as kiek suprantu, tai homeopatai palengvina ligos simptomus, tuo momentu mums buvo geriau, bet kas del to testo, kiek mano pazystamu dare visu vaikams tuo momentu pagerejo,
na mes mat ne Lietuvoje gyvename, o Airijoje, kai kas pamanys o ko gi ten nesigydote, gydomes, homeopatui sumokejom apie 300 simtus euru, tad moketi uz kraujo testa 500 nesinori , o tuo labiau cia eiles , reikia keturis menesius laukti, o apie daktarus geriau nepasakoti, nes jie tik antibijotikus pripazysta, mano mergaitei bus greitai metukai, o jei jau siule 5 kartus antibijotikus gerti, gerai kad daktaru lietuvoje yra, bent pasitarti galima, tai pasirodo is 5 kartu, tik vienas reikalingas tebuvo.
kas liecia testus is plauku, ir dar populiarus cia Vega- atrodo impulsu testas, bet niekas i juos kazkaip rimtai neziuri, visur tik kraujo testa rekomenduoja, o dar geriau, odos ploto, o ne durio.
tai as del to ir klausineju, kad uz menesio ruosiames i lietuva ir noriu atlikti visus tyrimus
aciu visoms uz informacija
mes dar tokie maziukai, pradejom valgyti po truputeli tyres,bulviu ir moliugu tai po keletos dienu baisus buvpo veidukas ir galvyte. daugiau niekur nera. Na prausiam lakysium ir tepam essex plius tai padeda, bet aisku nebeduodu tyreliu. negi vaikasalergidkas maistui bus. nesuprantu, juk reikia kazka duoti? negi uzteks vien misinuko?
QUOTE(Meg @ 2005 05 17, 13:35)
mes praejusia savaite pas gyd. Rudzeviciene daremes tyrima duriukais (del greito tipo alergijos) ir klijavom lopinius ant nugarytes del leto tipo. Tai mano dideliai nuostabai greito tipo reakciju nebuvo, o leto tipo sureagavo rugiams ir kukuruzams. Siuos produktus as nuolat valgiau ir maniau, kad labai gerai darau, nes jie tipo nealergizuoja.
Tai va.
Bet vis tiek kaip supratau simtaprocentines tiesos nera niekur ir dabar dar bandom produktus valdyt tuos, kuriems nebuvo reakcijos ir ziuresim, ar neisprovokuos jie alergijos. Dabar valgau jautine,a ir kolkas nieko, paskui 5 d. valgysiu kiausinius, paskui piena, o galiausiai kviecius. Tai ziuresim. Kazkaip man viskas cia labai panashu i burima is kavos tirschciu.
Tai va.
Bet vis tiek kaip supratau simtaprocentines tiesos nera niekur ir dabar dar bandom produktus valdyt tuos, kuriems nebuvo reakcijos ir ziuresim, ar neisprovokuos jie alergijos. Dabar valgau jautine,a ir kolkas nieko, paskui 5 d. valgysiu kiausinius, paskui piena, o galiausiai kviecius. Tai ziuresim. Kazkaip man viskas cia labai panashu i burima is kavos tirschciu.
pas Rudzeviciene kur vilniui Antakalnio 124 privaciai ?
nezinau kaip nuspresti, tai kas gi geriau, ar pagal leto ir greito tipo alergijos testa ar ta naujai isgirta IgE testa???????
prasau pagalbos visu
ka daryti kam atrodo kas geriau, o gal kas abu darete???????
aciu
IgE darėmės, bet jis parodė kad viskas normose, nors vaiko veidas nuo berimo atrodė kaip raupsuotojo Darėmės kraujo tyrimą 36 aplinkos ir maisto alergenam, dalis tiesos buvo ir nemaža dalis, nors pradžioje manaiu kad rezultati gryna nesamonė. Vėliau rezultatai pasitvirtino. Norečiau ir dabar padaryti kraujo tyrima bet jau tik maisto alergenam, tik gaila vaiką badyti su tom adatom
Gerbiamos mamytės, išduokite prašau paslaptį : kur galima būtų nusipirkti Vilniuje arba Kaune nutrijos mėsos arba elnienos? Mano mazgiui jau nusibodo triušiena ir jautiena. Norėtumėm ko nors naujo pabandyti, ale niekur nerandam Gal nemokam ieškoti ...
Ir dar vienas klausimėlis tau, Drambliuk Tu anksčiau rašei, kad davei savo mažiui kalco. Sakyk, ar tau gydytoja rekomendavo, ir kiek laiko buvo vaikui, kai jį pradėjot gerti?
Ir dar vienas klausimėlis tau, Drambliuk Tu anksčiau rašei, kad davei savo mažiui kalco. Sakyk, ar tau gydytoja rekomendavo, ir kiek laiko buvo vaikui, kai jį pradėjot gerti?
Labas visoms. Bukit geros paaiskinkite glusai varnai, ka as galiu valgyti nuo ko tikrai nealergizuoja. Maniskei tik menesis. Maitinu pati, visad galvojau , kad gerai maitinanciai pieno produktai, bet va jau savaite kai mazaja isberia smulkiais spuogeliais , kai kur su baltais pulinukais.( Pradejo berti nuo veiduko,ausyciu, o dabar jau ir krutinele ,bei kakliukas) Mano gydytoja vis desto , kad tai tik prakaitiniai. Bet pas mus nekarsta , ji pastoviai maudoma, bei apiprausiama virintu vandeniu( papildomai)Kelias dienas jau negeriu pieno , nevalgau pieno produktu, kad kas labai pageretu nesimato).
Tai gal galite pasakyti nors kelis produktus , nuo ko tikrai nebertu alergisko vaiko, o tai bijau , kad badu numirsiu. Ir dar vienas klausimas , jei tai alergija , tai ar galima motinai gerti kokius vitaminus., nes koks tas pienas liks nuo maitinimosi tik juoda duona su vandeniu.
