. Tai galetu buti efektyviau uz visokius kremus, kurie nepadeda (mums asmeniskai nepadeda jokie essexai, nors tu exomega nebandem)
QUOTE(skruzdeda @ 2005 06 02, 22:45)
cia Vilniuje? o kur tas sirdies ir chirurgijos centras? butu idomu.
Cia ta laisves prospekte.
QUOTE(skruzdeda @ 2005 06 02, 22:52)
Vis bandau isiulyti vandens bet nesiseka. Tada neiskentusi idedu i vandeni truputuka sulciu ir viska isgeria. Bet nuo sulciu gali alergizuoti, tai vis tikiuosi kad ipras prie paprasto vandens. Bandziau ir pankolio arbateles isvirti, bet spjauna ir viskas, nebekalbant apie ramuneliu. Bet sako vaistazoliu arbatos is viso nerekomenduoja siulyti.
Taip, tokio amziaus vaikui vaistazoles, manyciau, nelabai. bent jau alergiskeims nerekomenduoja...
Maniskiui labiausiai "sueina" vanduo, kai nori atsigerti. o sultys ziurint kokios, na, nemanau, kad nuo visu beria...
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 06 02, 07:32)
Ig E rezultatų tikrai nepamenu. O saulės spinduliai gydo odą ( aišku saikingai būnant saulėj) todėl bėrimai ir gali lauke pranykti.
O aš vakar Mantvydui daviau truputį daugiau nei pusę sūrio lazdelės plėšomos, tai stebėsim kaip reaguos. Nu duok dieve kad baigtųsi ta alergija pieno produktam, juk jam jau 2 su puse metukų
O aš vakar Mantvydui daviau truputį daugiau nei pusę sūrio lazdelės plėšomos, tai stebėsim kaip reaguos. Nu duok dieve kad baigtųsi ta alergija pieno produktam, juk jam jau 2 su puse metukų
Kaip as noreciau, kad mano vaikas peino produktus valgytu. jam jau greit ketveri bus, o mes ju dar nevalgom... zodziu, nepaguodziau, ane? bet is tiesu kiekvienas skirtingai reaguoja. vistik negaliu netiketi tuo, kad tie vaiaki, kurie ilgiau buv mamos pienu maitinami, is alergijos isauga greiciau. turiu akivaizdziu pavyzdziu
QUOTE(Spragtukas @ 2005 06 03, 21:29)
Kaip as noreciau, kad mano vaikas peino produktus valgytu. jam jau greit ketveri bus, o mes ju dar nevalgom... zodziu, nepaguodziau, ane? bet is tiesu kiekvienas skirtingai reaguoja. vistik negaliu netiketi tuo, kad tie vaiaki, kurie ilgiau buv mamos pienu maitinami, is alergijos isauga greiciau. turiu akivaizdziu pavyzdziu
labas spragtuk, senai cia nebuvau, vis tas mano vyras kompa okupaves.
pas mus ta pati situacija su pieno, bet nemanau, kad tai jau labai priklauso nuo to, kad vaikas buvo maitinamas mamos pienu, aisku mes vis ieskome pateisinimu, bet juk ne mes kaltos,nes
siaip atopinis dermatitas tai juk paveldejimas is seneliu, daugiausia ir jis eina kartu su alergija, taip kad saves kaltinti nereikia.
na mano sunui yra atopinis dermatitas , o dukrai ne, nei vieno nei kito pati nemaitinau, taigi?
QUOTE(skruzdeda @ 2005 06 02, 23:43)
Aš tai vis nenusiraminu del to Castor oil, kur rasiau vienoje zinuteje. As nezinau, kas tai yra ir kaip versti (o gal kas nors žinote?),
sveikute, tu zinai kaip jis issivercia, o gi cia patrasciausias RICINOS ALIEJUS, manau zinai kam jis naudojamas, siaip as turiu CINKO TEPALA SU RICINOS ALIEJUMI, kuris naudojamas uzpakaliukui patepti kudikiams nuo issutimu, na spresk pati, greiciausiai jis galetu slopinti na gal uzdegiminius procesus.
o ka esi girdejusi apie A-DERMA , gal naudojai, jis su avizomis turetu pasizymeti super drekinamuoju poveikiu, kaip manai, cia pas mus airijoje jis nesenai atsirado, tai visi zurnalai ji ir tereklamuoja, o kaip lietuvoje, kazkur skaiciau, kad irgi populiarus, gal kas zinote kainas?
QUOTE(lorali @ 2005 06 04, 10:25)
o ka esi girdejusi apie A-DERMA , gal naudojai, jis su avizomis turetu pasizymeti super drekinamuoju poveikiu, kaip manai, cia pas mus airijoje jis nesenai atsirado, tai visi zurnalai ji ir tereklamuoja, o kaip lietuvoje, kazkur skaiciau, kad irgi populiarus, gal kas zinote kainas?
mes a- derma naudojam jau tris menesius ir esu labai patenkinta. Naudo prausikli kuri pilu ir i vonia ir krema. Nors kartais ir nuberia bet issausejimu nebuna. odele tokia svelni nebuvo nuo gimimo. Prausiklio 500ml kainuoja 50lt, tiek pat ir kremas.
