Kur rast tą daktarę Budenienę ar kaip ji ten? Mes lankomės alergol.centre pas Astrauskaitę.man tai ji visai nieko,tik kad nuotaikos žmogus.Čia labai gera,o čia kad jau pasakys.. .Mano vaikūzui dabar 9mėn.pradžioj bėrė nuo visko,neaišku nuo ko.Po to ,,nustatė,, kad alergiškas pieno baltymui.tai ten ir nustatė,nusprendė ir tiek.Dabar geriam Neocate mišinuką,bet šiek tiek dar beria.Matyt,kažko vis prisiryjam.O vyresniam sūnui net bronchinė astma buvo.kai tik pradėdavo kosėt,iškart dusdavo ir varydavom į ligoninę.dabar kaip ir išaugo,bet,sako,paauglystėjdažnai atsinaujina.pagyvensim pamatysim
QUOTE(lorali @ 2005 05 23, 08:56)
na matai as pas homeopatus buvau, dariau tyrima is plauku, nustatem 9 alergijas, tipo gydem lasiukais, na truputi lyg ir geriau buvo tuo momentu, juk labai reikejo ziureti, kad nevalgytu tu produktu.Po gydymo padarem pakartotini testa, vis dar buvo 5 alergenai like, tai gydyma dar karta pakartojom, bet jos nepranyko."Alergija pieno produktams labai isisenejus",- pasake homeopate, tai jau 3 karta ir nebetesiau, nors jie rekomendavo.Na juk homeopatija, tai juk tik palengvina ligos simptomus, tai as nelabai supratau, kaip mums prsnyko 4 slergijos.
ir be to sake, kad vaikas alergiskas karves pienui duokit ozkos ir sojos, kuri laika, daviau, bet man buvo itarimas kad ne kiek ne geraiu.Tai as nusprendziau pati issiaiskinti, ir nedaviau, jokiu pieno produktu, o po 1men daviau sojos pieno, vaikas buvo nubertas nuo galvos iki koju.
Tai kur teisybe?
o jus buvote pas zolininka?Ar padejo?
ir be to sake, kad vaikas alergiskas karves pienui duokit ozkos ir sojos, kuri laika, daviau, bet man buvo itarimas kad ne kiek ne geraiu.Tai as nusprendziau pati issiaiskinti, ir nedaviau, jokiu pieno produktu, o po 1men daviau sojos pieno, vaikas buvo nubertas nuo galvos iki koju.
Tai kur teisybe?
o jus buvote pas zolininka?Ar padejo?
tai ir buvo viena is priszasciu , kodel as ir nutraukiau gydima, nas as irgi zinau, kad alergija ne isgydoma, i isaugama, ir apie karves ir ozkos piena taip pat issiaskinau, tik va visai neseniai, todel iskarto ir nutraukiau.
na cia irgi buvo homeopatas, taip pat ooganizma vale, bet labai jau miglotai, o del ko as pas ja nuejau, tai mat vieniems pazystamiems, tai labai padejo.
taigi ir nusprendziau padaryti normalius testus is kraujo, rezultatai tik 28 birzelio .
o siaip visiems llabai aciu, kad tiek daug informacijos suteikiat.
ir is vis as cia Airijoje gyvenu, jie visai atsilike medicinoje, net demesio nekreipia i vaiku alergijas, o eiti privaciai kisene neisnesa, ir tai pas homeopata 300 euru padejom.
Grisim i savo lietuvele, issiaiskinsim
Mes kol kas pas jokius zolininkus, homeopatus ar aromoterapeutus nesilankem tiesa, atsitiktinai susipazinom su viena aromaterapeute (Kaune yra aromaterapijos klinika ar kazkas tokio ), tai siule bandyti gydytis arbateles+spec. prausimosi priemones naudojant (ta prasme, pirkti is ju). spec. aliejukas voniai 25 Lt, kremas irgi panasiai, a-lia muilas (emulsija kazkokia) velgi apie 30 lt+prie viso sito reikia konsultuotis su zmogumi, kuris paskiria zarnyna valancius preparatus. zodziu, mane perspejo, kad tai uzsitesia ilgokai... kaip supratau, pinigu nemazai tektu paklot, bet aisku, del savo vaiko ko tik nepadarytum. bet va didziausia beda ta, kad rezultatas neaiskus. na, nelabai tikiu, kad isgydytu... sutinku su Tavo teiginiu, kad alergija neisgydoma, o isaugama, tad ir laukiam. aisku, jokiu alergenu stengiames neduoti. bet kaip kad rase Drambliukas, mazius vis daugiau produktu gali valgyti. aisku, pienas, jo produktai+varske - kol kas mums peilis. aisku, ju ir neduodam.ziuresiu, kas bus toliau, jei mazius parodys nora kokio jogurto paragaut, gal kiek veliau ir bandysim, pasideje Tavegyl'i pasonej...
