Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų vaikų mityba

sunus grizo is darzelio ir neperstoja kasyt slaunies blink.gif ,paziurejau o ten kaip dilgeline verysad.gif ,pradedu mastyt gal nuo agurko jam cia,nes jis labai juos megsta,ir pries savaite gal visa agurka suvalge blink.gif ,kazkoks absurdas umn.gif ,per savo gyvenima nebuvo nei karta isbertas ir bac kaip is giedro dangaus cry.gif
o mazoji tai lyg tais kaip ir visus vaistu sgali gert,nebuna jokios reakcijos..
uups pirma kart girdziu kad ir riesus reikia tept g.gif ,zinosim dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
Kostint labai padeda kokiu aromatiniu eukalipto/mentolo alieju (pvz, kremo "resorban") imasazhavimas kelis kartus perdiena i refleksines zonas,- padukus ir rieshus. Gailma pamasazuot ir krutine/nugaryte.

Mūsų alergologė patarė labai atsargiai elgtis su Resorban'u visiems alergiškiems, kadangi jo yra labai stiprus kvapas, kas bandė - žino, tai toks kvapas vaikučiams gali iššaukti astmos priepuolį. Nors mes astmos dar neturim ir tikiuosi, kad neturėsim, bet gydytoja nepatarė gydytis Resorbanu. Tai, ką ji patarė, tai nuo kosulio ACC vaikiški yra. Nebandžiau, poveikio nežinau. Kiek žinau, galima imti ir suaugusių ACC tik tada reikia tirpinti pusę pokelio.
Atsakyti
laba diena,

pabandziau savo panicai duoti ozkos piena, nes paprastam ji yra alergiska, ozkos piena daviua is pradziu 10ml prie 200mo vandes, o kita diena 20ml prie 160ml vandens, ir nieko, nesualergizavo smile.gif aisku gal tas kiekis buvo toks mazas ar kaip,nes as kaip ir buvau nusiteikusi blogiausiam. Tai sakau bus nors sioks toks pakaitalas tikram pienui, ir kosytes igavo truputi kitokio skonio, nes vien ant vandens virtos tai net mane vimdo ir kaip jas gali vaikas valgyti verysad.gif
Atsakyti
Vau nezinojau kad yra vaikiskas ACC, bet jis ryskiai su kokiais nors priedais bus

Tai kad be priedų... smile.gif Alergologė jį ir rekomendavo, kadangi jis be priedų, sakė, juos naudoja ir astmatikai ir t.t. Kaip aš supratau iš jos kalbos, tai yra tas pats ACC kaip ir saugusiųjų, tik veiksmingų dalelių kiekis yra mažesnis, jei suaugusiujų kažko ten yra 100 mg, tai vaikiškame pokelyje 50 mg. Vat ir visas skirtumas.... smile.gif Todėl ir sakiau, kad galima duoti pusę suaugusiųjų ACC pokelio.
Atsakyti
Radau forumą apie Weledos produkciją, pasiskaitykit ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 23 kovo 2005 - 12:10
alergiškiems lėliukams yra nebloga košytė- Sinlac (nestle) be gliuteno, be pieno ir sojos baltymų
neseniai pasirode
mums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2005 03 24, 08:10)
Šiandien važiuodama į darbą mačiau iškabą homeopatinės vaistinės, kuri  yra netoli Saulės gimnazijos, bet ne čemerio vaistinė. Tai gal ten galima rasti weledos produkcijos?

Aš jau į tą vaistinę vakar skambinau. Sake neturi. Ir išvis kaip supratau Kaune nieks neturi.
Prieš tai savo poste daviau nuorodą į kitą forumą, kur apie Weledą šneka, tai ten yra nuorodos į ineto puslapį su Weledos tarpininkų koordinatėmis. Man neaktualu, tai, sorry, labai nesigilinau, o tu pasiskaityk, nepatingėk mirksiukas.gif .
Atsakyti
Tai kad ir man nelabai aktualu, nes mums tik essex ir dermobaza tinka, kitų kiek bandžiau, ir vazelininių, ir dar kitokių, niekas daugiau netinka... sad.gif