Tai gal galite pasakyti nors kelis produktus , nuo ko tikrai nebertu alergisko vaiko, o tai bijau , kad badu numirsiu. Ir dar vienas klausimas , jei tai alergija , tai ar galima motinai gerti kokius vitaminus., nes koks tas pienas liks nuo maitinimosi tik juoda duona su vandeniu.
Dadu, o kodel neduodi liesos kiaulienos arba kalakutienos? Elniena kiek zinau nelabai tinka, tik nezinau kodėl, o stirniena tinka. Reiktų ieškoti pažįstamų medžiotojų, kurie galėtų parūpinti stirnienos ar šernienos. Nutrijos ieškoti Kaune galima ankstyvą šeštadienio rytą Žaliakalnio turguje, bet deja, ne visada jos būna
Edith šioje temoje jau esu rašiusi gana platų maitinančios mamos menių, nepyk, bet neturiu laiko vėl viską perrašinėti, perskaityk pradžioje visą temą nuo pradžių ir jei dar bus kas neaišku tada paklausk. Neignoruoju, bet tikrąja ta žodžio prasme neturiu laiko.
Edith šioje temoje jau esu rašiusi gana platų maitinančios mamos menių, nepyk, bet neturiu laiko vėl viską perrašinėti, perskaityk pradžioje visą temą nuo pradžių ir jei dar bus kas neaišku tada paklausk. Neignoruoju, bet tikrąja ta žodžio prasme neturiu laiko.
QUOTE(lorali @ 2005 05 17, 17:14)
pas Rudzeviciene kur vilniui Antakalnio 124 privaciai ?
nezinau kaip nuspresti, tai kas gi geriau, ar pagal leto ir greito tipo alergijos testa ar ta naujai isgirta IgE testa???????
prasau pagalbos visu
aciu
prasau pagalbos visu
aciu
Mes pas Rudzeviciene buvom Santarishkiu pediatrijos centre, susitarem asmenishkai. Jei nori su ja susitarti, parashyk man, duosiu tel. Siaip ji tikrai labai maloni gydytoja, daug ko papasakojo, nors as ir pati turbut visa imanoma literatura apie alergishkus vaikucius buvau perskaicius.
Edith, nenoriu taves gasdinti, bet mano nuomone nera tokiu produktu, nuo kuriu nera tikimybes, kad bers.
vat mums kaip ir rashiau, didziausia alergija buvo nuo rugiu ir kukuruzu (nors shitie produktai galimi pagal hipoalergine dieta). Reikia bandyti atsekti individualiai, kas mano galva yra irgi praktishkai neimanoma.
Gal bandyk valgyt kokias kruopas (ishskyrus kviecius), bulves, mesa (reciausiai alergizuoja), as valgau obuolius, bananus, mums nieko, bet kaip ir sakiau, kad gali berti ir nuo visai "nekalto" produkto
Beje, dr. Rudzeviciene daro tyrimus jau nuo 3-14 menesiuku (man taip sake), tai jei nepraeis iki to laiko, bandykit tirtis, gal bent dali tiesos suzinosit.
Sveikutės,
aš vėl čia . Prieš savaitę mano dukrytė persirgo bronchitu. Buvau pamiršusi kas yra alergija, bet va vaistai nuo kosulio vel apie ją primine . Dukriuko veidukas vėl labai baisus . O alergologė atostogauja Vėl pradėjau girdyti Zyrtec, tikiuosi kad praeis.
Edith, žinok kiekvienam vaikučiui labai individualu kas gali netikti. As nuo 1 mėn laikausi hipoalerginės dietos ir vis dar maitinu. Pagrindinis mano patiekalas avižinių dribsnių košė su obuolių koše (čia kad skaniau būtų ) ir virta kalakutiena. Sau gyvenimą pasaldinu valgydama Karvutės saldainius arba pieniškus irisus ir dar bananai. Dar galima valgyti ryžių, arba perlinių kruopų. Iš pieno produktų gali bandyti kefyrą (aišku, nepadaugink, nes vaikui gali pūsti pilvuką). Pvz. man griežtai negalima jokių miltinių produktų (valgau tik riekelę juodos ruginės duonos pusryčiams) ir alaus. Aišku, jau nekalbu apie tikrus alergenus kaip citrusiniai vaisiai, kiaušiniai ir pan. .
Tikėkis kad išaugsit
aš vėl čia . Prieš savaitę mano dukrytė persirgo bronchitu. Buvau pamiršusi kas yra alergija, bet va vaistai nuo kosulio vel apie ją primine . Dukriuko veidukas vėl labai baisus . O alergologė atostogauja Vėl pradėjau girdyti Zyrtec, tikiuosi kad praeis.
Edith, žinok kiekvienam vaikučiui labai individualu kas gali netikti. As nuo 1 mėn laikausi hipoalerginės dietos ir vis dar maitinu. Pagrindinis mano patiekalas avižinių dribsnių košė su obuolių koše (čia kad skaniau būtų ) ir virta kalakutiena. Sau gyvenimą pasaldinu valgydama Karvutės saldainius arba pieniškus irisus ir dar bananai. Dar galima valgyti ryžių, arba perlinių kruopų. Iš pieno produktų gali bandyti kefyrą (aišku, nepadaugink, nes vaikui gali pūsti pilvuką). Pvz. man griežtai negalima jokių miltinių produktų (valgau tik riekelę juodos ruginės duonos pusryčiams) ir alaus. Aišku, jau nekalbu apie tikrus alergenus kaip citrusiniai vaisiai, kiaušiniai ir pan. .
Tikėkis kad išaugsit