Lorali, tai jus Airijoj? Jooo, ten paslaugos isties brangios. neatsisakau minciu ir as isvykti kuriam laikui i uzsieni, bet va, kad su vaiku, tai kazi kaip ten butu. cia mes priprate su gydytojas konsultuotis, jei tik neaiskumai kokie, o ten... reiktu daug uzdirbti, kad uz paslaugas susimoketume...
Ar kam nors teko girdeti apie toki daikta kaip Castor Oil? Net nezinau kaip Lietuviskai. http://www.areclinic...ls.asp?TestID=8
Kur ne kur uzsimenama, kad efektyvi ir naturali priemone alergijos gydymui. Taciau atsiliepimai labai kontraversiski, esa pats ekstraktas yra kartu ir toksiskas. Taciau tai yra homeopatine priemone, naturali, o ne chemine. Cia tarp kitko... cia dar tik pradejau ieskoti informacijos, bet skubu pasidalinti, gal kelios galvos ir rankos daugiau negu viena. Dar amazoneje radau knyga http://www.amazon.co...3&link_code=as1
Aisku neskaiciau.
beje gal kas nors zinote gydytoju homeopatu Vilniuje, kurie ismanytu kudikiu alergijos sriti? Ar galetumete duoti kontaktus? Buciau dekinga.
Kur ne kur uzsimenama, kad efektyvi ir naturali priemone alergijos gydymui. Taciau atsiliepimai labai kontraversiski, esa pats ekstraktas yra kartu ir toksiskas. Taciau tai yra homeopatine priemone, naturali, o ne chemine. Cia tarp kitko... cia dar tik pradejau ieskoti informacijos, bet skubu pasidalinti, gal kelios galvos ir rankos daugiau negu viena. Dar amazoneje radau knyga http://www.amazon.co...3&link_code=as1
Aisku neskaiciau.
beje gal kas nors zinote gydytoju homeopatu Vilniuje, kurie ismanytu kudikiu alergijos sriti? Ar galetumete duoti kontaktus? Buciau dekinga.
QUOTE(lorali @ 2005 05 25, 16:43)
antras klausimas, ne koses o pienas;ar yra ryziu pieno/
mat met toki cia geriam, jis tetrapakuose po 1 litra supakuoti.taip pat yra ir aviziniu dribsniu pieno, bet manau lietuvoje klausima ar bus?
mat met toki cia geriam, jis tetrapakuose po 1 litra supakuoti.taip pat yra ir aviziniu dribsniu pieno, bet manau lietuvoje klausima ar bus?
Ryziu pieno buna didziosiose Maximose - bent jau anksciau budavo. Tik gali buti sunku surasti - buna uzkistas kur kampe, ar prie sulciu padetas, supakuotas tetrapakuose po litra, kaina kokie 7 lt - labai geras daiktas paskaninti kosems ir gerimui, rekomenduoju tiems kas neisbande. Buna dar ivariu ryziu gerimu - bet jie su daug priedu, reikia ieskot to pieno geriausiai, jis naturalus.
Deja, dabar as sedziu Olandijoj, kur tokio dalyko kaip ryziu pienas - nei kvapo Ir kas galetu patiketi?
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 05 18, 08:08)
IgE darėmės, bet jis parodė kad viskas normose, nors vaiko veidas nuo berimo atrodė kaip raupsuotojo Darėmės kraujo tyrimą 36 aplinkos ir maisto alergenam, dalis tiesos buvo ir nemaža dalis, nors pradžioje manaiu kad rezultati gryna nesamonė.
Drambiuk, kur jūs šitą tyrimą darėtės, kiek mokėjot? Man jau širdį skauda į mažiukės kojas žiūrint. O valgom tik košes "ant vandens" ir bulves su liesa kiauliena
QUOTE(lorali @ 2005 05 20, 19:47)
ar esate nusipirke antialergine, sintetine pataline, kurioje jos kaip sako ekspertai, nesiveikia
Kiek aš žinau, erkutės veisiasi visose patalynėse - jos gali maitintis žmogaus "liekanomis" - odos trupinėliais, pleiskanomis, prakaitu ir pan. Skirtumas tas, kad sintetinę patalynę galima lengvai skalbti 60C temperatūroje, ir tos erkutės tada žūsta. Skalbti reikia kartą per mėnesį.
QUOTE(arfa @ 2005 05 30, 20:19)
Brangios mamytės
Mano merginai jau 6m, alergija "džiaugiamės" nuo 2mėn. Prisikentėjom abi labai daug:visos vaikiškos ligos būdavo dvigubo poveikio ,t.y. +alergija.Vaistų spalvotų-ne, pampersai be "ceratos" , valgėm kūdai ir t.t.Visi vadino ją coliuke O man bliuvė imdavo Šiai dienai daug ką išaugom kantrybės dėka.Tiesa,liko alergija, bet ją esu pažabojus Kraujo tyrimų nedariau, atsirinkau pagal reakciją į produktą.Kūnelį tepdavau "Advantan"firmos kremu, jo yra ir dabar euro vaistinėse.