QUOTE(violet @ 2005 06 05, 21:24)
Sveikos mamytės,
Mano dvynukėms diagnozavo atopinį dermatitą. Bėrimas yra tik ant skruostukų.Maitinu savo pienu+1-2 kartus primaitindavau mišinuku.Alergologė liepė maitinti tutelli peptidi gefilus mišinuku.
Norėčiau paklausti Jūsų ar butinai mes turime maitintis tais naujais hidrazuotais mišinukais?O gal reikia mums paprasčiausiai atitaikyti adaptuotą mišinuką ir to bėrimo nebebutų?Ir kaip reikia 150 ml. mišinuko, tai kaip Jus ruošdavote tokį kiekį, nes lentelėje parodyta tik tai kaip gauti 110, 220 ml?Ar laikydavote jau paruoštą mišinuką šaldytuve? Ačiū
Mano dvynukėms diagnozavo atopinį dermatitą. Bėrimas yra tik ant skruostukų.Maitinu savo pienu+1-2 kartus primaitindavau mišinuku.Alergologė liepė maitinti tutelli peptidi gefilus mišinuku.
Norėčiau paklausti Jūsų ar butinai mes turime maitintis tais naujais hidrazuotais mišinukais?O gal reikia mums paprasčiausiai atitaikyti adaptuotą mišinuką ir to bėrimo nebebutų?Ir kaip reikia 150 ml. mišinuko, tai kaip Jus ruošdavote tokį kiekį, nes lentelėje parodyta tik tai kaip gauti 110, 220 ml?Ar laikydavote jau paruoštą mišinuką šaldytuve? Ačiū
As manau, kad hidrolizuoti misiniai geriausias variantas Jusu atveju. na, nebent dar soja maitint, bet buna alergisku ir sojai... pieno misiniu nepatarciau (gydytoja, manau, pasakytu ta pati), nes dar labiau suerzintu.
O del gaminimo, tai pasiskaiciuok, kaip gauti atitinkama dali. aritmetika
Na, man rodos, jei lieka misinio ir jis bus suvartotas ta pacia diena, tai galima saldytuve laikyt. siaip sako, iki 24 val. laikyti galima.
Ai tiesa, Lorali, del tu meginiu, tai is dalies Tavo vyras teisus. Kad viskas aukstyn kojom apsiverstu...nu nelabai. aisku, Tu teisi, lengviau pasidaro, kai zinai, ka gali duoti, o kas kategoriskai draudziama. kita vertus, musu tyrimo atsakymuose, pvz. buvo triusiena 3 balai is 4 galimu. tai reikstu, kad jos negalima duoti, o mes sekmingai tuos triusius dorojom iki tol, kol nezinojom, kame reikalas...
Tiesa, parasyk, ar uzsienyje daug alergisku vaiku? bent jau is savo patirties... sorry, gal buvai rasiusi anksciau - tada nurodyk, kur
Tiesa, parasyk, ar uzsienyje daug alergisku vaiku? bent jau is savo patirties... sorry, gal buvai rasiusi anksciau - tada nurodyk, kur
QUOTE(violet @ 2005 06 05, 21:24)
Norėčiau paklausti Jūsų ar butinai mes turime maitintis tais naujais hidrazuotais mišinukais?O gal reikia mums paprasčiausiai atitaikyti adaptuotą mišinuką ir to bėrimo nebebutų?
Visi pieno mišinukai yra pieno mišinukai, ir jei mažutės pienui alergiškos, tai paprastų mišinėlių kaitaliojimas tik dar labiau pablogins padėtį.
Jei jau yra alergija, tai ar beria tik žandukus, ar tik kojytes, ar visą kūnelį, ar beria spuogeliais, ar sausom raudonom dėmelėm - esmės nekeičia. Jei jau turit alergiją pienui, tai negalit vartoti jokių pieno produktų.
O šis mišinukas yra kone idealiausias varijantas jums . Aišku, brangiau... .
QUOTE(Spragtukas @ 2005 06 05, 21:54)
zodziu, situacija tokia, kad vieta prie akutes paraudusi, issausejusi, zodziu, negrazi. ir labai visokius purvus traukia. tada isvis - kaip melyne atrodo. gal kas zinot koki gera tepaliuka ar kt. veiksminga buda tai daliai prie akytes atstatyti. buciau dekinga
Manau reikėtų tepti kokiu riebiu kremu su dekspantenoliu. Ar Bepanthen, ar dar kokiu. Svarbu, kad būtų riebus kremas ir gerai apsaugotų odelę nuo drėgmės (nuolat bėgančių ašarėlių).
Dėl A-DERMA Exomega kremo pacituosiu pati save... :
Dėl kainos - tai aš pirkau, kai buvo 15% nuolaida Euro vaistinės, mokėjau 48 su centais.