O čia tas weledos kremas apie kurį kalbat, kuris yra? Kinder creme ar baby creme? Vienas kažkuris su medetkomis ir cinku, o kitas su medetkomis ir kažkuo dar... g.gif
Atsakyti
mamos,

o jus savo alergiuku visai neskiepijot? Ar niekas neturejot problemu del anemijos. Mums padare kraujo tyrima mazai gelezies, ir fertino atsargos isseke cry.gif tai viena daktere sako nieko neduot, kai paaugs tada su mesyte gaus, kita liepia man paciai gert, bet abi sutaria kad bet kokia gelezis gali alergizuot. tai as ir nezina ka daryt.
Atsakyti
Savo vaika skiepyti pradejau tik 2 metu, ir labai tuo dziaugiuosi, anksciau skiepyti nesiryzau.
Del anemijos, tai ziurint koks hemaglobinas, jei nera labai kritiska padetis gali palaukt, bet atidziai rinkis maista pati jei maitini (tik atsisakyk versienos ir jautienos, jei vaikutis alergiskas karves pieno baltymui), gerk burokeliu sultis, valgyk kepeneles, liezuvi, nutrijos ir triusienos mesyte, kalakutiena, valgyk raudonas vynuoges, grikius.
Atsakyti
Sveikos mamkos, 100 metu nebuvau cia uzsukus,va mes visai
neblogai laikomes, neisberti, grazus (tpfu tpfu tpfu..) dziaugiuosi
del savo vaikio thumbup.gif O kas cia doper weledos kremai? jie cia
kuo taip ypatingi? greiciau berimai dingsta?
Na mano maziui tai viskas gerai, bet man tai kosmaras su oda
( turiu seborejiny dermatita) ir mastau kur cia man eiti isitirti nuo
ko as cia alergiskas, gal kas galit patarti? zinau,kad yra valdiski
tyrimai apie 120-150 kainuoja,dar skambinausi i naturalios medicinos
centra ten jei tiria is kraujo tai kaina 100 komponentu apie 650 lt,jei
kazkaip su elektrodais vedzioja ir nustatineja alergenus tai kaina
200-300, vienu zodziu kainu skirtumas didziulis nezinau ir kur cia lekti?
kazin tie privatus tyrimai tikslus?
beje as buvusi eglek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazis @ 2005 03 24, 14:20)
o jus savo alergiuku visai neskiepijot?  Ar niekas neturejot problemu del anemijos. Mums padare kraujo tyrima mazai gelezies, ir fertino atsargos isseke cry.gif  tai viena daktere sako nieko neduot, kai paaugs tada su mesyte gaus, kita liepia man paciai gert, bet abi sutaria kad bet kokia gelezis gali alergizuot. tai as ir nezina ka daryt.

Skiepijom ir mažiuką, kai dar nežinojom, kad alergiškas (skiepijom Tripacel vakcina ir jokių reakcijų nebuvo smile.gif ). Skiepijom ir paaugusį (nuo hib), kai jau žinojom, kad yra alergiškas. Tuo metu buvo stipriai išbertas, bet paūmėjimas buvo atslūgęs. Skiepijom nuo visko, kas priklausė. Reakcija buvo tik po paskutinio skiepo 18mėn - patino ir pabėrė dūrio vietoje, bet po trijų parų jau nebebuvo nė žymės . Bet čia tik mūsų tokia laiminga patirtis smile.gif , o juk būna visaip sad.gif . Organizmas organizmui nelygus. Alergija alergijai nelygi. Sunku ką ir patarti g.gif sad.gif .
O dėl anemijos, tai daugumai tokio amžiaus vaikučių ji būna. Ją vadina fiziologine. Vieni pediatrai tuoj pat skiria geležį gert, kiti laiko tai normaliu dalyku ir laukia kol vaikutis paaugs. Dažniausiai viskas susitvarko savaime. O jei iš asmeninės patirties, tai mes dar iki šiol nesam tyręsi hemoglobino blush2.gif . Bet čia mūsų pediatrės tokia politika - jei vaikas auga linksmas, nepaliegęs, neserga, tai kam tas stresas g.gif . Pradžioj piktinomės tokiu jos požiūriu, bet dabar manom, kad gal ji ir teisi g.gif .
O koks jūsų hemoglobinas? Ir kas tas fertinas?

QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 03 24, 14:24)
gerk burokeliu sultis, valgyk kepeneles, liezuvi, nutrijos ir triusienos mesyte, kalakutiena, valgyk raudonas vynuoges, grikius.

Nuo burokėlių sulčių Arvydui vidurius paleisdavo ojojoi blink.gif . Ta prasme, kai aš sulčių išgerdavau, o jis mano pieno.

QUOTE(happy @ 2005 03 24, 17:33)
O kas cia doper weledos kremai? jie cia
kuo taip ypatingi? greiciau berimai dingsta?

Weledos kremai ir vaistai yra homeopatiniai, be chemijos, todėl čia ja taip visi domisi. O kiek atsimenu, tai aliejuką voniai labai gyrė. Nuo jo odelė daug švelnesnė tampa.
Atsakyti