KAntrybės
Mano merginai jau 6m, alergija "džiaugiamės" nuo 2mėn. Prisikentėjom abi labai daug:visos vaikiškos ligos būdavo dvigubo poveikio ,t.y. +alergija.Vaistų spalvotų-ne, pampersai be "ceratos" , valgėm kūdai ir t.t.Visi vadino ją coliuke O man bliuvė imdavo Šiai dienai daug ką išaugom kantrybės dėka.Tiesa,liko alergija, bet ją esu pažabojus Kraujo tyrimų nedariau, atsirinkau pagal reakciją į produktą.Kūnelį tepdavau "Advantan"firmos kremu, jo yra ir dabar euro vaistinėse.
KAntrybės
Su ADVANTAN'u visa kuneli tepdavai? Vaje taigi, tik labai "baisias", nukasytas vietas mums patare gydytoja tepti. ir tik plonu sluoksniu, 1, max 2-kart dienoj ir vos keliskart. taigi, hormoninis tepalas, po to baltos demes ant kunelio gali likti. juolab veido tikrai nepatartina tepti...
A, bet tu rasai ADVANTAN firmos kremu... cia as apie tepala... tai gal kremas kitkas... na, papasakok apie ta krema placiau
QUOTE(katuka @ 2005 05 31, 13:24)
Gal kuri žinot, ar ežiiuolė priklauso prie alergizuojančių produktų?
Jei įtrauksi ežiuolės žiedadulkių tai gal ir sualegizuos, bet šiaip ežiuolė nealergizuojantis augalas Labai tinkantis alergiškų vaikų imuninei sistemai stiprinti
QUOTE(katuka @ 2005 05 31, 13:24)
Gal kuri žinot, ar ežiiuolė priklauso prie alergizuojančių produktų?
Mano labai alergiska sunu taip pat eziuole visai nealergizavo. Mes gerem Immunali - toks tirpalas, nepamenu kaip tiksliai mediciniskai vadinasi.
Mes pirkom homeopatinėj vaistinė ežiuolės žirniukus: dukrai laaaaaaabai patinka, skanūs baisiausiai, ir, atrodo, neberia
PAskai2iau savo patarimą apie kremą ir (bus vakare rašyt )Kremas vadinasi "Aderma exomega"dar sk.6 ten parašytas.Gal jau dabar nesuklydau
Mes buvom to kremo bandomieji triušiai Vilniaus alergologiniam.Pasiteisino
Mes buvom to kremo bandomieji triušiai Vilniaus alergologiniam.Pasiteisino
[QUOTE]
Kai buvom Vilniuje pas odos gydytoja (vaikui nuo alergijos buvo dermatitas) gydytoja liepe vaiko prausimui naudoti tik Eucerin ir A-Derma kosmetika. A-Derma pakankamai brangi, net labai efektyvi. Parduodama vaistinese.
Kai buvom Vilniuje pas odos gydytoja (vaikui nuo alergijos buvo dermatitas) gydytoja liepe vaiko prausimui naudoti tik Eucerin ir A-Derma kosmetika. A-Derma pakankamai brangi, net labai efektyvi. Parduodama vaistinese.
Ačiū už patarimą. Teks važiuoti į Vilnių.
Mes irgi advantan tepėm anksčiau, bet tik kartą per dieną ir per puse maišant su paprastu kremu. Bet dabar gydytoja išrašė Imacort. Juo tepėm dvi savaite kas antrą dieną. O dabar liepė jį maišyti su premandol kremu ir tepti kas antrą dieną. ir dar išrašė kremą Vittella ictamo. Tai man toks jausmas kad nuo jo pradėjo gerėti. Mano mažiui raudonom dėmelėm nusėtos kojytės ir nugarytė. Jau buvo atsiradę ir ant rankyčių. O bėrimo jokio nėra. Gydytoja sakė, kad jam atopinis dermatitas.
Mes irgi advantan tepėm anksčiau, bet tik kartą per dieną ir per puse maišant su paprastu kremu. Bet dabar gydytoja išrašė Imacort. Juo tepėm dvi savaite kas antrą dieną. O dabar liepė jį maišyti su premandol kremu ir tepti kas antrą dieną. ir dar išrašė kremą Vittella ictamo. Tai man toks jausmas kad nuo jo pradėjo gerėti. Mano mažiui raudonom dėmelėm nusėtos kojytės ir nugarytė. Jau buvo atsiradę ir ant rankyčių. O bėrimo jokio nėra. Gydytoja sakė, kad jam atopinis dermatitas.