Dabar, kai jau praėjo kažkiek laiko, odos būklė kažkiek pagerėjo, iš tiesų švelnesnė šiek tiek tapo, bet kažkokio stebuklingo drėkinančio poveikio dar nėra. Galbūt, bus vėliau. Žiūrėsim...
QUOTE(katuka @ 2005 06 02, 13:40)
Vat ir aš nusipirkau exomega kremą. POveikio kol kas nežinau, visą laiką tepėm essex, tai gal apie 5 dienas, nuo to laiko, kai pradėjom tepti exomega, tos vietos kur tepėm buvo kaip vėžio - raudonos, raudonos. Manau, tai buvo reakcija į pasikeitusį kremą. Ir tik vakar tos vietos pagražėjo truputį, bet dar nėra tokio poveikio, kaip būdavo su essex'u. Gal sakau netinka? Vis tiek bandysiu, gal pagerės oda Vis tik gaila išmesti, kainavo tai daug...
Dėl kainos - tai aš pirkau, kai buvo 15% nuolaida Euro vaistinės, mokėjau 48 su centais.
Dabar, kai jau praėjo kažkiek laiko, odos būklė kažkiek pagerėjo, iš tiesų švelnesnė šiek tiek tapo, bet kažkokio stebuklingo drėkinančio poveikio dar nėra. Galbūt, bus vėliau. Žiūrėsim...
Sveikutės, aš irgi išbandžiau A-Derma. Kažkokio stebuklingo poveikio irgi nėra. Aišku, ko čia ir norėti, reikia šalinti priežastį, o ne pasekmę...
Buvom pas alergologus. Pasidalinsiu patirtim, jeigu mums nepadės, tai gal kam nors pravers. Parodžiau 36 alergenų tyrimus, kurie rodo, kad alergijos nėra. Bet pasakiau, kad mus beria nuo visko. Na sako, kad iš jos patyrimo, tai tie tyrimai turėtų rodyti. Tai gydytoja spėja, kad gali būti ne nuo paties gryno maisto produktų, bet nuo maisto priedų arba kokių tai chemikalų, kurie yra sudėtyje. Pasakiau, kad duodu HIPP tyrelių, tai liepė neduoti, nes minėjo, kad daug ką beria nuo HIPP tyrelių ir sulčių, sako matyt jie deda kokių tai priedų. Žodžiu liepė VISĄ maistą daryti TIK namie ir tik iš savo sodo produktų, įskaitant ir kruopas. Arba jeigu pirkti iš parduotuvės, tai prieš tai gerai išmirkyti. Kruopas irgi liepė numirkyti ir nuplauti ir po to virti. Aš duodavau Milupos kruopų košes, nuo kurių berdavo irgi.
Iš kur šiuo laiku gauti normalių daržovių? Pirkti turguje? Bet vistiek nėra garantijos, kad nupirksi ne Lenkišką. mes turime tik bulvių.
Dar išrašė Zyrtec. As pati gerdavau ji, bet ar gerai duoti 6 mėn. kūdikiui? Iš kitos pusės, tai gal ir reikės duoti, nes kuo toliau, tuo daugiau mūsų raudonos dėmės plečiasi ir sėjasi po visą kūnelį.
Nu žiūrėsim kaip čia bus...
Buvom pas alergologus. Pasidalinsiu patirtim, jeigu mums nepadės, tai gal kam nors pravers. Parodžiau 36 alergenų tyrimus, kurie rodo, kad alergijos nėra. Bet pasakiau, kad mus beria nuo visko. Na sako, kad iš jos patyrimo, tai tie tyrimai turėtų rodyti. Tai gydytoja spėja, kad gali būti ne nuo paties gryno maisto produktų, bet nuo maisto priedų arba kokių tai chemikalų, kurie yra sudėtyje. Pasakiau, kad duodu HIPP tyrelių, tai liepė neduoti, nes minėjo, kad daug ką beria nuo HIPP tyrelių ir sulčių, sako matyt jie deda kokių tai priedų. Žodžiu liepė VISĄ maistą daryti TIK namie ir tik iš savo sodo produktų, įskaitant ir kruopas. Arba jeigu pirkti iš parduotuvės, tai prieš tai gerai išmirkyti. Kruopas irgi liepė numirkyti ir nuplauti ir po to virti. Aš duodavau Milupos kruopų košes, nuo kurių berdavo irgi.
Iš kur šiuo laiku gauti normalių daržovių? Pirkti turguje? Bet vistiek nėra garantijos, kad nupirksi ne Lenkišką. mes turime tik bulvių.
Dar išrašė Zyrtec. As pati gerdavau ji, bet ar gerai duoti 6 mėn. kūdikiui? Iš kitos pusės, tai gal ir reikės duoti, nes kuo toliau, tuo daugiau mūsų raudonos dėmės plečiasi ir sėjasi po visą kūnelį.
Nu žiūrėsim kaip čia bus...